Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to isté ale platí i o indie hre keďže prichádza na PC ako tvrdíš....nejak ti tá logika nesedí...
  • Co proti nim mám?

Nulová atmosféra, zmršení většiny postav, zabití charizmatických postav (Wesker), uměle naklíčovaný a nefungující cover systém kterej v takové hře nemá co dělat, bossové velký jak patrový baráky, příběh kterej bych napsal i já kdybych zrovna seděl na hajzlu, špatnej pocit ze střílení, necharizmatický nový postavy (Wesker jr. je udělanej vyloženě podle nějaký podělaný šablony), a kompletně dementně pojatý souboje s bossy (viz v 6 díle, jak za tebou letí ty vrtulníky na kterejch se drží to monstrum, pořád tam letí u sebe a když náhodou jeden sestřelíš, tak na jeho místo přiletí druhej a zase udržuje tu stupidní formaci apod.. kraviny - takovej nesmysl nebyl ani v prvním díle kterej má skoro 20 let)

Jinak už mi tam nevadí nic...
  • residentevilfans
    Jenze silent hill nema tak charakteristicke postavy jako resi! *5*
  • maros.goc
    ono to neide donekonečna ...pozri na Silent Hill, ktory taktiez definoval zaner a kazdou novou hrou sla ta seria ku dnu a to prosim nezmenila žáner a stále sa držala toho, čo načala 1tka
  • maros.goc
    čo máš proti 5 a 6? však sú to skvelé akčné strieľačky
  • maros.goc
    čo je na tom nepochopiteľné? pri prvej 3DS verzii sa na hru recenzent pozerá ako hru na 3DS, pri recenzovaní druhej PC verzie sa na to pozerá ako na PC hru (koho zaujíma či prišla z handheldu, je na PC tak má ponúkať veci, nastavenia, grafiku či ovládanie prisluchajúce tejto platforme)

..záhadá vyriešená, ešte niečo?
  • residentevilfans
    +1 Naprosty souhlas! Kdyz jsem dohral petku a zabil Weskra rikal jsem si ,takze tohle je konec resident evil serie?
  • Robotron3
    Dva recenzenti?
  • Nepochopím ako môže rovnaká hra dostať dve odlišné hodnotenia?? Jediné logické je, že ide o technické spracovanie, ktoré je na PC horšie a trpí nižsími textúrami. Ale to by sa potom muselo zhodnocovať i pri indie hrách, čo sa nedeje.

Takže ako to teda je? Dvojaký meter? No offence len mi to hlava neberie...
  • Ronox
    Jo to jo Weskera neměli zabíjet a navíc takhle divně jako v pětce, ale proč to nemůžou vrátit prostě zpátky k T-Viru? Si pamatuju jak jsem v demu dvojky nesnášel to šoupaní nohou zombíků. Malý počet nábojů, dvě lékárny a tolik zdrhaček. Když jsem umřel, tak jsem z game over obrazovky musel zavírat oči, ale stejně mě to nutilo hrát dál. Navíc by mohli udělat remake stejně jako tomu bylo u prvního dílu na gamecube, který všem doporučuju. I ta nula byla super. Většinu postav stejně můžou vrátit a místo Weskera by šel vymyslet jinej, charismatickej a podrazáckej záporák. Rozumím jejich tahům, že chtějí sérii "inovovat", ale pokud uděláte něco dokonalýho co definuje žánr, tak nevidím důvod proč ten žánr takhle znásilňovat až se z toho ta základní premisa úplně vypaří.
  • "Po dvou dospělých dílech (pětce a šestce) je ale právě trocha strašení a tradičních hodnot to, co série potřebovala."

"...dospělých dílech (pětce a šestce)..."

V ten moment pro mne subjektivně kredibilita recenze padla pod bod mrazu.
  • residentevilfans
    Souhlas. Meli udelat radsi port na vitu. A re6 je fakt propad a to co udelali s Leonem je jako tvuj nevymacknutej bedar!
  • residentevilfans
    Tak bez spamovat pod recenzi na total war! Me to absolutne nezajima!
  • residentevilfans
    Hezky napsano. Jenze resiho drzi uz jen postavy a potom co umrel wesker to jde do...
  • Že je to třeba totální nuda a hodnocené opravdu až moc? Nemluvě o tom dalším...
  • residentevilfans
    Co ma Total War II spolecne s Residentem? *7*
  • Ronox
    Ano přesně tak. Nevím jak se autorovi doopravdy líbí celá série včetně prů*eru 6ky, ale jestli 6ka má hodnocení 8 a tohle 6, tak je něco jinak. Vím jedná se o dva autory tudíž dva subjektivní názory, ale no tak! Revelations jsou záblesk toho, že by Capcom mohl stále udělat v budoucnu kvalitní RE hru s hororovým a survival prvkem bez Mikamiho. Možná se autorovi zdá, že další RE hra tohle zastíní, ale pokud bude stejně na h*vno jako šestý díl, tak ne nezastíní. V šestým díle byl ten záblesk jediný a to chvílema kampaň za Leona. A přesně jak píšeš. Pro někoho komerční tah, ale pro nás (čti nemajitele 3DSka) to je možnost zahrát si tuhle hru na jiné platformě.
  • Já si osobně myslím že Relevations mělo zůstat na handheledch. Možná port na Vitu, ale jinak už jsem od začátku tvrdil, že ta hra nebude na velké konzoli fungovat.
    Dohranou už jsem ji měl prakticky hned co vyšla na 3DS a tam jsem si ji nemohl vynachválit, ale když jsem se dozvěděl že se chystá port na velké konzole, už tehdy jsem říkal že je to špatný nápad.

Na jednu stranu jsem rád že si ji zahrají i hráči, kteří doteď neměli příležitost. Na stranu druhou si říkám, že by si právě tito lidé měli užít nějaký plnohodnotný titul, stavěný přímo na jejich zařízení, ale aby byl zároveň tak kvalitní jako původní díla (1, 2, 3, Code Veronica a čtverka) a ne ty parodie 5 a 6.

Recenzi jsem nečetl, protože na tiscali se u nich člověk většinou nas*re... (viz recenze na RE 6, která je špatný vtip).
  • Velice doufám že jsi něco takového napsal i u Total War Rome II.
  • residentevilfans
    Naprosty souhlas a 6 je az moc! Totalni nuda! Cekam co predvede Mikami s Evil Within.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit