Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proste si to nemohol nechať tak a nezhovadiť sa😂

Good job! 

• JohnyTheZik

Proto jsem se ale ptal - já na xboxovým ovladači čas od času hraju, takže vím, že mi ta věc nijak nechybí. Stejně jako haptika u iPhone tlačítek. Pro mě je to prostě jen sranda navíc, ale rozhodně ne nic, co by mi zásadně zlepšovalo zážitek z hraní.

• CHROCHT

To je ale normální, že si na něco zvykneš tak, že už to později přestaneš vnímat. Ale jakmile to později vyzkoušíš bez oné funkce, najednou zjistíš, že ti chybí. To je jako když si například koupíš novou TV, která je ve všem lepší než ta stará, tak první dny jsou plné nadšení a později už ti to přijde normální a neuvědomíš si to do chvíle než by sis zase pustil něco na té staré.

A tak je to i s DualSense. Taky je nejprve šok, jak je to všechno super, ale když ho máš každý den v ruce, tak se z toho stane samozřejmost, ale až do chvíle, než si vezmeš do ruky ten z minulé generace, nebo X-Boxový.

• J.V.Stalin

Rád vyvádím slepé z údolí temnoty 😉

• andre_4k

Dobry den pane Makale, bylo by mozne, aby vase recenze neobsahovaly reseni situaci, na ktere hrac ve hre narazi? To patri do navodu. Diky

• Jevo83

Ja som kvoli PSkovemu dual sense odisiel z xboxu a aj po 2 rokoch je to pre mna game changer a na PC uz hram iba strategie

• Som prekvapený,  nemôžem s tebou v tomto nesúhlasiť! 

• J.V.Stalin

Já tu fakt nikomu nic neberu 😂

• JohnyTheZik

Fair enough, zrovna PS Xbox v tomhle ohledu chápu a souhlas, asi bych si taky vybral DualSense. Já to spíš vnímám tak, že podobně jako svýho času haptika u iPhone tlačítka, mi to prostě přijde fajn, ale po chvíli to přestanu vnímat a ten rozdíl je ve výsledku pro mě asi fakt dost miniaturní.

Každopádně cháputvůj pohled a díky za vysvětlení :)

• Neměls utíkat z mauzolea, tam bys měl temno a zimu celej rok.

• J.V.Stalin

Ano?

• Alespoň to léto nám laskavě neber. Když ti vadí, můžeš se odstěhovat do Moskvy. 

• Pavel Makal

Mě to pořád baví. Když to hra umí pořádně využít, tak si to užívám, viz třeba pulzní puška v Dead Space. Je to pro mě dokonce důvod, proč, když mám tu možnost, hraju multiplatformní hry radši na PS než ma Xboxu. Ale zároveň naprosto chápu, že to pro někoho nehraje roli.

• JohnyTheZik

Na RE4 se fakt těšim, ale někdy bych si hrozně rád vyslechl nějakou filozofickou debatu na téma gamepad :D

"Tou největší předností je nicméně naprosto skvělý pocit ze střelby, za který hra zčásti vděčí možnostem ovladače DualSense."

DualSense je skvělej ovladač, haptickej feedback i responzivní triggery jsou supr, ale zas taková hitparáda to podle mě taky neni, aby mě to překvapovalo 3 roky od uvedení. Returnal jsem hrál na PS i na PC a je to prostě úplná drobnost, kterou člověk přestane vnímat po 10 minutách hraní. Rozdíl mezi K+M a gamepad je za mě nulovej.

To tu nechci vůbec nijak zmenšovat, ale fakt by mě zajímalo, jestli to Pavel i po takový době pořád tak moc vnímá.

• No jozefe..

• iSpirit

Souhlasím a podepisuji.

• J.V.Stalin

Spíš pěkně hnusně. Má být teplo a slunečno. Podělaný jaro zase klepe na dveře a já budu mít akorát deprese 😠

Už aby byl říjen...

• J.V.Stalin

A hlavně bylo dost vidět jak je ta kampaň nuceně nalepená na dění v originále. Strašně z toho řvala snaha něco do hry přidat.

Pokud se tahle kampaň dočká poctivého přepracování, rád za ni zaplatím.

• frank.horigan

Venku bude pěkně - po půl roce 😇

• iSpirit

Tak v tomto případě Capcom nelhal, originál neměl kampaň s Adou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit