Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nulová? *3*
  • Přesně tak než to tak to ať radši udělají něco nového. Ale GTA bylo na PC vždy a byla by škoda kdyby se to mělo změnit.
  • Tak ono se to smí říkat, ale bylo dobré uvést argumenty, co ty víš třeba se části z těch 33 milionů rozsvítí
  • A ty myslíš, že se z nějakého Serzova skoro úplně ztraceného zájmu na desetkrát pojebou?
  • cumpi3
    Já bych GTA V na PC a nové konzole mělo...ekonomicky to dává důvod a i herně, neboť ať si o nových konzolích nemyslím bůhví co, tak výkon to lepší má a určité věci by to ve hře mohlo vylepšit, jako například větší hustotu dopravy...

Ale pokud by to měla být konverze jako u GTA IV, tak na PC radši nic...
  • GTA5 je hrozný zklamání. Já vím, nesmí se to říkat a většina lidí si to neuvědomí, ale bohužel je to tak.

Čas, který Rockstar stráví portováním GTA5 na PC by mohli strávit pokusem udělat novou a dobrou hru.
  • kejo
    Aká je šanca, že naraz ohlásia Red Dead Redemption a GTAV pre PC? *1* To by som si prial najviac...
  • Hmm. GTA V na PC?

Well played, Rockstar.
    Za tu dobu jsem skoro úplně ztratil zájem.
  • Vrook
    Důvod?
  • Doufám, že ne.
  • ucho
    podle mě by z byznys pohledu bylo nejzajímavější teď vydat GTA V na PS4, Xbox One a PC. s úpravami by nemělo být moc práce a jsou to snadný prachy...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit