Přejít na výpis diskuzí
Resident Evil 6 přinese hru za Adu Wong, jenže...
1.8.2012 | Aleš Smutný
44 příspěvků
-
Někdo(šílenej fanda RE) mi řekl, že Ada má bejt v tomhle díle záporák .
-
-
To bych neřekl. Ona Ada nikdy nebyla ani nějak extra kladná postava, protože většinou spíš sledovala dění a sem tam se do něj zapojila, ale většinou jen pro své potřeby (viz konec RE: 4)
Mě spíš víc vrtá hlavou jak mohla ve druhém díle přežít ten pád... -
-
Nepřežila, protože nespadla nikam :)...cannon příběh byl ten ze scénaře B, kdy pomohla Leonovi s Tyrantem a pak "zemřela" při tom nárazu do ovládacího panelu...pak prchla přes kanalizační systém zpět do Raccoon City a do pryč (Resident Evil: Umbrella Chronicles)
-
-
-
ada wong a bratr bude fredie wong *3*
-
Poprvé videoukázky, které mne osobně celkem lákají ke koupi. I když bych radši spíš tradiční hororovou atmosféru, tak tohle nevypadá až tak zle.
Nicméně to nic nemění na mém postoji, že série RE by znovu zasloužila pořádný survival horor díl, a ne jen akční díly od čtvrtého výše. Tento započítán také, protože kampaň za Leona nevypadá na "tradiční survial horor pro veterány série" jak podsouvají herní, ale spíš na pomalejší akci, kde bude stejně zajištěn dostatek munice na to, aby hráč musel utíkat před hordou zombií jenom tam, kde mu to vývojáři předurčili (na takových místech prostě bude nekonečný spawn zombií). -
Budou tam aspoň normální zombíci nebo tam zas budou ty rostliny?
-
-
Bude tam obojí
-
to nebyli rostliny idi*te, viděls někdy aby někomu rostli rostliny z hlavy? To byly paraziti a byli náhodou super. Jasný fandy starých dílů tím naštvu ale mě nejvíc bavila 4 a 5. Mám totiž skrytou uchylku a hrozně rád klátím 20metrů velký vobludy *8*
-
-
ja nevim teda ja ani nevidel ze by nekomu z hlavy rost parazit:P je to stejne tak mozny jako ta rostlina:P samozrejme v kontextu RE to je parazit.btw tvoje sexualni zazitky tady asi moc lidi nezajimaj.
-
-
Neviděl? Tak to zajeď někdy k nám na jih moravy
-
-
Paraziti co ti z hlavy udělali rostlinu ... 4 ještě ušla, ale 5 je no řeknu to hezky prostě slabá
-
-
-
Mě neskutečně štve jak zase budou ti bossové jednotvární. Ať už budou vypadat jakkoliv, tak zase bude princip: "střílej do něj / počkej až odkryje jebák / pak vymáčkni jebák" a bude to takhle až do konce hry...
-
-
H@vado posraný. Ten tvůj avatar je na poblití. Měj, kurva, trochu soudnost - nechodíš sem sám. Ráno si číst článek a vidět tohle - dobrou chuť. Kolik ti je? Dvanáct..?
-
-
jeho vek je šifrovaný v avatare, musiš spočítať jebáky *1*
-
Je mu 6
-
-
tobě už z těch jebáků vyloženě jebe *15*
-
dobre napisane podobny system je snad v kazdej hre so zombikmy alebo nejakou bio srackou vid prototype,resident,dead space,tusim i v mass effect
(dalsie ma nenapadaju atm :D ale mohli by prist s niecim originalnejsim). -
-
Mass Effect? Tam husky tvořili pomocí raeperské technologie
-
-
jo ale i to byli takovy chodici jebaky xD
-
-
-
"počkej až odkryje jebák / pak vymáčkni jebák"
ale toto by bol dosť krutý boss *1*
-
-
podma na to vyzera hrozne, len ma neuminuskujte k smrti prosim
-
tak nějak mi to silně připomína Separate Ways z RE4...
btw taky Vám na games.cz nefungujou videa z Youtube ve fullscreen? -
-
Musíš jít na Youtube a vidět reklamy. Pak máš povolen fullscreen.
-
-
tak ja kvuli tomu fullscreenu na youtube lezu. pouzivam adblock takze reklamy me nijak zvlast neobtezujou. nicmene mi pripadne ze problemy s fullscreenem videi z youtube mam pouze na games.cz.
-
svinarna
-
-