Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    Nejdřív Sacred a tet tohle ,jde to všechno do háje 7/10 ani náhodou max 5/10. *10*
  • jiri.kindermann
    Nehratelny hned jsem to smazal a ta grafika taky stoji za prd.
  • Spíše bych se divil, kdyby se to naopak povedlo a předehnalo své starší bratříčky ale tak na pár odpolední se to ještě dá.
  • Předpokládám správně, že potápění a šplhání po horách z dob prvních Gothiců se ani tentokrát nevrátilo?
    • Plavání i šplhání tam je. Jenom je otázka jestli to půjde všude, nebo opět jen na povolených místech...
      • milos.bohonek
        Plavání je, potápění už nikoli - čili žádný quest á la Xardasova zatopená věž. :-) A se šplháním je to jak píše Gustik, dá se, ale jen na předem daných platformách. Prostě jako v Gothicovi.
  • K tomu příběhovému klišé. Já mám rád, když od začátku nevíte co se vlastně děje, kdo za tím stojí, co máte dělat a co vás čeká na konci. Naposledy mě takto působil Stalker a Metro.
  • Maxi, ty máš nějakou poruchu osobnosti neb nechápu že píšeš... jako inkognito i jako anonym.
  • Hned mi to bylo divné, vždyt max nepíše takhle...
    • Patří to pod, maxe, tedy N7N7
  • absolutne nejhorsi hra co jsem kdy mel za posledni roky na PC, je mi lito vyvojaru, tohle je fakt deepest sh*t ever... podotykam ze risen 2 me bavil a par hodin jsem odehral a bylo to i pekne... jako nic proti, ale stary gothic 3 je oproti tomu moderni pecka hra, jak je to hrozne, dyt to je jak naka indie gamesa sesmolena na kolene... fakt hruza, je mi lito casu, ktery jsem s tim stravil... tohle bych hodil na steam za 1$ a mozna i free, aby to nekdo vubec hral dyl nez 20 minut
    • Kecy, zrovna starej G3 stál za starou belu, příběh horší, souboje horší, bugy hrozné. A koridorová R2 je mnohem horší než Risen 3.
    • Ristoro
      To jsi asi nehrál Sacred 3.
    • neprehanaj prosim ta.
      • Neprehana
    • No a co konkrétně se ti nezdá? Abych si udělal představu , zda to co vadí tobě bude vadit mně.
  • ja mam z toho už takovej rozporuplnej pocit, jak už jsem psal evropska atmosfera je pryč a tahle exotika mne neláka. navíc tyhle rádoby rpg-čka piranim nikdy moc nešly. Priznejme si dialogy moc nejdou do hloubky a questy taky ne, kocháni se prostredím taky neprichazi v uvahu vzhledem k tomu že je to typicky predstavitel tzv. "bramborove" krajiny (vyraz ktery zavedl p. Vavra)
    imo by udelali nejlíp kdyby se zbavili všeho radoby rpg balastu a udelali z toho čistou rezničinu ve stylu diablo nebo torchlight (ktery se ted chystam rozehrat kdyz bude čas). To je hratelnost v ryzí podobe zbavena všeho balastu kolem.
    Jinyk kdyby mi to chtel poslat nekdo jako gift na mail, nebudu se zlobit a budu vdecnej ale tohle by mne nebavilo hrát za penize :(
    • Vidim, ze tebe uplne uniklo o com su hry od Piranhe a preco ich urcita skupina hracov tak zboznuje... ze diablo *8*
      • ani bych nerekl kdyz jsem v gothicu 2 likvidoval ty hordy orku nebo v NotR ty prisery v pyramidach tak jsem si pripadal ze hraju diablo
        • Jó mluvíš mi z duše. Když jsem zase hrával GTA San Andreas a lítal v letadle, tak jsem si pokládal otázku, proč se autoři nezbavili toho zbytečného balastu kolem a neudělali čistokrevný letecký simulátor...
          • Protože GTA je simulátor života gangstera *3*
            • Najdi si ve slovníku ironie nebo si presedni z vedení série si na něm
  • Me to hodne zklamalo... soubojovy system je snad jeste horis nez ve dvojce...grafika slaba, prebarvena, modely postav jsou na hodne nizke urovni...
    na druhou stranu nerikam, ze jsem se na tom i tak na dve hodky nezasekl....ale po cca 10-12 hodinach je to dost repetitivni a zdaleka to tak nebavi jako G1 a G2 a Risen....
    perso bych dal tak max 6/10... skoda, velka skoda, Piranha by se mela posunout uz nekam jinam....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit