Přejít na výpis diskuzí
Resident Evil 6 ohlášen, vrací se Leon a Chris
20.1.2012 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
Kravina.... slatali nekolik dilu dohromady, nalakali na atmosferu dvojky a udelaji s toho strilecku...
Jsou to fakt Ubozaci :( Pomalu ale jiste zabiji jednu z nej her pro me. Je to strasna skoda :(
Nejkrasnejsi jsou Resi na GameCube RE Remake a RE ZERO... (ctyrku jsem jeste skousl, mela atmosferu a zajimave bosse) ale tohle je na prsty do krku... Call of Duty prej... to at si strci nekam :(
Ta atmosfera kdy clovek sel tmavou chodbou stare residence a poprve uvidel huntera apod je v haji je z toho Call of Evil 6 (gratulace k prumernosti)
Japonci byvali mistri ve hrach a v detailech a atmosfere... vsechno je pryc. -
-
presne tak, res na gamecube je fakt super asi nej
-
-
Nějak jsem měl pocit, že se šestka má vracet ke kořenům a ono to vypadá ještě akčnější, než pětka. No škoda, určitě to bude zase dobrá střílečka jako 4 a 5, ale já radši víc adventuření, míň střílení, jako to u resiho bylo kdysi :-( Rád bych měl ještě aspon jeden díl ve stylu 1,2,3,0 nebo veronica
-
-
tiez by som prijal viac hadaniek a logickych prekazok....viac hladania....a urcite menej nabojov....kedy clovek musi porozmyslat, ci zastreli tych 3 zombikov pred sebou, alebo si ich usetri na bossa.....i ked tak premyslam, tak v RE5 na najtahsej urovni....vela nabojov nebolo, a bossovia boli urobeni tak hlupo, ze proste sa to hralo vyslovene zle....
ked uz tam daju znova tu upgrade-ovaciu vecicku, kde si nakupujes a vylepsujes zbrane.....pacilo by sa mi, keby sa zbran nedala kupit, ale iba vylepsovat tie, co clovek najde....ale ani vylepsovanie by mi velmi nechybalo.....
-
-
Á, konečně nějakej trailer, ze kterýho si člověk dokáže tak nějak udělat o hře představu. Ale na PC až někdy (a kdo ví jestli) za rok? *9*
-
Z toho videa jsem si uvědomil dvě věci. Za prvé: Vypadá to jako Gears of War se zombíky. Za druhé: Zahraju si to stejně i kdyby v hlavní roli byl Pacman *1*
-
Hmm takže asi vyvraždovačka-krev a střeva všude- já nevím koho chtějí jako tvůrci oslovit? Úchyly na vnitřnosti? Nejlepší díl podle mě 2, byla úpně o něčem jiném- ta hra měla prostě atmosféru temna,strach ,neznámo,smysl a příběh, Prostě hra s duší,kterou jsem zaplnul v noci a nemohl odejít jen abych věděl jak to všechno skončí. Obdobně na tom byl Silent Hill, s každým dalším dílem upadal ve stereotyp a nudu.
-
Hezkej trailer, ale k akčnímu filmu a ne k survival hororu:) ... takže pozitivní je lepší prostředí ale připadá mi, že to bude hratelnostně ještě větší střílečka než 5ka ...
-
Leona bych ani nepoznal...
-
mě to oslovilo. zajímalo by mě, kdo bude hlavní záporňák tohohle dílu *5*
-
-
no ... přece typek, kterýho na konci zabiješ, on si předtím do sebe píchne nějakou látku a stane se zněho obrovská potvora:) ... jo jméno? ... nevím :)
-
-
A zabiješ ho výstřelem z RPG (jako v snad každém RE).
-
-
-
Ja bych radsi, kdyby se vratila Jill :-(
-
Epic další trailery chce to další postavy když je tam Leon nesmí chybět Ada (Chris -> Jill,Claire)
A kdo je kur.. ten rus ?Vypadá to na konečné zakončení?Wesker je kaput tak kdo vypouští ty B.O.W. ? -
-
Na takovou prácičku tam nemusí být ani Wesker. Polovina srand, s kterými Umbrella kutila své experimenty, jsou momentálně v držení ilegálních organizací, teroristů, armádních skupin a mocných jednotlivců, prostě nová éra bioteroru i s jejími následky. To stačí nějaký pantáta, který má chuť si přivydělat, tak pohrozí, že to vypustí dokud nedostane peníze a pokud to udělá, tak to už je jiná. Navíc to klidně mohla být nehoda nebo jen provařený další experiment. To, že ve hře Umbrella skončila vůbec neznamenalo, že je svět v bezpečí i před dalšími korporacemi nebo spolky. Některé si šulí své pokusy potajnu klidně dál, zejména když dosáhly na na materiál od Umbrelly, takže variant možné příčiny je hodně.
-
-
Njn a co ten rus v tom traileru?Mluví o tom svět nepotřebuje mě ale moji krev je specialní ? *5*
-
-
Zatím těžko říct, kdo to je. Objevily se teorie o tom, že by to mohl být slibovaný Alex Wesker, tedy ten, o kterém se mluvilo v pátém dílu v souvilosti s Projektem W a jeho jediný žijící člen a lídr projektu. Ten měl podle zápisků na starosti taky experiment, který měl zajistit pomocí viru zastavení stárnutí a snad i zajistit jistou "nesmrtelnost" pro ředitele Umbrelly Ozwella Spencera a podle posledních poznámek se mu ten experiment podařil, ale vzal s ním kramle.Tím pádem ten virus mohl použít, zastavit proces stárnutí a omládnout ( to se už v sérii stalo, takže nic fantastického ) a mohl vedle toho zjistit, že to má nějaký speciální účinek proti klasickému t-viru. Mimo to, ale taky ve videu padlo, že byl žoldákem, takže to může být klidně bývalý člen jednotek Umbrelly a to buď USS nebo UBCS a nebo je to jen úplně nová postava, která akorát zamíchá kartama tím, že je nějak imunní vůči virům a tím pádem adept na žijící vakcínu.
Ale to jsou fanouškovské špekuláty nad trailerem a co může prozrazovat, proště diskuse komunity, jak to tak bývá. :D -
-
Je tady taková řada otázek.Snad bude nějaký rozhovor s Kobajašim.
Ale jedno je jednoznačné bude to Resident Evil - kvalitní příběh,paradní akce a snad i ty lekačky.
Mimochodem to monstrum co pronásleduje toho rusa novodobý NEMESIS?
Jinak jen tak dál.Sem rád že se tady najdou lidi co mají rádi resident evil a pořádná komunitní diskuse je potřeba. *5*
-
-
-
-