Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cheatry nechápu, celé to pak trochu ztrácí smysl. Já jsem rád, když si můžu našetřit na garáž nebo novou zbraň. Výdyť o tom to je.

Já nevím, do GTA:online jsem nadšeně naskočil a nějak tak zaraženě koukám. Připojování se do Jobů moc nejde (většinou mě to hodí do deathmatche s jedním člověkem nebo do závodu proti člověku na 60 úrovni co tam drandí se svou ultra károu) hledání spoluhráču taky dost vázne a hra je dost nestabilní (při návratu do freeroam mě kolikrát hra spadne do offline módu s výmluvou Timed out joining session). Má někdo podobné problémy? Případně pokud by se tady někdo našek kdo by chtěl hrát tak nick na PSN je Arenoth
  • GTa, simulátor života zločince, a vývojáři této hry nyní varují nějaké obyčejné herní cheatery, že s nimi zatočí. A teď tu o budulínkovi *14*
  • michaliuz18
    stazujete sa ako je clanok napisany? uz davno som vravel ze games.cz ide dolu vodou, tipujem ze casom uplne zanikne alebo sa stranka uplne premenuje a bude inde
    • Ještě by mohla i víc znacionalizovat, a byla by to paráda...
    • Jack1947
      To si vem ze tu jsou i taci co pamatuji stare doby, ach ta nostalgie musi byt hrozna... *9*

Dole vodou? ale no tak, prece tu nebudeme zbytecne zvestovat spatne konce. Na to je trochu brzy nemyslis.
  • Muzete mi nekdo rict gta online kde vzit tank? Maj ho tam typci a nevo cheaty na zbrane vsechny.diky
  • Muzete mi nekdo poradit kde v zit tank nnbo fungujici cheaty na gta online.diky
  • Ze zkušenosti z gta SA multiplayerem, bych to banoval rovnou. Ten multiplayer byl zábavnej, ale kvuli cheaterum nehratelnej...
  • Jack1947
    MP3 ma/mel vlastni server pro tiuhle skvadru tak proc by nemohli R* neco podobneho ( vlastne, on to je R*) Proc by GTAV. nemuselo jit ve stejnych stopach. (ci podobnych).

Jo táák, ono jdeo ruinovani ekonomiky ve hre, to je jina... to si zada zcela jine opatreni.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit