Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • flash789
    Samozrejme ze nejde udelat Tomb Raidera ve stylu co byval, většina dnesnich hracu by to nezvladla. Ono buseni do knofliku při QTE každých 10 minut ve hre zvladne každý.
    nového TR co vysel jsem se pokousel hrat, hezky udelana hra, ale zhruba v době kdy jsem dosel do nejakeho tabora a hra me donutila během jednoho souboje s nejakym rusem absolvovat tri QTE hned po sobe, jsem to znechucene vypnul a nikdy se k tomu nevratil.
    • taky jsem to tak viděl, ten začátek je vopravdu hodně quikací... ale pak už to tam skoro není a je to super hra, dej tomu ještě šanci :)
  • jako nic proti Japoncům, ale tohle se jim narozdíl od Deus Ex nepovedlo. Taková dosti casual hra a člověk vůbec nemůsel přemýšlet u hádanek, v té době jsem hrál první dil Lords of Shadow a tam bylo neskonale více hádanek než u hry, která na tom byla postavena a to je Lords of Shadow slasher...
    • maros.goc
      hru vyvija znova Crystal Dynamics, ako kazdopadne kazdu Tomb Raider hru od Legends a to je americka firma
      • ok ok, jsem si říkal, že to byla docela povrchní záležitost na Japonce, možná by do toho Square Enix mohlo začít více mluvit *4*
  • Sibiř...Rusko...pan prezident Putin. Americká propaganda je tu více než zjevná. Kdo v tom nevidí jasnou protiruskou propagandu ze strany US/NATO je jen tupá ovce.
    • Zmiz s těma kecama na novinky.cz tady nemáš co dělat propagando.
    • blbost, je to jen hra, s politikou to nemá vůbec nic společnýho.....
      • myslím, že tady někdo nechápe ironii co? Dle diskutujích na blbinkách.cz je za vším přece CIA :)
  • aha, tak teď už je mi jasné odkud vítr vane: https://www.facebook.com/jan.koral
  • nemám rád hry, kde se zabíjí medvědi
    • maros.goc
      tych medvedov v hre nebudes musiet zabit
  • Jack1947
    Snad tam uberou s těmi hloupostmi alá samurajové nebýt konce by to minule bylo parádní, QTE už víme že zjistily že to hráči neradi. Pár hádanek neuškodí.
  • LaraCroft
    Ta nová Lara se mi nelíbí co je tam na tom druhém screenu, doufám že bude vypadat stejně jako v předchozím díle.
  • Prechozi Lara... pekne ale po case nudne...zase nejake podelane "ačívmenty" uplne k hovnu a blizka podobnost s ubisofti zhovadilosti typu vylezes sem a pak vidis celou oblast (asscreed, farcry3) vic hadanek, vic tajnych kobek (tajnych jako tajnych ne cink cink tady je kobka!) ... vic logicna : survival efekty, tusim ze snad ani ohnem se nesplalila wtf!!!!, no samurais please!!! atd atd *11*
  • koho zajímá simulátor hekaní? Na to je lepší sex , a když chci pořádnou hru ve stylu Indiana Jones beru Uncharted. Poslední Lara je pro mě Underworld...
    • Překvapivě to bude zajímat lidi, které bavil předchozí díl. A tipnul bych si, že je nebude zajímat, že máš radši Uncharted.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit