Přejít na výpis diskuzí
Retro GamesPlay: hrajeme bojovou simulaci Mechwarrior 3
20.11.2015 | Redakce Games.cz
57 příspěvků
-
těžko, přetěžko, se někdy chodilo na zápočty
-
Ktery Needy chystate za tyden? Kdyztak muzu pomoct s rozjetim, zrovna nedavno jsem instaloval snad vsechny puvodni dily a rozjet treba takovou dvojku neni zase tak snadny.
-
Skutečný pocit boje obřích mechů jsem měl u Earthsiege 2. Všechny mechwariori hravě strčí do kapsi.
-
-
Nejlepsi pocit z obrich stroju dava MW2, pozdejsi dily uz zacaly casualovatet a stavaly se akcnejsi. Ale kvuli MW4 jsem si koupil kurevsky drahy joystick s fírce feedbackem (nic jineho jsem s nim nikdy nehral) a to take melo neco do sebe.
-
-
u toho jsem právě ten pocit ohromného kovové kolosu neměl absolutně vůbec, roboti se tam naháněli jak čiperové vážící max 100 kilo.....absence nějakého kokpitu taky nebyla plusem.
-
-
-
P.S. nechcete pro retro pouzivat chat jako pro FC? Ten googlovsky vyzaduje gugolvskou registraci :(
-
jo...a proc mi njede chat??? :-/
-
Hodně dobrá hra, a než nějaká nová, by bylo určitě lepší, kdyby nato někdo vydal patch, aby se to dalo hrát na W7 ve Full HD.
-
Vidím, že se tu sešla spousta příznivců žánru a tak využiju příležitosti a zeptám se: Existuje podobný simulátor, jako MechWarrior 3, který vás zaujal stejně, nebo dokonce více? Rád si rozšířím obzory.
-
-
heavy gear 2 vo svojej dobe, na mech3 to samozrejme nema
-
Mechwarrior Living Legends... uz mrtvej projekt (vyvoj byl zastaven) ale je to absolutne super. Bohuzel je to jenom MP.
-
MechWarrior 4
-
-
Měl jsem na mysli mimo značku, ale musím uznat, že Mechwarrior 4 i s datadisky byl taky velmi slušný díl, ač se mi zamlouval méně, než Mechwarrior 3.
-
-