Přejít na výpis diskuzí
Rise of the Tomb Raider – technický test PC verze
1.2.2016 | Jan Olejník
129 příspěvků
-
Nevite nekdo jak je to s prodanim pouzite hry? Rise of the Tomb Raider, ale asi jenom v pripade ze po dohrani to dale prodam. Planuji koupit krabicovou verzi, ma s tim nekdo zkusenosti? Diky.
-
Já si ho kupoval kvůli street fighterovi a občas na něm závodím, ale třeba v GTA V se mi jezdí líp na klávesnici, nově na gamepadu pařím tuhle úchylárnu:
http://store.steampowered.com/app/263620/?l=czech
to je jediná hra, kde dokonce gamepad mít musíš, protože ano, je tam ovládání na klávesnici, ale někdo si dal s portováním takovou "práci" že nemáš na výběr a pokud chceš hrát a ne umírat, tak gamepad je nutnost, neříkám že by to nešlo udělat na klávesnici, třeba jako to má x-blades z tohoto typu her a nebo, aby to nebyl úplně offtopic - Rise of the Tomb Rider a jeho předchůdce - takhle, alespoň z hlediska ovládání má vypadat multiplatformní titul. Vždyť nikdo nikomu nezakazuje si k tomu vzít gamepad, ale ovládání na klávesnici musí fungovat, u mě je jednička za 9/10 a ROTR bych s klidným svědomím dal taky 9/10 protože ty hrobky mají opravdu zajímavá puzzle, ale klidně by těch hrobek mohlo být víc. Jinak ač jsem sběratel a mám sebrané skoro všechno, tak nemám upgradované některé zbraně a některé nemám ani odemknuté, jako poslední luk a útočnou pušku, změn mohli dát klidně víc hlavně co se týče zbraní, klidně exotika jako bolaso, bumerang, foukačku atd. to bych si přál v dalším díle -
Gamepad je prostě sympatičtější. A obzvláště u filmových zážitků jako je např. The Order:1886 *4*
-
Takže slepě poděkujem a názor si necháme. Přesně od toho jsou diskuze :)
-
Předem díky za článek, takové reálné zhodnocení by nemělo chybět u žádné recenze, ať už je to port z konzolí nebo ne. Dále bych chtěl místní debatéry poslat řádně do p*dele, protože se tu hádáte jak malý děti. Tohle klasické srovnávání reality a hry je naprosto směšné. Dále srovnání K+M vs gamepad. Co to má jako být? Každýmu prostě sedí to, co má rád a vyhovuje mu. Buďme rádi, že je tu možnost volby pro každého, nehledě ne platformu. Stejně nikdy nepřesvědčíte ty druhé o své pravdě, a stejně naopak. Poděkujte autorovy článku za věcné zhodnocení a technické detaily a podělte se o zážitek ze hry samotné, vaše honění ega je k smíchu.
-
Rozjedu nějakým způsobem nový TR, když jsem předochzí hrál na high/1080p/40-50fps?
-
Tady zase nekdo nechape ze AI nebude jine, nebo si nezahrajes. To AI potrebuje byt tupe.
-
Jasně *1* závody na analogu *1*
-
Ona to není blbost. Prostě analogové ovldání na ovladači existuje, a na klávesnici ne.
Někde to potřeba je (třeba závody), někde ne (třeba Tomb Raider, kde stačí pomalý pohyb pomocí Ctrl)
Bylo by zajímavé skloubit myš s půlkou gamepadu. -
Blbost vždycky záleží na zvyku. Já jsem nikdy do ruky ten kacířský ovladač nevzal a všechny hry si užívám bez problémů s krásně plynulým pohybem a perfektním zaměřováním. Dokonce hraju Fifu na klávesnici už několik let a vyhrál jsem i nejvyšší divizi v onlnie sezónách. Prostě je to o zvyku nic víc, nic míň.
-
To přeci článek nijak nepopírá. Jen se v něm píše, že se hra ovládá o na klávesnici dobře a zaměřování při střelbě je přesnější.
-
Jako ovládat plynule pohyb postavy na analogu JE prostě objektivně lepší, at si každý kafrá co chce. Tohle zpochybní jen zaslepenec. Ještě navíc pokud se jedná o 3rd person záležitost..
-
Myslel sem samozrejme... strilim kazdy mesic na gamepadu.
-
Olejnik má úplnou pravdu. Je to přece jenom hra z konzolí, takže na myši to samozřejmě působí moc jednoduše. Myš je vhodnější pro hry, kde se její přesnost, rychlost a intuitivita líp využije. *3*
-
Pan Olejnik by mal aj auto ovladať gamepadom, bude mu to sympaticke...čo blby volant ...
-
Souhlasím s Honzou Olejníkem. Já osobně si už neumím představit hrát hry z třetí osoby(Batman,Lara) na K+M a to jsem tak kdysi hrával. Ale každý ať si samozřejmě hraje, jak si uzná sám za vhodné.
-
Koupil jsem to na Windows Store a koukám po 4 hodinách mi to smazalo savy *16*
Co už, tak odznova *7* -
Ale má, hrál si to vůbec?
-
Lara Croft je zcela ralistická postava, jejichž pevné prsa dokonalé velikosti se naprosto "nepoškodí" při tom lezení po skalách, přežije pády i ze 20 metrů, pobodána, postřelena atd. stále žije bez větší ztráty krve, ale hehe bude řešit střelbu z luku? Doufám, že u Uncharted pak budeš brečet, protože podle ukázek, to bude skvělé sci-fi s nesmrtelným hrdinou, co se týče reality.