Přejít na výpis diskuzí
Rise of the Tomb Raider nebude stealth akce, ale někdy půjde řešit situace potichu
24.8.2015 | Aleš Smutný
24 příspěvků
-
Minulej Tomb byla skvela hra a pokud bude pokracovani na stejne urovni bude to skvela parba!!! *11*
-
Mě přijde, že se jednotlivé tituly s původně silnými značkami vykrádají navzájem..
nový TR ala AS, CoD ala Titanfall křížený s Crysis, Battlefield Hardline ala Payday 2 střižený GTAčkem... dmnce, že to lidi kupujou, asi nic jiného dostávat nebudem.
Nutno ale podotknout, že sem tam se objeví vymazlené "kopčení". Viz hry s bojovým systémem z Batmana (Shadow of Mordor a nejspíš se povede i Mad Max) nebo takové Darksiders II. -
velky plus za zadecek, ale jeste by to chtelo venovat vetsi pozornost hrudniku, aby lara doshla kvalit puvodnich dilu *14* ....... chapu, ze hry by se meli vyvijet nejen graficky a opakovani porad toho stejneho nemusi hrace bavit do nekonecna, ale nektere pasaze z prvnich dilu si pamatuju dodnes na rozdil od dilu posledniho. byla to sice dobra hra, ale hratelnost puvodnich dilu a hledani cesty skrz kobky, bludiste, hadanky s troskou strileni mi prislo daleko zabavnejsi
-
těším se, předchozí tr mě bavilo hodně, ale některé věci jsou tam fakt dementní. debilita stráží je jedna, a pak to jak skáče naprosto nepřirozeně a snad jakoby lítala. ale tak dá se to přehlédnout.