Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Blue.Shark
    Vidím, že se tu sešla spousta příznivců žánru a tak využiju příležitosti a zeptám se: Existuje podobný simulátor, jako MechWarrior 3, který vás zaujal stejně, nebo dokonce více? Rád si rozšířím obzory.
  • Teď zrovna jsem Mech Onlione vypnul *3* Můžu se zeptat na jakém systému jsi Mech3 hrál? Mě na desítkách nejde ani čtyřka. problém s grafikou. Si s Direct3D
  • těžko, přetěžko, se někdy chodilo na zápočty
  • Ještě mechcommander. Tohle je moc easy, u mechcommandera to bylo hc. složité levely, taktika...
  • Já si myslím, že má hlavně za ta léto už velkou konkurenci v podobě leteckých, tankových, lodních, farmářských... a jiných simulátorů. Mechové jsou pořád sci-fi a to je žánr, co si ne každý hráč takhle náročněji ovládaných her zahraje - těžko se mechsimulace prodává. Navíc taková hra vyžaduje pořádnou kampaň, svět, příběhy v něm apod. Samotná simulace je jen třešničkou na dortu. Uvidíme jak se bude prodávat strategie (také donedávna umírající žánr) Battletech - vypadá slibně.
  • solomon.short
    to intro si pamatuju dodneska :)
  • Hodně dobrá hra, a než nějaká nová, by bylo určitě lepší, kdyby nato někdo vydal patch, aby se to dalo hrát na W7 ve Full HD.
  • Rejsek
    ....Reactor online, sensors online, weapons online, all systems nominal :-)...
  • Blue.Shark
    Já teď jen doufám, že Kickstarterový Battletech nějakým způsobem nakopne hry na tohle téma a my se tak posléze dočkáme dalšího mech simulátoru.
  • jo...a proc mi njede chat??? :-/
  • Souhlas ze vetsi retro by byla dvojka, 3ka uz byla novinka :)

Je zajimave jak tenhle zanr her vymizel, holt na dnesni pomery prilis slozite a tezkopadne.
  • a mela vic kulervouci intro, to bylo tenkrat neco *5*

https://www.youtube.com/watch?v=-X3GD0UnBCk
  • pravy retro by byla 2, tu jsem hral a ta byla jeste pred 3d akceleracni
  • P.S. nechcete pro retro pouzivat chat jako pro FC? Ten googlovsky vyzaduje gugolvskou registraci :(
  • Zrovna nedavno jsem znovu hral MW3 i datadisk. Ta hra je proste bezchybna. Dokonala,tak akorat komplexni hratelnost, obtiznost presne v tom idealnim useku, kdy musi clovek premyslet a obcas se zapoti, ale zaroven je odmenen za dobrou hru, solidni pribeh zapadajici do settingu a dobre zapadajici do herniho schematu kampane... mam samozrejme slabost pro svet Battletechu, nicmene i navzdory tomu je MW3 proste skvela pocitacova hra, jake se proste uz nedelaji.

MW4 je podobny pripad, ackoliv tam je ta vytribena dokonalost lehce otupena tim rekneme streamlinovanym pristupem - ale zaroven ma vyhodu v sirsi palete moznosti a samozrejme pak v jednom z nejlepsich datadisku v historii herniho prumyslu vubec, Mercenaries. O velice paradnim multiplayeru a modech ani nemluve. Obrovska skoda, ze penezozrouti zakazali Living Legends. Za ten paskvil, ktery nedosahuje ani deseti procent kvality LL a kterym je Mechwarrior Online, jim nikdy neodpustim.
  • VaZqeZ_EU
    Těším! *14* Ale musel jsem si přece jenom pustit skvělé intro z čtyřky.
    https://www.youtube.com/watch?v=QxfKZZ4RNng
  • husty nevim jestli mam proste rad vsechny stary hry nebo jestli mate super vyber ale v retroplay jeste snad nebyla hra kera by byla spatne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit