-
Žádnou špínu neplivu, určitě to bude skvělá hra, s třemi hodiny gameplaye :D
-
Jako treba v Half-Life 2, kdyz uz tu vsichni oslavujou Valve? Uvedomte si, ze vsichni chtej vytriskat velky prachy, jen nekterym jde proste o svoji reputaci min a delaji to vic okate.
-
tak ještě jednou, MP3 má jen cutscén přes 4 hodiny. takže tady pliveš špínu zbytečně...
-
logika nekterych lidi je proste: plesnivej rohlik = pecivo je spatny
-
Jj taky sem čuměl:)).
-
Ne myslel jsem první díl a to na první pokus, ne na easy, občas smrt. Když si to nadrtím a budu to pařit 10x za sebou taky to stihnu za 4 h.
-
čo je to za argument ? *1* taký mirrors edge je možné dohrať tiež za hodinu ale dokáže to tak 1 zo 100 a na prvý krát tak 1 z milióna :) neporovnávaj speedruny. Čo si spomýnam tak MP1 sa hral bežne okolo 8 hodín, MP2 o niečo menej.
-
speedrun 1 hodina, normální gameplay (pokud člověk pořád neumírá) 4 hodiny... teda možná js těmi 7-10 hodinami myslel dohromady první a druhý díl... :)
btw doom 2 jde na speed run dojet za 18 minut. -
"Kdo si za 2400 microsoftích bodů nebo třicet dolarů pořídí Rockstar Pass (předobjednat jej lze již nyní), bude moci přídavky nakoupit se slevou až 35 procent."
->
"Nechci slevu zadarmo!" LOL -
Jistě Doom 2 taky JDE dohrát za 40 min. A jistě pokud bude SP kratší než děvet hodin tak si jí nekoupím.
Ještě něco? *3* -
Tak, tak. Osobne nejvice fandim CDP RED a Valve.
-
jinak .. ne ze bych z toho byl nejak nadseny ale myslim si ze zakladni multak bude v puvodni hre a toto beru spis jen jako takovy bonusy pro fans .. ja treba vim ze si tu hru asi koupim ale nic k tomu nebudu dokupovat .. plivnuti do ksichtu konecnym zakaznikum bych bral to kdyby treba multak byl zvlast k prodeji .. :D
-
Tak jestli jsem to dobře spočítal tak je to 6 DLC. Takže jestli jsem někdy uvažoval o koupi, tak teď se jim na to vyse*u už jenom z principu. Už mam po krk tohohle DLC trendu. Za MP3 budou chtít kolem 50 € + min 15 € za každý DLC. Takže nějakech 140€ za 1 hru? Za ty prachy by mohli žrát koňský vejce.
-
ale jak samotna kvalita hry souvisi s marketingem vyvojarske firmy ??
-
No jo no, doba kdy se vývojáři snažili do hry dát co nejvíce obsahu aby byla zábavná je pryč, nyní je třeba ho tam dát co nejméně a pak prodat po částech.
-
ale jak samotna kvalita hry souvisi s marketingem vyvojarske firmy ?
-
kam na tyhle čísla chodíte u starých her? Max Payne 1 jde dohrát za JEDNU hodinu... však klidně hru nekupuj, když bude SP kratší než devět hodin...
-
Tak už i MP3 tuhle nemoc chytil *13*
-
Sorry, ale ns*at jim. Už se to tak troch přehání. I když mám MP moc rád, tak už jeho předchůdci se dali dohrát za 7-10 hodin, vážně mě zajímá za jak dlouho profičím MP3. Pokud bude SP kampaň kratší než 9 hodin, tak sorry, ale nepudu do toho. Multiplayer to nezachrání, který bude v základu jen jakýsi polotovar a abych si ho musel postupně dokupovat, tak o to vážně nestojím.
-
Ano, presne to si kupujes! Zamerne osekanou hru.