-
Hra si určitě své příznivce najde, ale já už na to jaksi nejsem, tohle mám už za sebou. Taky mi přijde dost laciné, aby hlavním tahákem hry byl pouze nostalgický vzhled. Až budu mít náladu na dávku nostalgie, tak si radši dám inzerát, že hledám holku s bobrem.
-
-
Když už, tak nostalgický "vhled", ne "vzhled"....
-
-
Vhled je něco úplně jiného, probuď se. *3*
-
-
Bylo to myšleno trošku jinak, ta hra není rozhodně jen o nostalgické/retro grafice, ale o retro obsahu, hratelnosti atd., proto ten "vhled" :)
-
On tak vysvětluje, že ta hra je právě o něčem víc, než jen vzhledu...a zapomněl, že musí polopaticky...
-
-
Aha, tak takové slovíčkaření já přímo zbožňuju. *7* *2*
-
-
-
-
Co máš proti bobrům? Náhodou je to docela pěkný zvířátko k mazlení ;-)
-
-
GTA I mně bavilo více.
I když mise zde jsou zajímavé. -
Takže Dobrý den, nechápu jak tato hra mohla dostat 8/10 ? Chápu že je spousty dobrých indii her které si to zaslouží ale tato hra opravdu ne. Nic zabavnýho my na tom nepřišlo ani originálního. To si radši zahraju starý dobrý GTA 2. Hateři do mně. *3* *4*
-
-
A já bych přidal svou kritiku: nespi na hodinách ČJ!
Výmluvy... -
-
Bohužel ji máme vždy první hodinu takže vždy ještě spím. *3*
-
-
hateři pochopili, že máš recht, tak šli spát...
-
-
Rozehráno a celkem dobrý...ale spíš na oživení vzpomínek. Nevím proč a nevím čím, ale přípomíná mi to Fernandez Must Die.:)
Jo a pochvala na recenzi, která se mi dobře četla! -
Teď bych ještě prosil recenzi na Hotline Miami, ať vím, kterou z těch dvou vzít jako první.
-
-
Hotline jsem rozehrál teprve teď, ale ty hry jsou dost rozdílné. RCR je sandboxová městská akce ve stylu prvních GTA s kopou humoru k tomu, zatímco Hotline je spíš takové arkádovější zabíjení, kde jde hlavně o postřeh a rychlost.
-
Bude....
-
no z mého pohledu vypadá Hotline Miami lépe
-
-
Tak čekám kdo první napíše jak mohla hra s takovou grafikou dostat osmičku...
-
-
Takovýhle komentář čekám u každého dílu CoD :D
-
-
Hra je skvělá. Mám nahráno asi 5 hodin a bavím se náramně. Jen bych měl pár poznámek k recenzi. Ta obtížnost mi zdaleka nepříjde tak hardcore, jak popisuje autor. Spíš bych tam viděl jinačí problém a to, že dobrá hodinka/dvě hraní příběhové části je primitivní a pak nastane najednou šílený skok a rázem je to výzva. (speciálně poslední příběhovka je co poplatná 80. létům) Ale není tam žádný mezistupeň. Prostě z Very Easy na Hard.
A ještě mě trošku mrzí, že se autor zmínil jen okrajově o hudbě. Zasloužila by si určitě alespoň o trochu větší prostor. 8 bit je kouzelnej. -
No jsem pro každou srandu, ale podíval jsem se na WTF review a tam z toho taky nebyl moc odvázanej. Já z videa taky ne, nepřišlo mi to moc zábavný, zvláštní hratelnost. Podotýkám, že grafika mi vůbec nevadí. Ale jak tu někdo zmiňoval, GTA 2 na mě působí taky zábavněji. Jestli to budou někdy dávat za dolar nebo dva, tak možná obětuju, abych vyzkoušel na vlastní kůži, jinak si to asi nechám ujít.
-
No nevím chválit tydle starý hry jen proto aby si pan autor připadal jako znalec to je dost pod Vaší úroveň. IMHO by si hra zasloužila tak 4 z deseti i když já ji radši nehrál. Ono mít grafiku za 10 000,- a pak na tom hrát takovéto hry je skoro urážka času stráveného pracným dolováním těch prachů z rodičů.
-
-
Ale člověka to nasere, když má grafiku za 10+K a potom na tom hraje indie s grafikou, že by stačila integra ... já to znám protože to ak u mě chodí ... ale co mám dělat, když žádné jiné hratelné hry nejsou? Akorát s taháním peněz problémy nemám ... já sem si na to vydělal v práci.
-
-
No já radši dám battlefielda 3 a abych si připadal jak intelektuál tak v mezičase luštím sudoku.
A peníze bych si vydělával sám bohužel mám s každou prací strašný problém.... Vůbec mě nebaví -
-
Jestli tě práce nebaví a jsi bílé pleti, tak to budeš mít v tomhle státě velkej problém. *1*
-
-
Proboha, kdo si může kupovat grafiku za 10000? Proč to děláte? *8*
-
-
Tak bylo na ní napsané, že je nejvýkonější ... Né hlavně kvůli tomu, že semtam se něco dá hrát na třech monitorech a potom už ta grafika dostává zabrat. A taky sem chtěl aby mě nikdy nic nejelo pod 60FPS...
-
-
Sestava teda žádnej zázrak. Za 40k? *1*
-
Tak když někdo neví co s prachama. Já jsem spokojenej s PS3 za polovic :D
-
-
NO zrovna PS3 :DDD . Slušné výkonné PC jde poskládat i do 15 000 , pravda s podmínkou 60FPS ve všem si už musíš připlatit za vlastní rozmazlenost ;)
-
Drahej komplex z dětství *3*
-
Jo jo .. dost lidí co hraje hlavně indie má PC jak raketová základna *1*
To už je ten mindrák z dětsví když nám PC kupovali rodiče k vánocům a my sme chtěli to nejsilnější a oni nám to nechtěli koupit. Já třeba za nic neutrácím, ale když vyjde nová grafika tak se musím držet abych ji nekoupil. Mám 7970, ale jak vyšla nová nvidia tak první co mě napadlo bylo, že bych si ji taky koupil. *1*
Jinak mám prakticky tohle http://www.czc.cz/18739krrd4g3tac29vcr5d12r8/seznam původně sem chtěl ty grafiky dvě, ale udržel sem se. *1* -
Walltar: Neboj taky to znám, když na pár měsíců starém PC za 25k hraju FTL, ale 40k? Co to proboha je?:D Jinak jsem tak nějak zpozoroval, že většina lidí co preferuje indie, má až moc naddimenzované pc:D
-
Sem měl extra blbej rok a potřeboval sem si něčím udělat radost. tak sem si koupil PC za 40K.
-
-
-
:) Jenom trolluje, vůbec si ho nevšímej.
-
No nejsme tak velcí pracháči jako ty sry. My voliči KSČM nemáme na grafárnu za 50
000,- co se prodává jen v omezené serii. Hold jako chudší člověk si musím vystačit s tím co mám
-
-
-
Experti, co přiznají, že hru nehráli, ale to jim nebrání jí udělit hodnocení 4/10, to vždycky pobaví :)
-
-
To si dělají srandu ne s grafikou, tohle bych ani neoznačil za kopii, vždyť první GTA mělo lepší grafiku než tato věc. Ne tohle fakt ne, já mám rád retro grafiku, ale musí být aspoň pěkně malovaná, jako starý fallout, jako to staré GTA. Tohle není retro tohle je devoluce.
-
-
Devoluce říkáš ...:) to je výstižnější než Demake ....
-
Pokud toto nepovažuješ za retro grafiku, tak to moc herní historie neznáš. Navíc RCR není kopie GTA.
-
-
Naneštěstí znám, od minulého století už toho mám taky nahraného dost *1* Wolf 3d, sokoban, keen, duna2, princ, nejrůznější simulátory, autíčka atd. Na grafice jako má tohle hra sem strávil spoutu času, ale i když si na ně z nostalgie rád vzpomenu už bych to nehrál. Ty hry takhle vypadali protože to líp nešlo, s takovouhle grafikou by tu hru nikdo tehdy neudělal kdyby to šlo jinak, protože to prostě vypadá hrozně. Já zas tak velkej fanda naleštěných shaderů nových her nejsem, a rád si dám nějakou retro hru, ale aspoň na urovni falloutu, nebo tiriana. Tvůrci téhle hry zacházejí do extrému, kterej v dnešní době nemá opodstatnění ani jako retro. Ale každej asi máme to svoje no.
-
-
Čéče, tobě uniklo to, že tady jde o stylizaci do osmibitové éry... tedy ještě dál, než o čem se zmiňuješ ty. Nic z toho, co jmenuješ, do časů atárka a spectra nezapadá. Jde řekl bych spíš o "next-gen" hry v porovnání s Dynamite Danem, Spyhunterem, Rick Dangerousem a tunami dalších osmibitových her ;-).
-
-
-