Přejít na výpis diskuzí
Retro GamesPlay– hrajeme sci-fi střílečku Prey
3.3.2017 | Redakce Games.cz
57 příspěvků
-
2017 kamo... pres 10 let. To je dobra tretina doby, co herni prumysl (komercni) vubec existuje. Proste starneme *13*
-
Jak sileny??? Mimo novsi grafiky mam 5 let stare PC a hraju prakticky vse na max... Bejvali doby kdy dva roky stare PC bylo beznadejne zastarale, ale tos byl nejspis jeste spermie...
No a grafika se neposouva, protoze holt multiplatformni doba, obvykle hra musi krome PC vyjit na X dalsich platforem (konzoli), ktere se realne upgraduji snad jednou za dekadu, takze zlepseni jak vykonu tak grafiky minimalni... -
ve sve dobe takova normalni strilecka s par napady, zadnou diru do sveta neudelala. A hle v sedi dnesnich kravin se zacne jevit jako legendarni..ale tak to chodi.
-
*15* seš dobře mimo nebo hraješ na PC z roku 2006?
-
Tak tak.Vzpomínám že sem jí tenkrát dohrál za necelých devět hodin a to sem i párkrát někde zakysl.Rozhodně mě bavila víc než třeba zminovanej Quake IV. *3*
-
Krasna hra, jedna z tych, ktore si budem pametať - v dobrom, začiatok dychberuci, svižne tempo, človek proste musel isť ďalej, kym to nedorazil... *14*
ooo spominate QUAKE 4...hej volakedy sa robili fakt dobre hry... *3* -
Jasna ukazka toho ze grafika se moc nikam neposouva ale naroky sou u dnesich her sileny
-
Retro ? .. ani omylem co bude priste crysis ? farcry 2/3.. ..jinak originalni prey( ne ten simulator hrnecku a bananu od bethedy) byl slusnej nastupce doomu a quaku 4...skoda ze nevyjde prey 2...jinak kdo si z te doby pamatuje jeste hru Alpha Prime *3*
-
V roce 2004 (Half-Life 2) byl první Doom (1993) už retro. Tady je časovej rozestup stejnej a je to najednou divný? Čim to je? Že to vypadá k světu?
-
Jo ta hra byla pecka, ale kolikrát hardcore být obklopenej broukama a čekat na konec mise :D
Navíc tam byli totálně OP ti malí broučci co chrlili plasmu xD -
Vzpomněl jsem si ještě na Starship Troopers https://www.youtube.com/watch?v=uCE66sBgwv8 což byla taky moc dobrá fps.
-
Covece neprislo mi, ze by to bylo tak moc dlouhy, ale vcelku sem to prozival,kort kdyz sem se dostal do chvile kdyz sem myslel, ze ji zachranim... Tak co pak nasledovalo me vcelku vzalo... *8* Kazdopadne super hra, ktera ma doted co nabidnout. Tohle a Q4 sem hral jednu chvili nekolikat po sobe *4*
-
2006 a retro? .... sorry jako... *8*
-
Sorry ale ta hra je totální koridor, takže spadnout do díry tam není moc možné, protože to znamená smrt. Tzn: buď seš hňup a nebo lhář.
-
Začátek zase bez zvuku *15* 4 min němé komedie *15*
-
Hrál jsem to, spadl jsem do nějakého díry a nemohl vylézt. Vypnul jsem to.
-
Pamatuju že ta hra byla naprosto skvělá, ale kur***** dlouhá. SPOILER: Vzpomínám, že tu ženskou kus před koncem změnili na ******* a já si přál ať už to konečně skončí, ale konec ještě hodiny nepřišel. každopádně stojí to za to. Jeden z nejlepších následovníků doomu 3 co si můžete zahrát...
Quake 4 je stejnej, Takže pokud vás baví tohle a doom 3 tak je quake 4 jasná volba, přišel mi lepší...