Přejít na výpis diskuzí
Resident Evil 6 přinese hru za Adu Wong, jenže...
1.8.2012 | Aleš Smutný
44 příspěvků
-
Mě neskutečně štve jak zase budou ti bossové jednotvární. Ať už budou vypadat jakkoliv, tak zase bude princip: "střílej do něj / počkej až odkryje jebák / pak vymáčkni jebák" a bude to takhle až do konce hry...
-
-
H@vado posraný. Ten tvůj avatar je na poblití. Měj, kurva, trochu soudnost - nechodíš sem sám. Ráno si číst článek a vidět tohle - dobrou chuť. Kolik ti je? Dvanáct..?
-
-
jeho vek je šifrovaný v avatare, musiš spočítať jebáky *1*
-
Je mu 6
-
-
tobě už z těch jebáků vyloženě jebe *15*
-
dobre napisane podobny system je snad v kazdej hre so zombikmy alebo nejakou bio srackou vid prototype,resident,dead space,tusim i v mass effect
(dalsie ma nenapadaju atm :D ale mohli by prist s niecim originalnejsim). -
-
Mass Effect? Tam husky tvořili pomocí raeperské technologie
-
-
jo ale i to byli takovy chodici jebaky xD
-
-
-
"počkej až odkryje jebák / pak vymáčkni jebák"
ale toto by bol dosť krutý boss *1*
-
-
Budou tam aspoň normální zombíci nebo tam zas budou ty rostliny?
-
-
Bude tam obojí
-
to nebyli rostliny idi*te, viděls někdy aby někomu rostli rostliny z hlavy? To byly paraziti a byli náhodou super. Jasný fandy starých dílů tím naštvu ale mě nejvíc bavila 4 a 5. Mám totiž skrytou uchylku a hrozně rád klátím 20metrů velký vobludy *8*
-
-
ja nevim teda ja ani nevidel ze by nekomu z hlavy rost parazit:P je to stejne tak mozny jako ta rostlina:P samozrejme v kontextu RE to je parazit.btw tvoje sexualni zazitky tady asi moc lidi nezajimaj.
-
-
Neviděl? Tak to zajeď někdy k nám na jih moravy
-
-
Paraziti co ti z hlavy udělali rostlinu ... 4 ještě ušla, ale 5 je no řeknu to hezky prostě slabá
-
-
-
Si nemuzu pomoct, ale pribehove to uz je takovej gulas, ze se v tom snad nemuzou vyznat ani lidi v Capcomu. Herne me to zase bavilo pouze po trojku, ted uz je to moc action, ale podle vseho se opravdu snazi udelat ultimatni dil.
-
ada wong a bratr bude fredie wong *3*
-
Celá serie se, ale jmenuje biohazard ne?
-
-
V Japonsku se jmenuje Biohazard, mimo Japonsko Resident Evil...
-
-
Gameplay by mě i bavil, ale vadí mi to, že bych začal až s 5kou, 6kou, a nehrál ty předchozí díly, které mě moc nebavily...
Resident Evil by si zasloužil pořádný Remake... -
Poprvé videoukázky, které mne osobně celkem lákají ke koupi. I když bych radši spíš tradiční hororovou atmosféru, tak tohle nevypadá až tak zle.
Nicméně to nic nemění na mém postoji, že série RE by znovu zasloužila pořádný survival horor díl, a ne jen akční díly od čtvrtého výše. Tento započítán také, protože kampaň za Leona nevypadá na "tradiční survial horor pro veterány série" jak podsouvají herní, ale spíš na pomalejší akci, kde bude stejně zajištěn dostatek munice na to, aby hráč musel utíkat před hordou zombií jenom tam, kde mu to vývojáři předurčili (na takových místech prostě bude nekonečný spawn zombií). -
Kolik je vlastně v universu RE rtěch virů a parazitů? *1*
-
-
Zase tolik jich není. Původní byl Progenitor virus, z něho vznikl profláklý t-virus a Uroboros virus. Z T-viru Birkin udělal G-virus a Alexia Ashword T-Veronica virus. V RE6 bude C-virus, což by měla být kombinace T a G viru. Jo a pak byla ještě jedna "T" větev, T-abyss nebo něco takového.
Parazitů jsou tuším zatím tři druhy, jeden, který byl v mozku Nemesis a umožňoval ho ovládat, pak původní Las Plagas ze čtyřky a modifikované Plagas z pětky. Že by byl nějaký nový v šestce, o tom jsem zatím neslyšel.
Ňuf, ňuf. -
-
Dále existují "Ancient Virus", díky kterému vznikl T-Veronica, T+G Virus (RE Dead Aim), Cameron's Virus, X Virus a Uroboros (Uroboros je kombinace Plagy a Progenitor Viru)...
-
Musel jsem to číst 3x abych to pochopil *1* *1* *1*
-
Tohle pochopitelně platí pouze pro RE hry a filmy od Capcomu. Jak to je ve srágorách od Andersona neřeším.
-
-
-
Nechám se překvapit.
-
Kuše? Takže teď do výčtu her patří Tomb Raider, Far Cry 3, Assassin's Creed 3 a nyní i Resident Evil 6, jestli se dočtem, že bude kuše i u Aliens: Colonial Marines, tak se nebudu čemu divit XD
-
-
Kdybys raději nepřemejšlel nad pičovinama.
-
Nepleteš dohromady luky a kuše?:)
-
-
Ano, ale ono je to v podstatě to samé (zařízení, které střílí šípy pomocí napnutého provazu), obvzláště v době, kdy jsou daleko efektivnější zbraně, každopádně předpokládám, že to je shoda náhod XD
-
-
Tak u zombíků je dle mě efektivnější kuše :D Pokud nestojíš proti hordě .
-
-
-