Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    http://ja2v113.pbworks.com/w/page/4218339/FrontPage

    Tento mod používejte. Naprostý základ. Opraví chyby, lepší podpora rozlišení atd, něco málo přidá a dá další možnost obtížnosti Insane :)

    Obecně: Když již hrajete nějaké retro, tak by bylo vhodně se mrknout po nějakých zásadních modech. Nebo něco co se hodně používá. Často velice pomohou. DMP pro stalkera, tohle pro JA2, Gothic ½ — SystemPack pro oba Gothicky....Pak je ještě Knights of Honor - Mod Hard Invasion Economy. Což hru předělá tak jak asi mohla být. Obtížnější a AI používá to co hráč.

    To jsou mody které hru zcela nezmění na něco jiného, ale řeší chyby, grafiku, použitelnost na dnešním pc atd. A když již předělají tak více k tomu k čemu to lidé chtějí. U stalkerů k realitě, zde také apod. Ale pořád máte možnost to hrát jako předtím. To je skvělé.
    Tak snad příště :)
  • Nej tahovka co kdy vznikla. Naprostá povinnost. A jak se píše - do dneška jí nic nepřekonalo a dlouho asi ani nepřeková *5*
    • ale v novem xcomu mužeš vojakum dat na brneni jine barvičky... oh wait, tedy až když koupíš DLC *1*
    • Ja se k ni kdysi dostal jako k plne hre ze Score. V poslednich letech nejak tahle serie ale nepravem stoji ve stinu X-Comu a jeho pokracovani. U me patri druhy dil k tomu nejlepsimu, co jsem na pocitaci hral. Dokonce jsem nedavno premyslel, ze bych to znovu rozjel, kdyz uz jsem to kupoval na Steamu. Prvni dil jsem nikdy nehral a asi ani uz nebudu, protoze to je i od dnes archaicke dvojky strasny step back v grafickem provedeni.
      • Graficky jednicka zrovna neexceluje, ale stale jde o spicku z hlediska hratelnosti, obtiznosti, moznosti.
  • nejlepsi tahovka co kdy vznikla...skoda,ze na plnohodnotny treti dil nebudou nikdy prachy...
  • Lima
    Gamesplaye s Pavlem a Honzou Olejníkem mám fakt rád. Je vidět, že ty dva si o tom hodně předem nastudujou a pak jsou schopni hodinu a půl o tom zajímavě vyprávět. Ono to přitom není tak lehký, mluvit 90 minut do kamery, někteří blbečkové, jako je třeba mistní troll max, by nesesmolili ani dvě souvislé věty.
    • To je sice pravda, ale všechny ty zajímavosti kolem jdou na úkor komentování samotného hraní. Třeba když se hrál Theme Hospital, bylo vidět že se v něm Honza pohybuje jako ryba ve vodě, ale nezasvěcený, nebo méně znalý člověk viděl jen zběsilý speedrun, bez absolutního pochopení konextu. Tedy co zrovna vidí na obrazovce, co je základem uspěšné taktiky, jaké jsou nejlepší finty, atd...
      V tomhle jsou nedostižná videa hraná Tomusem od konkurence, protože se v nich člověk ohledně stylu hraní dozvěděl vždy něco zajímavého a nového, takže měl okamžitě chuť si hru znovu nainstalovat a vyzkoušet si to osobně... :)
      • nightborne
        Zase na druhou stranu to tak někomu vyhovuje =). Například mně, abych pravdu řekl - na retro gamesplaye se dívám proto, abych si poslechl spíš ty řeči okolo. Kacířsky musím přiznat, že čistě jen dívat se jak někdo něco hraje pro mě osobě není ideální zábavou =)).
    • pro mne je zahadou jak mužu mit tolik shlednutí, i když ve srovnani s českou scenou dostavaji na frak. a to ostatní nemají takovou masivní reklamu a podporu komunity jako tihle dva.
    • mluvit do kamery neni vubec snadny a to ani kdyz se to nenataci vetsina tech idiotu co je kritizujou nejsou schopny mluvit ani n kase v krame *3*
    • Tojo,videa jsou super...jen je skoda,kdyz to treba neumi moc hrat,coz byl pripad dneska a treba Crusadera No Remorse...
      A nebo to je tim,ze clovek za mlada u tech her stravil mraky casu a pak je nastvanej,kdyz to nekdo hraje divne :D
      • Mno kluci nevím, hrál jsem to tenkrát a když jsem viděl gameplay tak jsem si říkal jak jsem to mohl hrát. Dneska mi to připadá hodně složitý a těžký. To nemění nic na tom že je to dobrá hra i po letech.

        Jinak pro hraní doporučuju noktovizor a příručku "Den zbytečné riziko" *2*
      • Keyz
        Jj, to mě také vadí. Když to neumí hrát ani na normal. Měl to na nejlehčí a stejně to bylo problematické....Snad je opravdu lepší na tyhle hry pozvat hosty. Třeba jako pro Dwarf Fortress.

        Jako, pak to moc lidem neřekne, když se tam musíš patlat (a to nemyslím zle) na jedné mapě a dlouho / neustále nahráváš. To mě zejména vytáčí u někoho kdo dělá třeba Lets play (retro hry). Proč mám jako čumět, na někoho kdo neumí hrát? Borec to má umět tak, abych viděl to nejlepší. To lidi zajímá a také se na to pak dobře kouká. Když to prostě umíš
        • Nebuďme tak krutí... JA2 je opravdu hodně komplexní hra a nahrávání (zejména ze začátku, kdy máš všechny žoldáky celkem vynoobené) se nevyhneš.
        • Goblin
          Jenže když to bude někdo HRÁT nebude on taky potom něco CHTÍT? :)

          Jako jasně, Pewdieho lidi sledují kvůli komickému efektu (a často aby se cítili chytří, když uvidí, jak to on mrví). Ale u starých her chceme nadšence a pamětníky. Ne klauny.
        • neumí to hrát ani komentování mu moc nejde... proste klasika *7*
  • RedEagle
    Ja 2 je hra ktoru spolu z Diablom 2 a Rome Total war 1 hram nepretržite len v malých prestávkach už od roku 2000 až dodnes.. Tie hry sa vdaka znovuhratelnosti daju hrat donekonečna.
  • Mohli by ste dat aj Soldier of Fortune 1 !!!
    • jnsCZ
      Na Soldierovi se pracuje. Bohužel není nikde v digitální distribuci (teda aspoň co já vím), takže zkouším Aukro a Ebay. Zkoušel jsem nedávno demo a vypadá to, že to s trochou lásky a péče poběží i na Win10
      • Keyz
        Já mám tedy někde origo co jsem koupil, když se to prodávalo normálně.

        Ale to je jako problém to sehnat jinak? Dnes to je všude na warezu a warez grupy opět řeší to, co nevyřešil vydavatel. Stejně to nikdo nepozná. A proč máte W10 to nechápu. Logicky: Vždy něco nového se ladí. Tak to platilo u Windows 2x

        Na w7 mi to jelo np. Ale zde prostě musíte mít nový OS a pak se divit, že tam je problém. Kdyby jste měli stále w7, tak to jako 90% věci nebude fungovat nebo jak? *15*
      • nightborne
        Není. Taky jsem ho nedávno sháněl - respektive pokusil jsem se. A na Ebay nemám nervy... takže se asi omezím se mrknout na gamesplay, až ho splaší někdo jinej =).
    • Tak ne že by to byla moje oblíbená, ale chápu, že má spoustu příznivců. Vo to nic. To jenom že když nepočítám včerejšek, tak byly za sebou čtyři akční hry - Daikatana, Abuse, Max Payne a System Shock. Chtělo by to v nejbližší době zas nějakou adventuru nebo dungeon/RPG, ať se to prostřídá.
      • nightborne
        Faery Tale Adventure 2! Zcela sobecky požaduji vlastní srdcovku =))!
        • No vidíš, tu jsem vlastně nikdy nehrál, znám jen z obrázků. Voní hezky. :-) Za tu bych se taky přimlouval, skvělej nápad. Moje srdcovka je Kyrandie, která by pro gamesplay měla výhodu, že s návodem v hlavě se dá v pohodě dohrát za nějakých 70, maximálně 75 minut (dvojka taky). Ale ať už si pánové vyberou cokoliv, zkrátka ať se hlavně prostřídaj žánry. :-)
    • Přidávám se. Rád si poslechnu nějaký faktický kontext kolem vývoje atd.
  • Jedna z nejlepsich PC her vubec. Koho uz nudi ty AaA kopiraky a chce se ponorit do neceho naprosto unikatniho, tak tohle video neni nejhorsi zacatek.
  • Preco hra tu hru Pavol ked to vobec nevie hrat? :D Celkovo sa mi zda ze Pavol nevie hrat ziadnu hru co som doteraz videl :D
    • to neumi, je to noob.
  • calwin
    "eliot you idi0t!!!" :D
  • Bombová hra! Tohle byla moje první originálka, co jsem si koupil. Byl jsem tenkrát v 9. třídě a stále 3 kila. Takže tenkrát pro mě fakt prachy ale nelituju. Jen jsem jí nikdy nedohrál, protože se mi v e-shopu nikdy neobjevily brýle pro noční vidění. Strašně se mi líbilo, jak každý žoldák, zbraň vybavení mělo detajlní popisky. A také byl super soundtrack.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit