-
co tady prozrazujes model MP4 ? pockej rokstar te zazaluje ... uvidis.
-
Aneb vytřískat prachy, kde se dá.Aby to nakonec nedopadlo, že Bullettime si budeme muset do každé mise "dokoupit"......
-
Ja len čakám kedy niekto napíše: "Nikto ťa tie DLC nenúti kupovať."
-
to je predsa jedno, ja som len narážal na to, že nový Max ľuďom pripomýna x hercov ale originál vôbec a dokonca ani na Maxa z dvojky sa moc nepodobá, takto to vyzerá, že každý nový diel je o niekom inom, len všetci majú zhodou náhod rovnaké meno a životopis :)
-
HL2 DM bych neřešil, tenkrát byla jiná doba. Co se Valve týče, poslední dobou se hodně změnili, zatím se bojím kterou cestou se vydají. Každopádně zatím ve svých hrách vydělávaj primárně na prodeji ingame čepiček a jiných itemů, které maj minimální vliv na hru. Což je něco jiného než DLC. Když chce někdo zaplatit 7E za čepičku aby vypadal cool je to jeho věc, mě to nemrzí. Ale když někdo bude hrát DLC které já ne a bude vědět něco co já ne, bude mě to štvát.
-
Nemáš jim DLC za zlý? Když už ti před vydáním hry strkají pod nos, co tam nebude a co by sis měl ještě zaplatit? Tohle mi připadá jako velká drzost. Když dostanu ucelenou hru a za nějakou dobu přijde DLC, co mi ještě prodlouží zábavu, beru to. Ale je mi vážně prosti srsti tenhle drzý přístup k fanouškům typu "Hele, líbí se ti to? Ještě jsme ani nevydali plnou hru ale tohle jsme ze hry odstranili a pak tě to necháme zaplatit znovu."
-
Samozrejme ze vsem jde o prachy.Pro hezke oci hracu to nedelaji.
Ale jsou taci,kteri si zakazniku vazi a snazi se vydavat kvalitni produkty a jsou taci,kteri na fanousky s*rou ,stejne tak na kvalitu produktu do te miry,dokud se jim to vyplaci.
Takze hazet napriklad zminene Valve do stejneho pytle jako EA a Activision?To snad ne. -
Vím že to je svinárna ,ale jestli nějaké DLC bude dobré tak si ho koupím ;)
-
neznam dlc politiku rockstaru, takze nemuzu soudit, ale myslim, ze na red dead redemtion sem zadny spatny ohlasy neslysel, ani na datadisky na gta 4
-
Ok, vtípek.
Jaký vzhled Maxe je podle tebe originál, resp. jak by měl podle tebe vypadat Payne ve trojce, aby připomínal originál? -
Tady se spíš naráží na princip. Pokud mám nápad na hru, tak jí vytvořím tak jak si myslím že bude dobrá. Zase se to nemůže přeplácat, ne všechno se dá napěchovat do jedný hry, ale dřív mi přijde, že vycházelo víc datadisků, kde se třeba tyhle věci užili. Hra stála mezi 999-1599,-Kč a po roce přišel datadisk za 399-799,- a ten dal zase kousek příběhu, další mapy do mulťáku, přidal třeba zbraně atd... Ale tohle je prostě výsměch...
-
http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/original
-
Takže si nic kupovat nebudeme, a počkáme si až výjde kompletní edice. Mezitím můžeme sáhnout k jinému řešení..
-
V zásadě s tebou asi leckdo souhlasí, ale když už počítáš, tak počítej s aspoň trochu reálnými hodnotami.
-
A co je podle tebe originál?
-
Je to dost nesikovne formulovane. Tim Rockstar Passem za 30 dolaru budes zdarma ziskavat DLC, ktera jsou zatim do podzimu naplanovana a budou samostatne dohromady stat (asi?) 46 dolaru.
EDIT: Kazdopadne ja moc velky fanousek Maxe Payna nejsem, tak pockam az tak za rok vydaji Complete Edition. -
Táák a kdo za ty vypečený DLC může? No přecí rozmach internetu, takže okamžitě s ním na hranici. *1* Teď vážně..jestli mě něco dokáže nas*at, tak je to typ dlc, kde se stáhne jen pár bitů unlock kódu a odemkne se obsah, který už ve hře je. Pro zajímavost, první forma digitální distribuce byla už na Atari2600 služba GameService a první DLC se začaly objevovat na Dreamcastu před více jak 10 lety. *3*
-
*1* presne ... takže už pripomýnal Bruca Willisa, Tommy Lee Jonesa, Edwarda Nortona, Hugh Laurieho a ešte pár na ktorých mená som zabudol ... ale ešte nikoho som nepočul, že by pripomýnal originál :)
-
Jenze by to pak vypadalo jako pri vyvoji stalkera, kazdejch 14 by nekdo prisel s napadem, ze tohle tam daji a bude to super a hra pak nikdy nema sanci vyjit... Kdyz bude MP3 kvalitni hra s dobrym multakem v zakladu, tak jim DLC (smysluplny) nemam za zly.
-
ucho: nevim, odkud tuhle informaci mas, ale jestli je to pravda, tak supr... Snad se Rockstaru podari