Přejít na výpis diskuzí
Retro GamesPlay: hrajeme bojovou simulaci Mechwarrior 3
20.11.2015 | Redakce Games.cz
57 příspěvků
-
Pokaždý se najde někdo kdo musí během hraní psát, že je hra moc nahlas. To snad někdo dělá schválně, protože pak ze hry prakticky nejde slyšet nic.
-
husty nevim jestli mam proste rad vsechny stary hry nebo jestli mate super vyber ale v retroplay jeste snad nebyla hra kera by byla spatne
-
pravy retro by byla 2, tu jsem hral a ta byla jeste pred 3d akceleracni
-
-
a mela vic kulervouci intro, to bylo tenkrat neco *5*
https://www.youtube.com/watch?v=-X3GD0UnBCk -
-
Presne. Poustel jsem si ho tehda porad dokola.
-
to intro si pamatuju dodneska :)
-
-
-
V tomhle dilu MW jako v jedinem byl skutecne pocit ze clovek ovlada mega stroj.V MW 4 to uz byly hracky, ten pocit ovladani mohutného a těžkého stroje tam proste nebyl.Si to pamatuju jako dneska když jsme si za 1900 korun v den vydani koupil MW4 a byl pak strasne zklamanej. Pro me je trojka jednoznacne nejlepší dil serie..taky Heavy Gear 1+2 nebyly spatny.
-
-
no, on MW3 mel urcite neco do sebe a kralovsky jsem se u nej bavil, jenomze az mech 4 opravdu vyresil vybalancovani mechu a v podstate i zbrani. Na trojce me strasne stvaly 2 veci. Velmi citlive nohy od mechu, kde jsi v podstate behem chvilky zprovodil nepritele z bojiste (v MP to bylo celkem fatalni) ale hlavne nebyl problem osadit napr PPC do Catapultu, ktery by podle vzhledu mel byt preci jen osazen raketami. A prave tohle mech 4 vyresil paradne se sloty urcenymi pro dany typ zbrane.
-
-
koukal jsem na vás na projektoru přes celou zeď a Pavel byl skutečně obrovský, ale ten pohled z kokpitu a celá ta hra vypadaly takto neskutečně dobře i v té staré grafice, ideální hra na projektor, kéž by udělali pokračování, nebo aspoň jinou podobnou hru
-
-
Na projektoru, s dobrým zvukem,musí být mechasimulace fakt nářez - zatím mě to nenapadlo...
-
-
Mechwarrior 3 - nejlepší díl série, společně s datadiskem Pirate's moon *5* Díky za GamesPlay, hned mám chuť zase zasednout do kokpitu *14*
-
....Reactor online, sensors online, weapons online, all systems nominal :-)...
-
-
Tak moc bych chtel poradnej a novej MW SinglePlayer... :(
Mechwarrior Living Legends umrelo a Mechwarrior online neni zadna velka slava ale vsechno to je MP :( -
neasi :)
-
-
Tyjo, vážně jste to za mlada četli "mečvarior"? Já když byl malej, myslel sem si, že se to menuje "mecharvior" *1* .
-
-
my sme volali jednu hru na ZX spectre: ninetén (ano volala sa nineteen)
-
-
Souhlas ze vetsi retro by byla dvojka, 3ka uz byla novinka :)
Je zajimave jak tenhle zanr her vymizel, holt na dnesni pomery prilis slozite a tezkopadne. -
-
Já si myslím, že má hlavně za ta léto už velkou konkurenci v podobě leteckých, tankových, lodních, farmářských... a jiných simulátorů. Mechové jsou pořád sci-fi a to je žánr, co si ne každý hráč takhle náročněji ovládaných her zahraje - těžko se mechsimulace prodává. Navíc taková hra vyžaduje pořádnou kampaň, svět, příběhy v něm apod. Samotná simulace je jen třešničkou na dortu. Uvidíme jak se bude prodávat strategie (také donedávna umírající žánr) Battletech - vypadá slibně.
-
-
Jen houšť simulátorů a her od Microprose v retru! *3*