Přejít na výpis diskuzí
Řev automobilových motorů oznamuje vydání závodní onlinovky The Crew
2.12.2014 | Aleš Smutný
71 příspěvků
-
Mato1987: Hele, sranda stranou. Tohle je docela úchylný, ne?
-
Co to plácáš, ty přistřiženej čů*áku? Asi si nepamatuješ, jak NU2 vypadaly + rozloha světa byla tisícina toho, který je bez loadingu v Crew. Nejsmutnější na tom je, že tohle je od člověka, kterého ta hra ani nezaujala. Vyhoň si a jdi spát.
-
Tjn a 10 let a 2 generace, imbecile *1*
-
ta hra je srot sama o sobe a jeste kdyz v tom ma prsty ubisoft,dekuji nechci
-
Mám jednoduché otázky FUNGUJE ta HRA ? :D jakej je zízdní model...?
-
Ja som ti hovoril, že ťa skrotím a aj sa to potvrdilo, teraz si už krotký ako taký neškodný baránok.
-
Blbečku, uvědom si laskavě rozlohu světa.
-
Je to o zvyku, oproti NFS auta v The Crew jeste vic plavou, ale kazde muze mit jine nazor. Podle me za plnou cenu hra nestoji.
-
JJ, výborný video, chlape.
-
Fakt? Skoda,chtel jsem si tu hru koupit. Zrovna v NFS MW 2012 je ten jizdni model priserny,uplne to kazi celou hru
-
Ajajajajaj, zhrdzavený, tebe ja musím ležať v žalúdku pekne hlboko keď sa o mňe takto pregnantne a vulgárne vyjadruješ takmer v každom jednom komentári, musí ťa to asi velmi mrzieť, že som ťa verbálne absolútne a totálne zdevastoval, zotrel, vymazal a zosmiešnil pred tvojimi pubertálnymi internetovými súkmeňovcami. V podstate si to v konečnom dôsledku "šil do mňa" len ty a následne si odišiel pekne a poslušne so stiahnutým chvostom ako taký smutný malý pišta.
*edit
a to video je dobré, neviem čo tým chcel básnik povedať, ale pobavilo ma.
ja ti na oplátku odporúčam pesničku od landu - andílek -
Ja sem hral pc betu na volantu a prirovnal bych jizdni model k NFS 2012 akorat v The Crew je jeste takove rozevlatejsi.
Nevim po bete sem se na to tesil, ale mikrotranskace a chovani Ubisoftu me odrazuje, pokud koupim tak ve sleve tak 400. -
Mňa prosiť nemusíš, aj tak ti nič nedám. Tvoja uváha je viacemenej irelevantná kedže si hru nehral a len sa tu snažíš tak ako obvykle bezpredmetne prudiť. Ja na rozdiel od teba som hru hral počas toho "beta testovania" a tam som si hru zo zaujímavosti aj kúpil, kedže ma to stálo bezmála 30 ojro a po asi 3 či 4 hodinách jazdenia môžem potvrdiť, že sa jedná o debilnú, tupú arkádovú závodnú hru, ktorá trpí tými známymi ubisoft neduhmi ako sú permanentné nezmyselné odomykanie niečoho, či už oblastí, súčastiek a neviem čoho ešte a k tomu má hra dva typy hernej meny, ano to znamená, že autori s hrou majú troška iné úmysly a vyzerá to, že okrem mikrotransakcií, ktorá hra veselo obsahuje už teraz, tak sa dočkámi aj nejakého free 2 play modelu v budúcnosti.
-
Toho kokotskýho Slováka ignoruj. Už jsem tu na něj nedávno narazil. Udělal si ostudu u článku s posledním Assassinem. V podstatě všichni do něj ve finále šili. Umí v podstatě jen hejtovat Ubisoft, aniž by cokoliv od nich hrál. Pro představu, co je to typově za člověka zde *1* https://www.youtube.com/watch?v=oz7YuInwZf0
-
to má hezkou grafiku tak na poměry Undergroundů 2 *1*
-
Ale prosimte. Ta hra sama o sobe je samozrejme dobra. To ze se ti nelibi nebo ze si to hral a naboural do zdi, je tvuj problem. To neznamena ze je ta hra obecne spatna. Nazyvejme sra*kama az veci ktery opravdu srac*ami jsou - viz vyjevy v tescu v regalku za pokladnou.
-
Hral jste to nekdo s volantem? Je tam nejaka nadeje ze modari z toho neco vytriskaji? Je ten jizdni model alespon na urovni prvniho TDU?
Ja klidne ozelim nic moc grafiku, zajezdit si v otevrenem svete me docela laka. Jenomze pokud to bude stupidita stejne urovne jako TDU2, kde se nikomu nepodarilo dotahnout jizdni model do pouzitelne urovne...
No pockam si na odezvy a hlavne se drzim zasady nekupovat hned po vydani neco, cemu uplne neverim. *7* -
tak tos prohloupil dvakrat co? AC je -hit a tohle bude taky *13*
-
Crew je nejlepsi casopis na kontinente...
Daruj Crew, zachranis zivot. -
protože na PS3 ani nebude a na nový konzole nemá cenu to ripovat