Přejít na výpis diskuzí
Rockstar varuje cheatery v GTA Online před penalizacemi
16.1.2014 | Ladislav Loukota
33 příspěvků
-
Cheatry nechápu, celé to pak trochu ztrácí smysl. Já jsem rád, když si můžu našetřit na garáž nebo novou zbraň. Výdyť o tom to je.
Já nevím, do GTA:online jsem nadšeně naskočil a nějak tak zaraženě koukám. Připojování se do Jobů moc nejde (většinou mě to hodí do deathmatche s jedním člověkem nebo do závodu proti člověku na 60 úrovni co tam drandí se svou ultra károu) hledání spoluhráču taky dost vázne a hra je dost nestabilní (při návratu do freeroam mě kolikrát hra spadne do offline módu s výmluvou Timed out joining session). Má někdo podobné problémy? Případně pokud by se tady někdo našek kdo by chtěl hrát tak nick na PSN je Arenoth -
GTa, simulátor života zločince, a vývojáři této hry nyní varují nějaké obyčejné herní cheatery, že s nimi zatočí. A teď tu o budulínkovi *14*
-
stazujete sa ako je clanok napisany? uz davno som vravel ze games.cz ide dolu vodou, tipujem ze casom uplne zanikne alebo sa stranka uplne premenuje a bude inde
-
-
Ještě by mohla i víc znacionalizovat, a byla by to paráda...
-
To si vem ze tu jsou i taci co pamatuji stare doby, ach ta nostalgie musi byt hrozna... *9*
Dole vodou? ale no tak, prece tu nebudeme zbytecne zvestovat spatne konce. Na to je trochu brzy nemyslis.
-
-
Muzete mi nekdo rict gta online kde vzit tank? Maj ho tam typci a nevo cheaty na zbrane vsechny.diky
-
Muzete mi nekdo poradit kde v zit tank nnbo fungujici cheaty na gta online.diky
-
Ze zkušenosti z gta SA multiplayerem, bych to banoval rovnou. Ten multiplayer byl zábavnej, ale kvuli cheaterum nehratelnej...
-
MP3 ma/mel vlastni server pro tiuhle skvadru tak proc by nemohli R* neco podobneho ( vlastne, on to je R*) Proc by GTAV. nemuselo jit ve stejnych stopach. (ci podobnych).
Jo táák, ono jdeo ruinovani ekonomiky ve hre, to je jina... to si zada zcela jine opatreni.