Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Nevim ted jak si to mam presne vylozit, uz jsem psal ze obcas mam i svetle stranky ... takze tak. *4*
  • Ač obsah textu vzhledem k tobě je naprostý nesmysl. Normálně už tvé věty dávají i smysl! Ty jeden starý harcovníku :-)
  • C-BEAM
    určite ale s recenziou by som to nezrovnával, ich účel je odlišný. Jednoducho vzhľadom na to, že výborných starých hier z ktorých je možné vyberať sú stovky som skôr za rozmanitosť ako opakovenie toho istého. Hlavne ak Hrej.cz má tento formát podľa mňa zvládnutý lepšie.
  • Thorar
    Tak to je fajn ze chodim jen sem a muze mi to bejt jedno *3*
  • ? A kdyz Hrej zrecenzuje hru, tak uz ji GAmes recenzovat nemusi? Delaji to ruzny lidi, vysledek je ruznej... komu sednou lidi z Hrej, pusti si Hrej. Me treba vubec, takze jsem rad za to tady.
  • Jack1947
    Hral jsem jen nejakou edici na Symbianu a kupodivu me to snad i chvily bavilo. Jasne neni pro kazdeho,
    jenze se to tak snad i bere/bralo. Je dobre ze zde delate RETRO Gamesplay aby dnesni hraci co nemaji tolik zkusenosti poznali i druhou stranu mince ( ze drive vychazeli i obtizne hry). *3*
  • Na Hrej pousteji videa z Tiscali, jo?
  • C-BEAM
    najmä keď máme stovky starých hier na ktoré stojí za to si spomenúť, fakt nemá zmysel "gamesplayovať" jednu hru dva krát. Games by si malo viac začať všímať konkurenciu.
  • Kdybych to předevčírem neviděl na Hrej, tak bych si to možná i pustil... příště.
  • Jinak Flashback nebylo pokracovani, to byla Heat of the Alien, Flashback je ale pro me mnohem lepsi hra, po vsech strankach upgrade. AW je vybornej, ale je to proste jen o tom tisickrat umrit a zjistit jak dal, ponekud frustrujici.
  • No tak ale teda... Hrej uz dela (paradni) Retro LP nejakou dobu a to nedavno i AW, mohli jste dat treba Flashback..aspon
  • Loni jeste na games.cz zadny gameplay videa nedelali. Jinak upravena verze s novejsi grafikou sla sehnat uz davno davno predtim ale porad to nic nemeni na tom ze se ted o ty hre zase zacalo vic psat protoze bylo dvacate vyroci od vydani takze to asi k podobnym vecem uplne vybizi.
  • Nezlob se na mě, ale upravenou verzi jsem kdesi sehnal už loni (s novější grafikou). Snad i od původního autora. Ale tady se nic neobjevilo...zvláštní.
  • Vzhledem k tomu ze "tato retro" slavila pred nedavnem dvacate vyroci a vysla necely mesic nazpatek v remasterovane edici na Steamu tak to asi nahoda opravdu nebude...
  • Zrovna nedavno se "tato retro" objevila na konkurenční webu. Je to ale náhoda, co?
  • Konecne gameplay nejaky poradny hry. Az tak tezka mi ale neprisla snad az na tu cast kde clovek musel utikat pred vodou.
  • Odulin
    Pro mě je legendární proto, že jsem se z ní jako 8letej nělikrát posral, jak to bylo hustý a těžký. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit