Přejít na výpis diskuzí
Risen 3: Titan Lords vyjde už v srpnu na PC a „staré“ konzole
25.2.2014 | Aleš Smutný
37 příspěvků
-
gothic 1/2 sou nejlepší hry. Risen (1) je super hra, podle mě atmosférou a zpracováním hrdý nástupce gothicu. Risen 2 je..nepovedená odbočka pro děcka. dohrál sem to jen ze slušnosti k piranha bytes. ani nevím, o čem ten příběh byl, myslím, že to na 1ku nijak nenavazuje a že stačí si zahrát 1ku a pak tu 3ku.
-
Začínám tápat v příběhu podle http://www.risen.cz/novinka/?id=684 tam budete bojovat proti titánům Ishmaelovi a Ursegorovi, ale přece Ursegor vám v jedničce pomohl zabít titána a už sám byl mrtvý, tak proč by začal bojovat proti ostatním titánům?
-
Asi tak. Já to ani nedohrál. Jednak je to technicky naprosto doprasený, špatná optimalizace, vegetace se ti doslova zmenšuje a roste před očima, bojovej systém je nejhorší co kdy Pyraně udělaly, AI je podivná a celá hra vůbec působí rozbitě a divně. Snad to jednou vylepší nějakej obří comunity patch jako v případě Gothicu 3 a bude se to dát pořádně hrát.
-
Tak jsem to myslel, hrál jsem to jenom chvíli a moc mi to nesedlo.
-
http://xboxweb.cz/risen-3-titan-lords-oznameno/ Návrat k fantasy neznamená návrat ke Gothicu, ale může to znamenat prakticky cokoliv.
-
Skoda ze sedim v buse, musel jsem dusit smich. V kontextu prispevku nad tebou jsi to rozsekl jak cyp :-D:-D
-
Naopak dvojka je proti jednicce slabota.
-
Risen 1 a 2 vysli tiez na konzoly, ziadne obmedzenia som tam teda u PC verzii nevidel.
-
mňa jednotka veľmi bavila a dvojka mi nešla spustiť :( :D
-
A to jsem zapomněl, škoda, že to vychází na X360 a PS3, to nevěstí nic dobrého. Snad konzole nebudou znamenat haldu omezení jako třeba u Skyrimu a Oblivionu :-/
-
Navazovala dvojka na první díl? Prý nebyl nic moc, tak by mě zajímalo jestli je třeba ho kvůli příběhu hrát. Nebo to byla jen taková odbočka?
-
No, ostrov, ruda, mágové, frakce... sakra! CHLAPI! TO ZNÍ JAKO GOTHIC 1/2 A TO JE KU*VA SUPER!
-
EEEEh, co to sakra meleš? Si upad? Návrat k fantasy znamená návrat ke gothicovskému stylu, ne k elfům apod. Šmarjá.
-
Kdyby tak třeba sci-fi RPG...ale to je asi utopie. Trochu se bojím té epičnosti. Síla je v jednoduchosti. Takovej zlodějíček chycen a hozen do trestanecké kolonie, prostý poslíček, jež má doručit dopis místnímu regentovi, když tu se prostě znovu objeví draci...
-
Další hra, kde se střílí na rytíře s brněním a bojuje s dvoumetrovými meči a možná se objeví i elf s vrtulníkem. Nic proti žánru,ale mě se líbil risen 1, že se snažil vycházet z prostředí Gothika a středoevropské fantasy.
-
Me zas jednicka nebavila a dvoka byla skvela *1*
-
Snadto bude lepší než dvojka -.- Jednička na PC byla skvěla ale dvojka mě zklamala :/