Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Charlie je skoda ze tam nebude. Patrila mezi moje oblibene postavy. Co se tyce meho nejoblibenejsiho dilu tak jednoznacne RE2. Graficky neoslni ale atmosferu to ma luxusni i po tech X letetech.
  • Daj si facku.. horšie...? ako dejovo ?
    Toto už malo horové prvky, slabšie ale boli...
    Čo sa týka dejovky... nejaké to odhalenie prekvapivé aj nejaké to úmrtie možnosť vybrať si kým začneš toto je horšie?.. A keď trapárna tak prečo si to vôbec dohral? Milujem takýchto čio všetko ofrflú .. sadaj napíš námet na hru ... a uvidí sa...
  • resident evil 6 je takova blbost ze sem to musel druhej den prodat zlata 4 , 5. jeste usla ale ta 6 je hruza nejnudnejsi pribeh celou dobu sem jen cekal kdy uz bude konec boze traparna nejvetsi
  • leon87
    Proč tam raději nedají Claire? Ne, že by mi Ada nějak vadila, ale tohle už tu jednou bylo.
  • tak nějak mi to silně připomína Separate Ways z RE4...

btw taky Vám na games.cz nefungujou videa z Youtube ve fullscreen?
    • Musíš jít na Youtube a vidět reklamy. Pak máš povolen fullscreen.
      • tak ja kvuli tomu fullscreenu na youtube lezu. pouzivam adblock takze reklamy me nijak zvlast neobtezujou. nicmene mi pripadne ze problemy s fullscreenem videi z youtube mam pouze na games.cz.
      • Gorkan
        svinarna
  • podma na to vyzera hrozne, len ma neuminuskujte k smrti prosim
  • EuroSamurai
    Někdo(šílenej fanda RE) mi řekl, že Ada má bejt v tomhle díle záporák .
    • To bych neřekl. Ona Ada nikdy nebyla ani nějak extra kladná postava, protože většinou spíš sledovala dění a sem tam se do něj zapojila, ale většinou jen pro své potřeby (viz konec RE: 4)

Mě spíš víc vrtá hlavou jak mohla ve druhém díle přežít ten pád...
      • Nepřežila, protože nespadla nikam :)...cannon příběh byl ten ze scénaře B, kdy pomohla Leonovi s Tyrantem a pak "zemřela" při tom nárazu do ovládacího panelu...pak prchla přes kanalizační systém zpět do Raccoon City a do pryč (Resident Evil: Umbrella Chronicles)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit