Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kennyB
    Tak myslím, že bf dlc-čka bude hrát dost lidí. Jenom se bojím, že v Maxovi to bude něco jinýho. Už teď se hraje jenom pár modů jako je dm, tdm apod. Nikdo ale nehraje hardcore dm :(
  • Shaker
    protoze zadarmo ani kure nehrabe, ale na druhou stranu, kdyz uz to neco stoji, at je to kvalitni...
  • Lepší priklad je CD Project :)
  • Izmæl
    Nejspíš je, a víš proč? Kdo jinej ti vydá/vydal DLC zadarmo, i přes to, že jen jedno ,,mezi 20i dalsima"? Vyjmenuj alespoň další tři a pak přestanu v tomhle směru obdivovat BioWare.

Ale celkově moje myšlenka byla jiná. Myslel jsem tím, proč nemůžou všichni vývojáři vydávat DLC zadarmo. Když už si člověk koupí hru, proč by pak měl platit ještě za mini serepetičky (dva skiny navíc, jedna nová zbraň a tři nové mapy)? Chápu, že vývojáři nad těmi dalšími skiny, mapami atd. strávili také nějaký čas, ale chtít to takhle předraženě? Pff.
  • RakeW
    Mechwarrior_bw@tiscali.cz: Jenže Gordonova podoba (stejně jako u té Lary) je ustálená. U Maxe byly dvě hry a hrdina má dvě různé podoby. Která by teda měla být použita v dalším díle? Co když ani jeden z herců, kteří stáli předlohou, už své ksichty do placu dát nechtějí/nemůžou (u dvojky a Sama Lakea to tak ostatně bylo)?

Podle mě je ta situace fakt naprosto odlišná od jiných sérií s ikonickými hrdiny.
  • RakeW
    Smazat. Zase vedle, sorry.
  • Shaker
    zrovna bioware na tohle neni nejlepsi priklad, to ze udelali 1 free dlc mezi 20i dalsima placenyma je fakt na nobelovku...
  • Shaker
    to co ty rikas, je DLC ve stylu datadisku... pokud bude obsahovat dost muziky za rozumnou cenu, tak proc sakra ne? Ohanet se tim, ze tenkrat byla jina doba, to sorry, ale chces mi rict, ze proste nemas jeden metr na vsechny? Jakmile Valve predvede nejakou podobnou zhovadilost jako activision a EA, tak s nima taky koncim, to samy rockstar. Jinak me prave daleko vetsi zlodejna nez mapa do MP nebo pribehovej pridavek prijdou ty cepicky, ale kdyz sou lidi blby, tak prosim...
  • Shaker
    kdyz si znova prectes, co sem napsal, tak zjistis, ze je to to samy, co ted ty...
  • Izmæl
    Taky nechápu, proč to neudělají třeba jako BioWare a nevydají DLC zadarmo (viz. ME3). Nebo proč to rovnou nezahrnout do celé hry? To je nějaká nová vývojářská úchylka, udělat hru a potom ještě vydávat spoustu zbytečně drahých DLCček?

Ale stejně - nutí nás někdo DLCčka kupovat? *1* *3*
  • Grifus
    Ano, tak to byla jedina vec co jeste chybela. Aneb milion predrazenych DLC "aka Activision CoD map pack styl". Ja se picnu proste... *1*
  • No však jo, ale ja jsem poukazoval na to, že to stejně nikdo moc hrat nebude, jelikož to není supersoldier akce.
  • kupovat 5 dlc? to je výsměch, základ hry možná koupim, ale zbytek samozřejmě stahnout, p*ču ať si dělaji z někoho jineho
  • Dopadne to jak multiplayery ve všech ostatních "nestandartních" hrách (cod, bf, ut...). Hrát to bude totální minimum lidí a tak vývojáři na DLC nic nevydělají.
  • Mechwarrior_bw
    pristup k životu *1* tak to môžeš použiť ako zámienku ku zmene kohokolvek a v čomkolvek :) neviem či si fanúšik HL ale skús si predstaviť, že by Gordona vyzliekly z obleku a urobili z neho niekoho kto sa na pôvodného Gordona vôbec nepodobá, no problem ? :)
  • RakeW
    No, však ona Lara Croft taky tu vizáž taky mění, jen ne tak markatně. Navíc je to mnohem obsáhlejší série, MP má dva díly, každý Max je jiný (a oba na jiného základě reálného obličeje), proto u mě zas pro změnu nefunguje tohle porovnání.

Paynova identita je v jeho charakteru, přístupu k životu, holt ne ve vzhledu.
  • RakeW
    Smazat, překlik.
  • Mechwarrior_bw
    to je akoby si napísal, že nechápeš prečo by mala Lara Croft vyzerať ako Lara Croft :) jednoducho tá postava má nejakú identitu, výzor a meniť ho každým dielom je odveci ... ako bude vyzerať v MP4 ? ako Sean Connery ? :) Porovnávať to s agentom 007 je trochu odveci, keďže tam nebola žiadna alternatíva, iba obmieňať charaktery za mladšie modely :)
  • RakeW
    Právě to je ten důvod, že vůbec nechápu, proč by měl připomínat herce z jedničky či z dvojky. MP je tímhle přístupem ve stylu bondovek víceméně unikátní, tak proč v tom nepokračovat i nadále.
  • Max Pay

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit