Přejít na výpis diskuzí
Resident Evil: Operation Raccoon City - recenze
6.4.2012 | Aleš Smutný
43 příspěvků
-
Škoda, docela jsem se těšil na tohle :(
-
Tak tomuhle se říká návrat , ke klasice čtyřka je výborná , ale přece jenom tomu něco cybělo . A pětka , tak tam tvůrci šlápli vedle , ale tohle má perfektní akci , skvělý záporáky (hrdinové hry) , grafika je velice slušná a výběr zbraní a lokací je také na jedničku . *14* *14*
-
fakt nechapu kdyz tady mate recenzi PS3 verze a pod tim ze ta recenze plati pro PS3/Xbox360/PC kdyz na PC to vyjde az v cervnu a hra bude obsahovat lepsi grafiku a pridany herni obsah fakt demence ten recenzent
-
-
Ano, ten dodatek je renonc, ktery brzy zmizi. Recenze se tyka pouze PS3 verze.
-
Po fiasku tohoto recenzenta s Gotham City Impostors jsem si radci pustil IGN videorecenzi nez abych toto cetl, bohuzel to nic nemeni na tom ze to bude asi opravdu spatna hra, aspon ze se povedl Revelations na 3DS.
-
-
podla reakcii ludi to vyzera tak ze tentokrat je to aj odovodnene.
ale zaujimalo by ma, preco mu nedaju zrecenzovat ME3. Co by na neho povedal. ked evidentne ho maju len na to aby rozdaval slabe hodnotenia
-
-
Jestli ta demence nebude někde jinde
-
změni ta lepsi grafika a nejaky malý dlc něco na finálním verdiktu, že ta hra je průser?
Jako nezlob se na mě, ale grafika fakt nedělá gameplay, nedělá ani story. Grafika jen ZLEPŠUJE (všimni si že neříkám tvoří!) feeling z celkovýho konceptu hry. Protože i feeling může bejt skvělej bez ultra, mega bobastický grafiky.
Ale abych ti teda udělal radost, tak ta hra v knečnym důsledku nebude mit 4/10 ale 4,5-5/10.
OU MAAAAJ GAAAAAAAAAAD, to je hned něco jinýho!! Jdem masově kupovat ne?!
Sorry man... *5* *6* -
-
to mozes mat sice pravdu, ale stale. dat do popisu ze je to recenzia na verziu hry, ktora este ani nevisla, je proste debilne
-
Zmenit se toho muze hodne, je cas na dopracovani, vylepseni ai a podobne. A taky nemusi. Hodnotit neco co nevideli je spatne a hloupe. Mne vadi, ze games cz treba hodnotil skyrim na ps3 stejne jako na ostatni platfkormy, prestoze byl zbugovany az k nehratelnosti. To neni objektivni.
-
-
fakt jako myslis ze zlepsi AI?
Proc to neslo od zacatku? Neni z hlediska marketingu lepsi si udelat dobrej obrazek a pak ho zlepsovat, nez si udelat spatnou image a pak se ji snazit napravit?
ne ne, tohle uz nezachrání. Nevěřil jsem od začátku, že to bude dobrý. Hned mi bylo jasný, že to bude slátanina a "action masakr" hloupost.
-
-
-
-
vcera jsem to hral a prijde mi to dobre... singl jsem sice nehral, ale pry ma 3 hodk , cóz mi zrovna u tohohle typu hry prijde akorat... navic ta hra byla jasne na MP prezentovana... zkousel jsem teda multak a ten mi prisel zajimavy, zabavny, dobre se hral... no mohli dat trochu lepsi grafiku atd, ale co se da delat... hra neni spatna, je dobra, ale jen pro lidi co maji radi MP...
-
-
tahle hraje urcena pro multy a ne singl s IA a nehcapu jak nekdo muze psat ze hru za 3-5 hodin dohral by me zajimalo jestli to hral na nejtezsi obtiznost kde je zapnute friendly fire ja to s kamarady ve 4 lidech hral pres 10 hodin
-
-
Tak si k tomu příště vezmi šikovnější kamarády *3*
-
-
-
Nahodou socom tactical strike je skvela nedocenena hra.
-
-
Teda... Jak tak čítam tvoje posty, hádam, že tvoji rodičia si musia trhať vlasy, že predsa len ešte nezvážili tú interupciu *1*
-
-
1,2,3 díl. Tomu se říká RESI. 4, možná 5 díl se dá snést (už jen kvůli zaběhnutým postavám, včetně Weskera ;) ). Operaci RC jsem hrál asi hodinu a snažil se jako věrný fanoušek RESI tomu stále dát šanci. Dobře-aspoň hrajeme za opačnou stranu. Dobře-místy doplňuje a vysvětluje historii. Bohužel, když na mě vyběhlo asi 50 lickerů (pro první 3 díly nemyslitelné), tak jsem tuto hru navždy pohřbil. Zamrzí to, jelikož nevlastním žádnou konzoli a jsem tedy PCčkář. A ruku na srdce, z asi 20 her této hororové série je na počítač pouhých příběhových 5 (alespoň tak) a tato (OpRC). Z hloubi duše doufám, že příběhový 6. díl se vrátí ke svým kořenům, tzn. převážně SURVIVAL HORORU!!! *11*
-
Furt mě mrzí, že jěště neudělali lepší díl jak RESI 1,2,3.
Tohle s RESI nemá nic společnýho. Na 1,2 a 3 jsem vyrůstal a co dělaj dneska, to je ostuda týhle herní série :) -
Tak snad si uvědomí, že přidávat v Resi na akci není dobrej nápad. Nakonec, to že je to propadák, možná značce paradoxně pomůže. Přece jen jim zhořkne ten názor, že se chtějí příbížit hrám typu CoD, aby víc prodaly. Tož uvidíme. Třeba utlumí míru akce už v Resi 6, ale to už je možná příliš pozdě.
-
rezident evil 5 bol super toto je len odbočka iba o strielani rezident evil 6 bude pokračovanie
nie sa predošle diely pačili ale tie pasky na Save to bolo najhoršie čo hru zastihlo , rano do školy 2:00 v noci a hladať pasku a cez milion dvery prechadzať *1* -
-
Hádam, že na prvej hodine ste mali slovenský jazyk a párkrát si zmeškal. *15*
-
-
Očividne *7*
-
-
-
nahodou ja dostal presne co cekal hra me bavi hodne nostalgie zabira , podle vasich nazoru tady JSTE TEDA HODNE SPATNI FANOUSCI