Přejít na výpis diskuzí
Rockstar vydá do roka nový titul, tipujeme next-gen verze GTA V
14.5.2014 | Aleš Smutný
131 příspěvků
-
Rockstar si to u PC posral. GTA V hype skoncil uz davno a mam taky pocit, ze vacsina ludi si to kupi uz len v akcii na Steame o 2 roky.
-
-
ja bych si to koupil na PC hned. ale konzolova verze mi opravdu trha zily *9* v dnesni dobe sedet u neceho co se hraje jak dyby sjte to hrali na zeleze 2 dny pred skonanim je fakt smutny. navic kdyz jde o ikonu typu GTA
-
-
podle mě by z byznys pohledu bylo nejzajímavější teď vydat GTA V na PS4, Xbox One a PC. s úpravami by nemělo být moc práce a jsou to snadný prachy...
-
Proš stále to magické slovo NEXTGEN. Copak nestačí napsat HD? *2*
-
-
ne protoze NEXTGEN neznamena HD staci se podivat na stezejni Killzone pro PS4 a MP sotva v 720 to jisti *2*
-
-
Zjisti si, co je to HD :-).
-
-
ty jsi najdi co je to HDready a jakej je rozdil oproti full-HD tedy znacce HD
-
HovnoDebile jejdasku
-
-
-
-
Aká je šanca, že naraz ohlásia Red Dead Redemption a GTAV pre PC? *1* To by som si prial najviac...
-
-
Red Dead Redemption je stejne dobry jen do doby nez se clovek dostane do Mexika coz je tak prvni tretina hry.
-
-
To ne, dostanes se tam tak v 1/2 hry a nejsi tam ani porad. Ale jinak me atmosfera mexika take nebavila a snazil jsem se ho mit co nejdriv za sebou. Ale na lov medveda si sem tam vyrazim dodnes :-).
-
Co je špatného na Mexiku? Nemůžu té hře vytknout jedinou věc krom multiplayeru
-
-
Vsechny NPC od Mexika dal snad az na policajty v Black Waters me opravdu stvaly a nechtel jsem s nima proste mit nic spolecnyho.
-
-
Nestraš, zrovna to hraju :)
-
-
Imho je část v Mexiku pecka. Je to atmosférou dost jiné než americká část, ale rozhodně ne horší. Co mě zklamalo byl ale závěr v Blackwater a okolí. To už podle mě dost uhnulo od westernu někam jinam.
-
Tak strasny to neni :D
Porad je to zabavna hra a male mise pro vedlejsi postavy tomu docela pomahaj :D
-
-
-
-
-
Nulová? *3*
-
-
Já bych GTA V na PC a nové konzole mělo...ekonomicky to dává důvod a i herně, neboť ať si o nových konzolích nemyslím bůhví co, tak výkon to lepší má a určité věci by to ve hře mohlo vylepšit, jako například větší hustotu dopravy...
Ale pokud by to měla být konverze jako u GTA IV, tak na PC radši nic... -
-
Ty v*le na tohle neůžu nereagovat. Doprd*le co tady pořád máte s tou hustotou dopravy? To jsou kecy těch co to opravdu nehrály protože by nekecali takoví p*čoviny! Hustota dopravy je ve hře řešena podle toho co je tam za den a jakou hodinu a věřte mi že když tam chytíte špičku tak se nedá hnout ani na dálnici natož ve městě! Což pak ústí akorát k nasranosti, protože člověk akorát přemýšlí kde šlohnout nejbližší helinu aby mu nepraskli nervy jako tady s váma! Spíš když už tak snad úprava na lepší grafiku, vodu, kratší loadování a podobné věci co vylepší větší výkon, ne? *16*
PS: omlouvám se za výbuch ale tohle jsem tu už četl tolikrát že bych vás za to snad banoval, když nevim tak držim hubu! -
Jaky to ma ekonomicky duvod? Vzdyt na starych konzolich prodali 30 milionu kusu. Proc by predelavali celej kod hry pro par lidi na novych konzolich. Nehlede na to, ze cilovka (lide co si jako prvni poridili nove konzole) uz si to davno zahrala na starych.
-
Přesně tak než to tak to ať radši udělají něco nového. Ale GTA bylo na PC vždy a byla by škoda kdyby se to mělo změnit.
-
-
Docela bych RDR na PC bral, hrál jsem ho chvilku o kámoše na xboxu a zaujal mě víc než GTA (tehdy teprve čtyřka). Škoda, že to bude zase jen konzolová exkluzivita. Asi vážně budu muset počkat až na Kingdom Come. *15*
-
-
Taky bych to bral, kdyby to bylo v novém kabátu atd. Je již dost stará hra.
Případně starou s adekvátní cenou. -
RDR je super. Hlavne svazovani lidi a jejich pokladani na koleje pred rozjety vlak....nebo tryzneni tazenim na lane za konem. Jen to zabijeni malych zajicu na zahrade jsem nezkousl, to je hnus a neskutecna krutost :-(
-
-
Chce to ještě vůbec někdo?
-
-
Tak ono bylo jasný, že zájem opadne, jakmile hra vyjde a přestanou nás bombardovat trailerama. Já hlavně doufám, že pokud to vyjde, tak nasadí plnou cenu za skoro rok starou hru.
-
Já si klidně počkám ještě dalších pár let. GTA IV jsem taky hrál až loni.
-
Covece uz ani ne...driv jsem to chtel ale po takoveto dobe co to na pc porad neni uz me presla chut a hraji jiny lepsi hry...
-
Jo já , hrál jsem na konzoli a super , už se těším na GTA V na PC *14*
-
-
GTA V bylo super, klidně bych si ho zahrál ještě jednou na PC v pořádný grafice a s modama, kdyby tomu dali coop single kde by hráli vaše dva parťáky živí lidi, bylo by to dokonalý
-
-
moje rec, nezbyva nez doufat ze se poradne nazerou az k prasknuti a pak treba uz vyslechnou hrace........... GTA IV na PC bez hnus lagu s coop SP .... best.
-
-
Ježiš kdy už si konečně uvědomíte, že se rockstar se na pcčka vyprdl ?? čím dřív se probudíte ze snu gta V na pc tím lépe.. *7*
-
-
R* je mrtvola jeste jedna generace konzoli a tahle firma zanikne jen v PC je budoucnost nextgen hrani
-
-
kamo byl bych opatrnejsi, z toho co vyrejzujou na konzolich budou snupat kolumbii na havaji az doduchodu :D a hlasite se smat takze nemuzu souhlasit *15*
-
-
*spolecne s tipkama z EA :D
-
-
-
-
GTA V na PC jak uz tu pise rada lidi pode mnou, kdyz vemem v uvahu, ze to jeste ani oficialne neoznamili tak, az to oznami a az to paaak nekdy vyjde nee NEZAJEM! Do te doby vyjde rada jinych sandbox her a jestli se watchdogs povede tak za tyden si na nejake GTA V uz nevzpomenu
-
-
Ja jsem teda na Watchdogs moc zvedavej... protoze to podstatny na GTA nejsou hlavni pribehove mise ale to ze je to zabava hrat to jen tak. Neznam moc dalsich her podobnych GTA kterym by se neco takoveho podarilo a jsem proto vzdycky velmi skeptickej.
-
-
no ja nevim v GTA mne sice obcas bavilo hrat si jen tak ,ale vzdy jakmile jsem dokoncil pribeh tak par her "jen tak" a pak uz zustal jen pocit, ze je to sice zabavny, ale nikdy ne tolik aby mne to donutilo po skonceni pribehu hrat "jen tak" radsi jsem vzdy zahral neco noveho
-
-