Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pomocí toho emulátoru dgvoodoo. Jak prosté. Zprovoznil jsem mechwarrior 3 i pirates moon a mechwarrior 4 s datadisky. Minulý měsíc mě blbnutí s virtualboxem a jinými softiky stalo snad 40 hodin. A teď kouknu na retro a během půl hodinky jede vše.
  • u toho jsem právě ten pocit ohromného kovové kolosu neměl absolutně vůbec, roboti se tam naháněli jak čiperové vážící max 100 kilo.....absence nějakého kokpitu taky nebyla plusem.
  • Tak nás nenapínej a řekni jak vyřešeno!
  • Vyřešeno! i bez Win 98
  • C-BEAM
    lidičky postavte si Win98 PC a nebudete muset řešit takové problémy.
  • To jsem taky zkoušel. Zkoušel jsem Quadrology, Mektek verzi. původní verzi... vždy se stejným výsledkem a to je že v autoconfigu mám v okénku napsáno vedle gtx570 UnSupported, a nejde nastavit rozlišení. Když to obejdu a chce se mi spustit hra tak na mě vyskočí hláška že můj HW není podporován ať se obrátím na výrobce SW bla bla bla. Samozřejmě mám všechny ovladače aktuální. Problém bude možná v HW. Mám už Skylike.
  • oVer9000
    A pak, že Dobrovskýho nic nebaví. Vždycky, když čtu ty zlý jazyky v diskuzích pod Fight Clubem, pak si vždy vzpomenu přesně na tyhle lets playe. :D Je to furt pařan tělem i duší.
  • SeriousSam
    Tento RetroGamesplay byl fakt výbornej. Hrál jsem sice jen 4 díl (Vengeance i božský Mercenaries *14* ), ale při zkouknutí tohoto videa jsem dostal chuť i na tento díl. Vypadá neuvěřitelně luxusně i dnes.Nevěřil bych co v té době se dalo u této hry dělat. Celá série těch her je opravdu výtečná. Jinak klucí byly překvapivě zase výborní. Koukám na tyto gamesplaye pravidelně a nemá to absolutně chybu. Jste neskuteční borci a je s vámi sranda. Každý týden se těším na ty perly co vypustíte z úst *15* . Takže děkuju moc a těším se na další díl vy řízečci *15* *15* *15* .
  • my sme volali jednu hru na ZX spectre: ninetén (ano volala sa nineteen)
  • no, on MW3 mel urcite neco do sebe a kralovsky jsem se u nej bavil, jenomze az mech 4 opravdu vyresil vybalancovani mechu a v podstate i zbrani. Na trojce me strasne stvaly 2 veci. Velmi citlive nohy od mechu, kde jsi v podstate behem chvilky zprovodil nepritele z bojiste (v MP to bylo celkem fatalni) ale hlavne nebyl problem osadit napr PPC do Catapultu, ktery by podle vzhledu mel byt preci jen osazen raketami. A prave tohle mech 4 vyresil paradne se sloty urcenymi pro dany typ zbrane.
  • nightborne
    Tyjo, vážně jste to za mlada četli "mečvarior"? Já když byl malej, myslel sem si, že se to menuje "mecharvior" *1* .
  • Pripadne zkus misto Quadrilogy nainstalovat tu ctverku od... sakra, jak se to jmenovalo. Takovou tu modovanou, ten MW4HD mekpak nebo jak se to jmenovalo... byvala free ke stazeni, blbe se shani, ale jde to.
  • Coffin.Corner
    Jen houšť simulátorů a her od Microprose v retru! *3*
  • Nejlepsi pocit z obrich stroju dava MW2, pozdejsi dily uz zacaly casualovatet a stavaly se akcnejsi. Ale kvuli MW4 jsem si koupil kurevsky drahy joystick s fírce feedbackem (nic jineho jsem s nim nikdy nehral) a to take melo neco do sebe.
  • Musí to nějak jít, stejný systém jenom rozdíl v tom, že mám GTX 750ti a funguje bez problémů
  • Skutečný pocit boje obřích mechů jsem měl u Earthsiege 2. Všechny mechwariori hravě strčí do kapsi.
  • Na projektoru, s dobrým zvukem,musí být mechasimulace fakt nářez - zatím mě to nenapadlo...
  • Inquisitor
    Pokaždý se najde někdo kdo musí během hraní psát, že je hra moc nahlas. To snad někdo dělá schválně, protože pak ze hry prakticky nejde slyšet nic.
  • Hele uz je to nejakou chvili, matne si vybavuju, ze jsem taky mel nejaky potize s autoconfigem a grafikou, ale kdybys me zabil, tak si nevzpomenu, co a jak. Jedine, co si vybavuju, je to, ze bud MW3 nebo MW4 mi pomohlo rozjizdet s nejakym zpomalovacem CPU.
  • koukal jsem na vás na projektoru přes celou zeď a Pavel byl skutečně obrovský, ale ten pohled z kokpitu a celá ta hra vypadaly takto neskutečně dobře i v té staré grafice, ideální hra na projektor, kéž by udělali pokračování, nebo aspoň jinou podobnou hru

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit