Přejít na výpis diskuzí
Rockstar vydá do roka nový titul, tipujeme next-gen verze GTA V
14.5.2014 | Aleš Smutný
131 příspěvků
-
na kolik te to celkove vyslo? :D 2k hra 10k konzole? Si rači zajedu na dovču a sosnu to, co je k dispozici...
-
RDR byla jedna z her, kvůli kterým jsem si před půl rokem pořídil PS3. A první, kterou jsem na ní hrál. A za koupení konzole to fakt stojí. Při těch cenách... nečekej na PC verzi a bež do toho.
-
panečku, ty jsi dospělák!
-
Tipujem: Red Dead Redemption 2. GTA 5 predsa nie je už nový titul.
-
Já ale GTA 5 nebráním. Nevšiml jsi si, co jsem napsal??? A tito dva zmiňovaní youtubeři, tak jsem viděl jen pár jejich videí a stačilo mi to. Na AngryJoea jsem tu už jeden svůj názor psal *3* A lidi samozřejmě mají občas stejné názory, ale nikdy jsem neviděl, že by stále psali to samé dokola. To je spíše už trollení *3*
-
promin, ty vazne na televizi nepoznas rozdil mezi 720p a 1080p? jsi si jisty, ze si to testoval na poctive fullhd televizi s fullhd obrazem na vstupu? osobne musim byt tak sedm vice metru daleko od 50ky televize (zkusil jsem to i o opravdu velkem pokoji), aby uz bylo narocnejsi rozeznat rozdil v kvalite. naivc rozliseni nejsou "efekty". a megalomanskymi rozliseni myslim 4K atd. nikoli 1080p. 1080p je standard, ktery by mel zdravy clovek bez problemu rozpoznat od 720p a ocenit, pokud to nekoliduje s grafickym stylem hry. a nemyslim si, ze gta 5 by zrovna prospelo ozvykane 720p spis naopak.
-
Ja vam nevim, na gta se vyprazdnuje bily tesak. Kdyby tak udelali to rdr na PC. To bych si mlaskal. Opravdu bych si to chtel zahrat.
-
no ja nevim v GTA mne sice obcas bavilo hrat si jen tak ,ale vzdy jakmile jsem dokoncil pribeh tak par her "jen tak" a pak uz zustal jen pocit, ze je to sice zabavny, ale nikdy ne tolik aby mne to donutilo po skonceni pribehu hrat "jen tak" radsi jsem vzdy zahral neco noveho
-
Já si klidně počkám ještě dalších pár let. GTA IV jsem taky hrál až loni.
-
Ale ked sa toho chyti moderska komunita tak to moze by celkom pohladny sandbox. Staci sa pozriet na stvorku: http://www.youtube.com/watch?v=1o-ojTM6tCE
-
ne protoze NEXTGEN neznamena HD staci se podivat na stezejni Killzone pro PS4 a MP sotva v 720 to jisti *2*
-
bude to Red dead redemption 2
-
Ja jsem teda na Watchdogs moc zvedavej... protoze to podstatny na GTA nejsou hlavni pribehove mise ale to ze je to zabava hrat to jen tak. Neznam moc dalsich her podobnych GTA kterym by se neco takoveho podarilo a jsem proto vzdycky velmi skeptickej.
-
Takže vlastně mektáš jenom proto, že někdo už předtím stejné myšlenky vyjádřil? Víš, kamaráde, ono si více lidí může myslet to stejné.
Vsadím se, že sám stejně taky přebíráš názory TotalBiscuita, AngryJoa a dalších takových herních pseudo-osvícenců.
Radší se už dál nevyjdařuj, snažíš se bránin GTA5 zuby nehty, ale vůbec ti to nejde. -
Proš stále to magické slovo NEXTGEN. Copak nestačí napsat HD? *2*
-
jsou lidi co maj lepsi TV nez merkur a tam je rozdil 720 vs. 1080 sakra poznat...
-
presne po takove dobe to uz nebude stat ani za stazeni natoz koupi
-
GTA V na PC jak uz tu pise rada lidi pode mnou, kdyz vemem v uvahu, ze to jeste ani oficialne neoznamili tak, az to oznami a az to paaak nekdy vyjde nee NEZAJEM! Do te doby vyjde rada jinych sandbox her a jestli se watchdogs povede tak za tyden si na nejake GTA V uz nevzpomenu
-
Megalomanske rozliseni mam v pazi, me staci 720p, to je pro konzolove hry idealni. V prvnirade jde u her o hratelnost, ne nejake efekty. Kdyby slo konzolistum hlavne o vykon, nebudou si kupovat konzole.
-
Já už sem se stejně podíval na letsplay takže mě už ani nové GTA neláká ... stejně už celej příběh znám.