Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja vam nevim, na gta se vyprazdnuje bily tesak. Kdyby tak udelali to rdr na PC. To bych si mlaskal. Opravdu bych si to chtel zahrat.
    • x_ander
      RDR byla jedna z her, kvůli kterým jsem si před půl rokem pořídil PS3. A první, kterou jsem na ní hrál. A za koupení konzole to fakt stojí. Při těch cenách... nečekej na PC verzi a bež do toho.
      • Konzoli si porizovat urcite nebudu, ja nejsem dostatecne manualne zrucnej na ty jejich ovladace. Zkousel sem s tim hrat nakej fotbal a bylo to hrozny.
      • na kolik te to celkove vyslo? :D 2k hra 10k konzole? Si rači zajedu na dovču a sosnu to, co je k dispozici...
        • Dildo_Vagins
          RDR Goty - 470 Kč
          PS3 500GB - 5500 Kč

Nic moc, snaž se víc hochu.
  • Tak to je dobra zprava, Red Dead Redemption me bavil, takze Red Dead Redemption 2 uvitam. A ani mi nevadi, ze hra bude jen na nove konzole. PS4 stejne planuji koupit. Navic si myslim, ze je to dobra strategie, jestli chces hru, tak si ji taky musis koupit! To je pro PCckare nadavka! Nejradsi by meli vsechno zadarmo, a proto ted na to doplacej! A bude to jeste horsi, za chvili na PC budou vychazet jen Indi hry a Arma.
    • Konzolovy hity nemaj na pc takovy prodeje, pac proste na pc je mnohem vic her a vic zanru, proste vetsi konkurence. Co staci na konzole se proste na pc trhu prosazuje hůř. Blizzard ukazuje, ze neni problem prodavat miliony her na pc *5*
      • Myslíš ta firma, která hodila na Diablo III nutnost být vždy připojen (což není na konzolových verzích DIII a konzolích celkově), což zamezilo pirátství a všichni jsou tedy nuceni si hru koupit, protože jinak si ji nezahrají?
        • jojo, to je ta firma. Ses chytrej kluk.
          Diablo *14* je pro me uz od D2 ryze online hra, takze mi to prijde zcela prirozene
    • Tak tak, máš pravdu, co pcčkář, to zloděj!!! Možná bys ale neměl zapomínat na to, že je poměrně velká pravděpodobnost, že jsi sem tenhle příspěvek vložil právě z PC, tak pozor na to, abys taky nebyl zloděj!
      • Gratuluju, skvělá logika.
        • A co je na ní špatného, pcčkáři jsou zloději, pcčkáři jsou lidi využívající pc, on je jedním z nich, je zloděj.
    • Tak tak, ono když si vezmeš, že pětky prodali 30 mega na konzolích, tak se nebudu divit, že PC verze RDR2 prostě nebude...na PC je ten potenciál, ale musíte vůbec zabránit pirátění (viz. 13 mega Diabla III).
      Jako mě je jedno, na co to vyjde kromě konzolí, ale pokud je taková politika nakupování na PC jako je teďka, tak se nemůžou divit, že něco prostě vycházet nebude, vyjde později či bude ošulený.
      • Spis bych rekl, ze na PC je vetsi vyber her a tudiz spatne portovane genericke sunty se proste neprodaji, protoze jsou zde i kvalitnejsi tituly
        • Jaký kvalitnější tituly? Myslíš "hry" jako Gone Home, který jsou vyhlašovány jako PC hry roku? Jestli tohle je to nejlepší, co na PC může být, tak to gratuluju.
          • Jak sis sam odpovedel *1* Ty ses pohádka *15*
          • MMORPG, strategie, moba. To jsou žánry které si, pokud vím na konzoli nezahraješ, tak o tom uvažuj. To, že jsou často lepší hry než tzv. "hry roku" ví přece každý. Valve s Dotou 2, cokoliv od Telltale, víceméně Creative Assembly se svým Total Warem, Blizzard se Starcraftem, třeba i Wowkem.
            • Ja moc rad budovatelsky strategie, kde se (moc) nevalci (serie Anno, Settlers, Grand ages: Rome atd.). Jsou naky takovy hry na konzole???
        • Presne tak to citim taky.
          Skriptovany lehce interaktivni koridorovky, tak mi prijdou exkluzivni "pecky" na konzole *1*
          Ale treba rayman: origins bych si na ps3 zahral moc moc rad *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit