Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevíte co bere? Já to chci taky... *15*

Dnešní hry jsou právěže někdy moc jednoduché. Ikdyž jsou světlé výjimky.
  • Tak logiku to ma. Casy kdy PC hrac byl jedinym cilovym zakaznikem a to ze ovlada pocitac bylo jakymsi predpokladem urovne inteligence jsou daaaaavno pryc. *1*
    Dnes diky konzolim a dotekovym platformam se ke hram dostava stale vice lidi, kteri ani nejsou schopni napsat zivotopis ve wordu. A tato cilova skupina neustale posiluje, mozna uz tvori vetsinu hracu. Pro takoveto existence je idealni hra, ktera nepotrebuje vice nez 4 tlacitka. Musime si uvedomit ze prumerne IQ lidske populace se pohybuje na urovni 99 - 100. To je v podstate kategorie "blbec". No a protoze se pocitacove platformy priblizili v zajmu vetsiho uplatneni teto cilove skupine, logicky se tomu prizpusobuje i herni prumysl. Ja myslim ze na hrach je to velice dobre videt. *3*
    • jo, ale z tech 4 tlacitek jsou jeste vyhradne pro pohyb v menu *6*
  • Haha ta fotka mluví za vše. *15*
    >i'm too stoned i can't solve this level
  • Dodatek... Moc by mě zajímalo, při jeho uvažování a jeho duševních pochodech, jak by vlastně dopadlo GTA V... Dobrý příklad bezmyšlekovitého zjednodušení je série Dragon Age... Jednička byla vcelku dobře přijata, ale dvojka svým přístupem k hráčské komunitě dostala za uši... A to nemluvě o Mass Effectu, který byl postupně také okleštěn... A to vůbec nepíšu o sérii Neverwinter Nights, Star Wars a ultimátním omylu Sim City či série NFS... Ať zvítězí recyklovaný obsah nad formou...
    • Pravda, hezkej příklad zjednodušení, a jak to dopadlo? Katastrofa, DA2 jsem hrál jako fanoušek prvního dílu, bylo to hrozný, řadová rubačka.
      Po přečtení toho co ten hipík vyzvracel se tomu jak to dopadlo ani nedivím.
      Doufám že to lidi jednou přestanou kupovat.
    • MidnighT91
      EA je to nejhorší co herní průmysl potkalo a ještě smutnější není to že to od nich lidi kupujou, ale to, že díky těm dutejm blbcům co chcou každej další díl toho jejich hnoje, jsou teď v podstatě nejmocnější herní společnost a jako takoví udávají směr, viz prohlášení autorů Battlefieldu že si nedají pokoj dokuď CoD nesundají z trůnu tzn: budeme dělat Battlefield díl od dílu tupější, dokud ho nezačne kupovat stejnej počet blbců jako cod...
      • Psychotic
        Nejlepší je, když někdo nazve hráče CoD blbci a pak jde hrát Counter Strike :-D
    • na NWN mi nešahej, i dvojka byla poctivá pařba když už člověk nahrál všech 150 patchů a moc zjednodušený to nebylo *4*
      • Proti NWN 1 i 2 nic nemá, ale oba víme jak to s touto sérií dopadlo pod křídly EA...
  • Jasně, že se mu tak líbí modeři - ty nikdo nemusí platit
    • ale zas ne takoví co ti budou dělat nový mapy, zbraně, vehikly a mody do Battlefieldu, kdo by pak kupoval ty DLC
  • Jack1947
    Jasny ze, pro takovyho typka jsou hry komplikovane ostatne jako cely jeho dosavadni zivot. *3*
  • Ale tak já ho úplně chápu :D ten má tak vyhulenej mozek, že to zjednodušování prostě potřebuje :D
  • Inquisitor
    :D
  • Kre*en
  • No jo však ty vaše poslední hry taky podle toho vypadaj. *7*
    • Veskoslav
      Záleží jaké a od koho:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit