Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mondzi
    Tak to je ta hra s cervenym panakom, ktorej som nikdy nevedel prist na meno :) Dobry GamesPlay btw.
  • Skvělá hra s výbornou hudbou.
  • Jo to byly časy tyjo. Já měl štěstí a měl Pentium hned jak začínaly, když to byla novinka. Díky za ten příspěvek s těma disketama, taky se mi vybavily vzpomínky, kdy se běhalo/jezdilo na kole za kamarádama a tahalo na několikrát diskety, dokud všechny části archivu nebyly ok. :) paráda..

Redakce: co si takhle zahrát The Simpsons ? :)
  • Pamatuju jak jsem seděl za otcem a slintal jestli si to někdy budu moct zahrát *15*
  • tvl herni pravek, dobre ze jsem v ty dobe ješte nežil
    • solomon.short
      maxi, kdyby te mama vyplivla, udelala by svetu sluzbu *1*
      • tohle presne o tobe rikala tvoje mama když jsme te delali
    • Já jsem taky rád, že jsi tehdy nežil *3*
  • Coffin.Corner
    Tahle hra měla velice pozitivní vliv na moji fyzickou kondici. Kamarád, který mi ripnutou verzi nahrál na aušusové diskety, bydlel 15 kilometrů daleko a ještě přes dva kopce. Takže než se mi podařilo nahrát všech třicet disket, nebo kolik jich bylo, bez jediné chyby v archívu, najezdil jsem na kole, za jediný den, slušnou etapu.... *4*
    • Vsichni tu docela resite originalky, to me prijde ze k te dobe naprosto nepatrilo, ba naopak, clovek proste neco nafasoval na disketach (Dunu 2 na ctyrech) a to pak proste hral, ne ze by si to vyptal, nahodne :D....a potom v dobe CD to bylo uz uplne jinak...proste CD a na tom hromada her, ruzne kvalitne cracknutych, cili nekere proste nefungovali, nekere jo, o vecine ani clovek nevedel co to je dokud to nezkusil a presne takhle sem napr objevil klenot Fallen Heaven, nebo Ignition, Max 2, Total Anihilation atp....dyt jeste dunu 2000 sem si koupil na vystavisti vypalenout normalne v pavilone techniky od borca co to tam predvadel na PC...originalky, to nevim kde berete :D
      • Ja to mel tak napul, prvni varku her prince, a10 tankkiller, retaliator, stelar 7 apod jsem dostal rovnou od borce co ten komp stavel na par disketach, ve tride se vesele kopirovalo, ale vesmes porad stejny hry. Ale treba k narozkam nebo vanocum jsem dostal origosku z obchodu na narodni tride , takze jsem majitel pecek jako Tajemsti osliho ostrova, Dungeon Master 1 , Ramonovo kouzlo, Mutarium a Xcom terror from the deep - ten jsme se snazili asi 5x prenest na 16ti disketach ale pokazdy crc error, tak jsem vyprosil origosku :D

Po prichodu CD to bylo presne jak rikas , 1 cdcko tam 30 her, pulka nesla, ctvrtku jsem nechapal ale zbytek byly pecky :D
    • Dogkiller
      Mám rád tyto příběhy ze života, taky jsem se svého času hodně naběhal a najezdil, abych si měl vůbec co zahrát. Dnes stačí pár kliků myší a hra je doma, ale už to jaksi není ono.
      • Mato1987
        Hah, máš pravdu, ja prihodím tiež jeden príbeh zo života, kedysi dávno pradávno fungoval v tejto postkomunistickej republike, teda v meste v ktorom bohužial stále žijem jeden jediný obchod s počítačovými hrami, bol na lazaretskej ulici a volal sa Lubox, vtedy dokonca ešte ani brloh ba ani jrc na slovensku neexistovalo, teda aby som bol presný a neojebával niekoho, nie som si istý či bol vôbec nejaký obchod s počítačovými hrami vtedy na slovensku...
        No a vtedy ako malý chlapec som s otcom niekedy chodieval do tohto obchodu pozrieť sa na nejaké nové hry, vtedy frčali také pecky ako rednecks rampage, pokračovanie dooma, quake a všeličo iné možné...no a práve rednecks rampage bola hra, ktorá nám, teda mne a môjmu otcovi páčila a bola aj odporúčená predávačom, že je to perfektná zábavná strielačka. A tak som otca po niekoľkých dňoch aj presvedčil aby mi hru na narodeniny kúpil, tuším to bol rok 1997 a ešte som v tom istom roku ale na vianoce dostal nhlko 98 a atlantis the lost tale :) stále mám všetky tieto hry v skrinke a sú ako nové :) Boli to jedny z prvých hier, ktoré som kedy na vlastnom domácom pc hral a pamätám si to akoby to bolo včera...a ešte si pamätám, že rok na to som na vianoce od rodičov ako darček dostal half life, commandos a ignition, brat zase dostal spellcross a kknd 1 a 2, on bol viacej na stratégie...To boli staré zlaté časy....spomínam na nich len a len v dobrom.
        • solomon.short
          pamatuju si dobre? nebyla v te dobe na STV show "Otcko vs. syn", kde proti sobe hrali na PS?
          • tak to nevím, ale pamatuju si na tohle https://www.youtube.com/watch?v=2Jj8lIaXaPQ *1*
        • del0
          Pokračování Dooma? *14* Doom 2 byl moje první originálka, dostal sem ho k vánocům někdy v roce 1994-5. *1* Musel sem ho hned reklamovat, jedna disketa nefungovala. *15* Naštěstí ten shop byl hned za barákem na Praze 4. Mimochodem, v centru Prahy už v té době byl i Score shop na Národní třídě. Nevím, jestli to bylo přímo Score, ale byl to ten shop, který inzeroval ceník her ve Score.
          • Hele možná si to pamatuju blbě, ale nebyl ten obchod, kterej Score hojne inzerovalo ve Skořepce jmenovalo se to Vision Megastore? Tam jsem koupil svojí první originálku - Tajemství oslího ostrova. Na národní bylo celý roky JRC.
            • del0
              Jo, to bylo ono. Měli vždycky stránku s ceníkem ve Score. Pamatuju si ty ceny. DOOM 2 na disketách 2000,- a CD hry běžně 2500,- i víc. *1*

btw
              https://www.youtube.com/watch?v=GKXGJzCROJY
              *1*
            • Luke
              Byl. A ještě před tím ve Čkalovce v Dejvicích.
          • Mato1987
            hehe no každý máme svoje zážitky, mňa celá tá disketová mánia obišla, aspoň čo sa týka domáceho PC, ale u babky sme mali 486ku a na nej sme hrávali wolfa 3D, dooma, heretica, keena, secret agenta a tak podobne a to boli hry, ktoré boli na disketách a ktoré vlastnil môj strýko, niektoré mal aj origoš krabicovky hlavne prvého dooma a wolfensteina, tie mu doteraz závidím :)
            Ale aby som sa vrátil k tomu čo som chcel napísať pôvodne v reakcii na tvoj komentár a to bolo to, že aj Lubox vtedy bol distribútorom českého časopisu o pc hrách, bol to práve LEVEL, vtedy vychádzali prvé diely tohto časopisu o hrách a možno ešte nejaké výtlačky mám niekde v garáži v krabiciach odložené :D zakúpené práve v luboxe, vtedy sme s otcom ešte aj nejaké predplatné tohto časopisu riešili práve v v tej predajni a tuším, že sme si aj zaplatili pol ročné predplatné vtedy *14*
            • v Luboxe som si kupil Mortal Kombat 3, M.A.X., Dark Colony... :D tusim Lazaretska 34 to bola alebo tak nejak... to boli casy...Age of Empires 1 vetdy na slovensku stal 2600 slovenskych korun... velmi dobre si pamatam tu choru sumu :D
    • del0
      známe *15* *15* *15*
      • solomon.short
        velmi dobre zname :)
  • Preco to nehral s mysou?
    • Mysi se to hralo desne...on totiz ten zamerivaci kurzor nebyl plovouci,ale stacionarni,takze mysi to bylo tezky..navic se tusim jednim tlacitkem chodilo,kdyz si ho drzel a druhym strilelo...des bes
      Na mysi to proste neslo,ale na klavesnici uplne v pohode...tady si to meli kluci aspon zkusit pul hodiny pred natacenim,protoze se nechat ustrilet v prvnim levelu je dost haluz :-/
      Navic se tam delaly kotouly do strany a podobne...ta hra byla a vlastne je tak bozi!!! :)
      • Zagro
        Přesně tak. Alespoň pár minut, aby věděli, jak se to hraje. Crusader se dal hrát na klávesnici naprosto v pohodě a saltamortále byly na denním pořádku. Pamatuju si recenzi ze Score, kdy tam bylo něco o zoofílii a podobně. Prostě stará škola a v ní AA jakožto redaktorský polobůh :)
    • gog.com, zakoupit a zkusit. Pak pochopis :)
  • boží
  • Další gamesplay a zase žádná Elite?
    • Coffin.Corner
      Elite by mělo být příští týden, čtrnáctého.
    • Jediná trochu rozumná možnost by byl Frontík. Ale tam je ten gameplay značně vleklej a asi by se za tu hodinu moc nestalo. Lepší asi počkat na novej díl, to bude zajímavější. Alespoň uvidíme, proč se Braben Petrovi smál. *3*
  • Nostalgická slzička ukápla. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit