-
božíí :) pamatuju si jak sem hodiny trenil postavy a pak ty dlouho noci a mapování chaos strike back :) dvojka dobrý ale v době kdy vyšla už tu bylo plno jinejch pecek
-
Pro mě klasika všech klasik. DM jsem dohrál snad 20x se všemi možnými kombinacemi postav - jednou, dvěma, třemi a standardně čtyřmi. Mimochodem, než se tvůrci přejmenovali na FTL, vydali celou řadu her pod názvem Gargoyle Games jako např. Tir Na Nog, Dun Darach nebo Marsport. Škoda, že Psygnosis nedotáhli remake Tir Na Nog v roce 1995 a projekt zrušili.
-
-
Ach jo, je tomu 22 rokov co bola tato dezinformacia publikovana v casopise SCORE a furt si to niekto mysli ;-))
Nie je to pravda Gargoyle Games a FTL nemaju nic spolocne. Podrobnejsie info najdete v mojom clanku na oldgames.sk: http://www.oldgames.sk/disc/ftl-games-profil/ -
S jednou postavou? Hm... jak si to hral? Wizarda? Ze bych to zkusil. ;)
-
-
Hoši ani nevite, ale asi vite, jakou ste mi udelali radost...tak proto tak meškali previti s DM2, protože predelavali DM na jiny platformi a DM3 sme se nedočkali...ta recenze ve SCORE, ja to hledal na netu jak blb *1*
jooo tehda !! sem si pučoval firemni 386 na vikend a malem nespal... *14* -
No, já si nemyslím, že by kdy u nás byla hra ve skutečnosti kultem, kterou by hrálo tak urputně tolik lidí a patřila mezi nejoblíbenější hry. Ten kult z ní u nás spíš udělal Andrej Anastasov svými články v herních časopisech. Jakkoli nechci hru dehonestovat, tak je prostě faktem že u nás to fakticky nikdy top hra nebyla, co se oblíbenosti nebo četnosti hraní týče,
-
-
Možná jak kde, já si z gymplu (v Praze) vybavuju 11 lidí, kteří DM hráli jenom z lidí, co jsem znal. Čili v podstatě všichni, kdo měli 16 bitový počítač (jeden kamarád to hrál dokonce na Atari ST). My jsme hráli v roce 1993, starší možná ještě dřív.
-
Taky si nepamatuju, že by se o hře nějak mimo časopisy mluvilo a ani jsem to snad u nikoho neviděl. V raných devadesátkách frčeli možná tak Kačeři :) A pak už to šlo rychle :)
-
Co já vím, tak třeba na naší škole k tomu kultu neměla daleko - hrál ji každý, kdo měl počítač, a ostatní ji chodili hrát na návštěvách. Když se chystala dvojka, bylo to dlouho téma hovorů číslo jedna.
-
-
udělejte retro na blood demo v unreal enginu 4 jeto na moddb,com *14*
-
Kdo je to ten Mick the mage, o kterém se vždycky mluví? Nechodím na Games ještě ani rok, tak díky za odpověď :)
-
-
Vyhlášený znalec starých her.
-