Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No nic, tak já jdu zase čekat na Zaklínače 3 *9*
  • KIMCID
    uvidíme
  • maros.goc
    Gothic - 8/10
    Gothic II - 9/10
    Gothic III - 8,5/10
    Risen - 8/10
    Risen 2 - ešte som nedohral

...nuž ako vidím, mne sa tie hry od Piraní páčia stále veľmi :) ale týmto previevom som si nie moc istý oj škoda :(
    • nezlob se,ale prostě gothic má pro mě 10/10....jeho ovládání bylo naprosto genialně vyřešené,příběh....všechno to pro mě bylo naprosto geniálně vyřešené a parádní
      • No zrovna ovládání byla jedna z mála věcí, co mi na gothic vadila. A ve třetím díle, kde už ovládání vychytali, mě štvalo, že mě sejmul gobliní šaman jedním fireballem v nejlepším paladinském brnění a to jsem byl na sakra vysokém levelu a gobliní šaman je ta nejzákladnější potvora. Ano, šlo uskočit, ale on mě viděl skrz slušný křoví, přesto mám třetí díl nejradši- skvělá atmosféra a super hudba, příště ale hraju za skřety
        • gothic 3 je prave najhorsi diel...dobra atmosfera,OST,prostredie ale tam to tak nejak hasne...
  • Co všichni pořád prudíte do Gothicu III jak o život? Hrál jsem to cca 1,2 roky po vydání s Community patchem a bavil jsem se skoro stejně dobře jako u Gothicu II. Tak je přece jasný, ýe Gothic I. byl nejlepší - spousta z nás byla banda malejch pařánků, kterejm stačí namatlat hubu málem. Gothic II. byl taky super, protože jsme byli jen o málo starší a je to x-let. Nainstalujte si Gothic I. pánové :-D před cca rokem jsem si to nainstaloval a málem jsem se poblil. Neřešim grafiku, to člověk u hry z roku raz dva řešit nemůže, ale celkově - rozhovory s NPC, level design, AI potvor.....děs běs. Je pochopitelný, že tehdy to bylo to nejlepší, protože tu byla jako konkurence tak leda Die by the Sword......ale brečet v roce 2014 nad tim, jak byl Gothic I. špičkovej - mi přijde úsměvný. Gothic II - ano, ten byl velmi povedenej ( včetně NIght of the Raven ). Ale kydat neustále hnůj na Gothic III (kterej přitom byl s community patchem vcelku úspěšnej) a přitom glorifikovat Gothic I. je neobjektivní....... Ha! další z řady subjektivních pocitů hráčů Piranha her - a kterej je ten objektivní? ten 17 letýho Pepíka z Horní Dolní, nebo 30 letýho Péti z Blbánek, nebo 40 letýho Gusty z Kriplánek? babo raď.....ale s Risen III. si na zadnici asi nesednu
    • To, cos napsal, jsou totální sra*ky....
  • Johnny
    Pokud to bude jako jednička, a nebude to v nicem jako dvojka, tak to beru
  • Teda ten dabing je zklamani, ale treba to bude v jine jazykove verzi lepsi.
  • Kinet1c
    Mne by ten duch nevadil, keby ho tak spravili ako Lilarcor s BG2, tzn keca mozno navrhuje nieco, ale ty si pan, ty robis veci, ktore treba urobit a ty rozhodnes ako dalej a ty si ten kto vyhra suboj a ty sa musis ako v kozi hrdinu zasluzit o vytazstvo v subojoch a ne ze nejaky duch tam nabehne a ja zabijem tu naslabsiu potvorku a zvysok si len pozrem ako film a pozbieram veci. Dufam, ze to cele zmenia do vydania, aj ked pochybujem a tym padom, je to daleko od korenov.
  • Nejhorší je, že v Risen 1 měli suprově upravenej Genom Engine (bylo vidět, že Risen 1 byl Gothic, kdyby Gothic vyšel v dnešní době s moderním enginem), který se na hry jejich typu prostě perfektně hodil.
    Potom to mezi Risen 1 a Risen 2 posrali, nějak to debilně upravili a pozměnili a engine je nahouby - svět je méně detailní (provision místo druhů jídla, omezení v kdečem, nemožnost manipulovat s 90% věcí, se kterými se jindy manipulovat dalo, soubojový systém z taktického rytmického na clickfest, speciální okna při lootování a na statistiky místo prostě vyskakujících okének jako tomu bylo, pohyb celkově a spousta dalšího) a celkově je hra taková více neohrabaná, jakoby od openworld RPG přešli k adventuře v otevřeném světě, kde se dá semtam něco vzít.
    Ten systém ostrovů též není nejšťastnější. Takhle jsme dostali v Risen 2 pár malých městeček o 5 barácích max (zatím jsem asi v polovině hry) místo jednoho pořádného, detailního.
    Na Risen 3 nemám moc velké nároky, ale když vím, že jediné, co stačí změnit, je vrátit engine zpět, tak mě štve, jaký potenciál bude nenaplněn.
    • Toto co pises je velka pravda.
      Mna tiez dost hneva ze vsetko jedlo spada pod jednu kolonku provisions,oni zjednodusuju jednoduche veci a to nemam rad.
  • Femto
    hoho. Grafika a atmosféra jsou naprosto libové. Škoda, že je hrdina takový nesympaťak. Je možnost si ho upravit?
    • Silne o tom pochybujem, nikdy to v tejto serii nebolo, ani v predchadzajucej, hlavny hrdina je pevne dany, osobne mi to ale neprekaza, ak mi je aj taka moznost ponuknuta, tak v 99% pripadov ju nevyuzijem.
  • Miluji Gothic 1,2 a 3 a taky Risen 1 (dvojka byla rozpačitá) a těším se na Risen 3 i když moc neočekávám návrat ke kořenům. Doporučuji z tohoto preview nevyvozovat žádné předsudky k Risen 3. Až hra vyjde, koukněte se na nějaký let´s play a na základě toho si vytvořte názory a dojmy z plné hry. Recenze a preview od pana Marného (autora tak "objektivních" recenzí jako u The incredible adventures of Van Helsing 2) si opravdu k srdci neberte, obzvlášť když se snaží prezentovat upravenou betaverzi. Doufám že Risen 3 bude dobrou hrou. Přál bych jí to.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit