Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • N7N7
    carnius: Souhlas. *4*
  • Pěkně napsaná recenze a i dobře típlý screenshoty. Na tuhle hru jsem se těšil a autor recenze mě jen utvrdil v tom, že je to fakt retro trip jak sviň. Zvlášť při projíždění těch screenshotů se mi vybavilo spousta old schoolovejch her, který jsem hrával za mlada a musim uznat, že pixelíky maj pořád to svý kouzlo.
    Bez těžší obtížnosti a 8 bit soundu by to taky ani nebylo ono.

Pro mě je to určitě MUST BUY a to nejen kvůli tý retro nostalgii, ale i kvůli přenesení městský akce do dnes už tak dávných osmdesátek , protože to tu prostě ještě nebylo.
    Určitě by se našlo i pár dalších her a žánrů, který by po podobnym demaku nemusely bejt vůbec marný.

@ GGG - Jo takhle, tak Ty ještě doluješ prachy z rodičů. Tak to potom omlouvá celej Tvuj příspěvek. Tvoje generace nehrála ani 16i bity, natož abyste dokázali ocenit starý, dobrý pixely. Já osobně hraju hry převážně moderní, ale občas neni nad to, dát si nějakej ten remake anebo demake jako v tomhle případě. Jsem rád, že mi je 29 *5* Old school is old school...
    • N7N7
      Z těch pistáciově zelených screenshotů vyloženě bolí oči. Grafiku bych ještě překousl, ale tato barva je mi dost nepříjemná. Ale asi to k tomu retru holt patří no...
      • GlaDOS
        Ve hře je několik barevných módů. To zeleny ladění vůbec nemusíš mít.
  • Až bude v Humble bundle , tak se s ní budu mazlit ... nad 8 USD ale nejdu ;)
  • zas takova hitparada to neni, ale jako odreagovacka po praci na 15 minut je to primo usity. Vic nic.
  • Trapárna. Až Hotline Miami ukazuje, jak se mají pořádně dělat retro věci.
    • sleepless
      Hotline ale není a nemá být retro věc...
      • Pak je mi to ovšem milá náhodička , že se stylizuje do konce osmdesátek i graficky ....
        • GlaDOS
          I graficky? To, že hra má pixelartovou grafiku neznamená, že se stylizuje do osmdesátek. Je to prostě takový styl grafiky. A to I u slova graficky nějak nechápu. Co je podle tebe na HM ještě retro? Hratelnost a hudba tedy ne.
          • Ty jsi trošku mimo. Hotline je pocta 80 létům jak stylisticky tak graficky.
  • Robotron3
    U těhle her si připadám, jak když jdu na nějakou kapelu staříků, co to vařili před třiceti lety, a pořád jim to jede jako za mlada :)
    • N7N7
      Problém je v tom, že staříkům to často už moc nejde. Každá kapela je nejlepší na začátku a postupem času se téměř vždy změní k horšímu. Viz třeba parádní první tři alba Kabátů vs srance které zpívají dnes. Nikdy už to nebude takové jako tenkrát.
      • každá ne :) mohl bych vyprávět... ale už musím jít spát.
      • země plná trpaslíků taky bylo dobrý album , poslední dobrý ... *3*
  • Zerathus
    2d vyblbárna s GTA2 grafikou která vsází na humor a nostalgii.Není to můj šálek čaje ale když bude v budoucnu sleva tak možná ... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit