Přejít na výpis diskuzí
Rise of the Tomb Raider – technický test PC verze
1.2.2016 | Jan Olejník
129 příspěvků
-
Asi tak.
-
Ale já myslel tu druhou páčku... Samozřejmě že myš je na pohled lepší, ale zatáčet auto, nebo letadlo na šipkách je opruz. Tak samo myš se nehodí na ovládání stíhačky, protože se potřebujes analogově otáčet (směr + rychlost), což na myši lze simulovat, ale pak musíš ručně pohnout myší, aby si zastavil (narozdíl od puštění páčky)
U toho analogového pohybu, skoro nikde jsem to nevyužil, ale takový splinter cell 1, kde na rychlosti pohybu opravdu záleželo to šlo poznat, i když na PC to šibalsky obešli kolečkem myši :D
Prostě na něco je lepší KBM, na něco Gamepad. Důležité je vědět ty rozdíly. -
No čoveče bacha až vyležeš na otevřenější prostranství, tak by mohl přijít VRAM cuking (jako mě s 970tkou). Snižení textur na High to vyřešilo.
-
Myslím, si, že rozdíl mezi klávesnící a gamepadem jasně popsal autor v tomto článku viz snáze headshotů. Dále uvedl i to, že je možné ovldání nastavit na míru. Některé příspěvky (jako všude jinde), jsou skutečně jen štěky, a pokud nemají pádné argumenty, dělají autorům spíše ostutu, navíc poukazují na jejich hloupost a naivitu.
Jinak super článek. Rise of TR je fakt parádní hra. Restart Lary s lukem se vybarvil a to velmi dobře. Mě například na rozdíl od Uncharted u této hry těší, že poměr střílení a objevování je více vyvážen, navíc hra netrpí rakovinou typu krok vlna nepřátel, pak druhá vlna, pak třetí vlna, pak zase krok a totéž znovů. Takhle by měla vypadat správná akčně laděná adventura. Takže za tuto hru Crystalákům díky a teď už jen doufat, že ochrana DENUVO hru dostatečně ochrání před warezáky. -
Tak již také hraji za 235 korun. Ještě že zde na Ukrajině máme tak levné hry! Ten download manager a Windows Store celkově jsou ovšem katastrofa, to si řekněme upřímně.
-
Olejník má ban, odvážil se zmínit že ho cenzor smazal *1* *1*
-
Nixxes dělaj vždycky dobrou konverzi, viz Deus Ex: HR a další věci od Square Enix
-
no a co ti neni jasny ? Pokud potrebujes navod:
1. koupis hru
2. dohrajes hru
3. prodas hru
pokud potrebujes poradit podrobneji, napis na: info@zemanmilos.cz -
Mám na GTX 970 odehranou zatím jen hodinku, vše mám na max pro full HD a jelo to naprosto bez problémů.
A super článek, díky. -
Ano a proto máš k té klávesnici ještě myš, která funkci analogové páčky nejen supluje, ale i ve všem překonává
-
Otáčeni postavy a kamery JE objektivně LEPŠÍ na myši, jelikož má větší rozsah, co se týká pohybu dopředu a dozadu, tam to má logicky smysl jen u her, kde se postava neopohybuje kobstantní rychlostí no a když už hraješ tak hc závody co nejdou hrát na klávesnici tak stejně takový závodní fanda bude mít volant, jelikož na padu se sice rozjedeš, ale rozsah v zatáčkách je katastrofa
-
Nižší přesnost je realističtější? I úplnej amatér, kterej to drží v ruce prvně, bude mít z AKčka na 50 m 8 z 10 ran v terči. Ve většině her musíš na takovou vzdálenost vzít optiku. Většina herních protagonistů je vlastně ve střelbě dost levá, když tak nad tim uvažuju...
-
si udělal docela hloupost, já mám kartu stejnou, ale monitor 27 palců 1080p, přece jenom 4k filmy ještě nejsou tak rozšířené a na hry zatím nemá smysl mít víc než fullhd, protože musíš obětovat něco v nastavení a je jedno jestli máš Titana nebo furry X
-
P.Olejníkovi díky! Jak už tu padlo, tohle by se mohlo stát dobrý železným zvykem na Games.cz, věnovat se v maximální míře i vyšlým PC portům. Super práce, díky za článek, rád čtu, že nového TR v portu opět nezprasili, tak teď už jen nějaká přiznívá cena mimo šedivý trh a bude to fajn :)
-
Původně jsem uvažoval o Xbox 360 verzi, když to byl excelentní port, nakonec jsem vzal za těch 240 Kč Windows Store verzi, tak snad to rozjedu.
-
presiel som, framrate si poletuje nechutne od 30 do 50 a prave tie prepady citit, mne osobne sa viacej pacil predosli tomb.., tu je jemne posahane ovladanie pre klavesnicu+mys, lara obcas neposlucha, casto sa zasekne..atd
-
Ve filmech vypadají všichni bossové stejně?
-
Je několik internetových strábek, které se tímto zabývají. Jedna z nich je game-debate, kde, pokud znáš svůj hardware, tak ho jednoduše nastrkáš a stránka ti pak vyhodí výsledek s tím, jak by ti hra měla na tvé sestavě jet.