Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    To je tak tupá , nudná a otrasne vyzerajúca závodná hra, že keď sa ma niekto o pár mesiacov spýta čo je to crew tak mu nebudem vediet ani odpovedať, neskutočne debilná hra.
  • Což na PC řeší crack. Pokud je tam normální kariéra a bude se to dát normálně jezdit bez nějakého otravného přiskakování troubů co se učí virtuálně jezdit, schválně do vás bourají, prostě dělají všechno možné, jen ne závodí, bude to aspoň po této stránce ok. Tahle hra je pro mě za poslední dobu asi největší neznámá. Zajímavý je, že ještě kromě X360 na ničem "nevyšla".
  • ringmancz
    ale co jsem četl, tak offline režim není

trailer sice CGI, ale super
  • faitheater
    Je tam normalny pribeh a vsetky zavody, ktore v tom pribehu odjazdis si mozes dat sam, s kamosmi alebo random hracmi.
  • faitheater
    FH2 som neskusal, mam len PS4.
    A ano, graficke spracovanie Crew mi na PS4 pripadalo dostacujuce (vzhladom na to, co vsetko ma ta hra ponukat).
    Za tych 500Kc by som s kupou nevahal :-)
  • Pořád nevím jestli se tahle hra bude dát hrát i nornálně single? Bude tam nějaká kariéra nebo je to čistě online kravina s děckama a cheaterama ?
  • FeebeE
    Na poměry konzole má hezkou grafiku? Asi si nezkoušel Forzu Horizon 2. Ta vypadá mnohem líp. Hrál sem taky betu této hry a hrůza... Nedal bych za ni ani pětikilo
  • Já myslím že to bude vázáno na datum před tím než tu hru zdarma oznámili
  • Pořídil jsem si seasson pass k AC Unity abych měl tuhle hru zadarmo, tak jsem zvědavý jestli slovo Ubisoft dodrží :).
  • faitheater
    Hral som betu, ktora bola uvolnena pred par dnami na PS4... Prekvapivo ma dost bavila, i ked jazdny model (nastaveny na SPORT) bol trochu podivuhodny.
    Detaily auta a okolia su na pomery konzole a otvoreneho sveta viac ako dostacujuce.
    Ako celok to vypadalo dobre - taky krajsi a lepsi TDU.

ALE! Vzhladom na to, ze to vyvija a vydava Ubisoft, tak to nebudem kupovat v den vydania - jednak zo zasady a druhak z predoslych skusenosti s Ubi hrami.

V kazdom pripade sa na hru celkom tesim :-)

EDIT: Meh, tento prispevok mal byt "standalone". Omylom som reagoval na ten tvoj :-)
  • Od ubisoftu nekoupím a nechci už ani ponožky, pro mně už studio nemá žádnou cenu ani význam, jejích hry sou na pc vždy nejdražší a zároven nejvíc zabugované a zaplatit plnou cenu za hru která je hratelná po milion updatech za několik měsíců může už jenom nějaký nováček co slintá nad trailerama

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit