Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Klasika! Takáto hra už v dnešnej kresťansko-konzolovej dobe nemá šancu vzniknúť *9*
    • Tak se pídivej treba na Shadow Warriorr.
  • To byly časy ... a Nocturne pecka :)
  • Kdyz se rekne Soldier of Fortune, tak jako pametnik mam na mysli uplne jinou hru, u ktere jsem stravil spoustu casu: https://youtu.be/EoJ5zDeTKE4
  • hrála jsem to několik let,bylo tu několik klanů, a to byly řežby.Bezva kolektiv hráčů,admin Ras,pořádaly se turnaje,ale to už je pryč.škoda
  • Tuctova blbina kterou dnes nema cenu hrat, ale v te dobe vzniku to melo kouzlo, ustrelovani nohou, Praha... Bohuzel to trpi syndroem starejch 3d her, Doom zustane klasikou co vypada porad k svetu, tohle je jen pro otrle.
    • Praha byla v daleko slabsi dvoje, ty hernej analfabete...
      • Daleko slabsi dvojce? LOL Dvojka byla ve sve dobe uplne neprekonatelna FPS.

Vetsina lidi ji ma ale nepravem za zabugovanou hru protoze hrala zpiratenou betu ktera jim unikla pred vydanim a nesla ani dohrat.
        • Houbeles, ja ji mam za slabou kvuli nekonzistentni kvalite a dizajnu urovni. Predevsim ta Praha byla opravdu priserna. Oproti jednicce byl pokrok jenom v pridani poly a v detailnejsim netvoreni nepratel. Ale netvrdim, ze to byla spatna hra, to ne, jenom si zaslouzila vic.
          • Hratelnost byla proti jednicce o mile dal a zdaleka nebyla tak strasne repetetivni s hloupym respawnem nepratel a to ani nemluvim o rozmanitosti zbrani, nepratel i prostredi.
  • nightborne
    Uřízni jí zadek!
  • species
    PECKA! Skvely SoF a priste treti "mechaci" jen tak dal kluci!
  • Jednicka me jako strilecka nikdo moc nebavila...
    Dvojka byla ale opravdu super.
  • jo tohodle sme se taky kdysi nahráli :D dodnes si pamatuju ty vylejzající střeva a ustřelený končetiny :D .Docela rad bych v retru viděl hru SIN od ritual ent. To byla taky moje srdcovka :D
  • Wuaaaaaaau!!!!!! O_O

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit