Přejít na výpis diskuzí
Rockstar vydá do roka nový titul, tipujeme next-gen verze GTA V
14.5.2014 | Aleš Smutný
131 příspěvků
-
nejnizsi kvalita je nahore, a zlepsuje se smerem dolu. posledni bude fullhd nebo neco o jen trochu mene. i tak to ale nema to zadne rozumne AA (tenke cary jsou nespojite). ty nadtim jsou jasne horsi. hodnoceno na fullhd monitoru 1:1. a pokud si myslis, ze to je o poznavani presnych cisel tak to rozhodne ne, staci kdyz bez problemu ukazes co je lepsi.
zbytek toho co rikas tedy nema smysl komentovat, kdyz nesouhlasim uz se zacatkem. a "prestoze to technicky zvlada" zni komicky. to je jako rict, ze na tablety se nedelaly a nedelaji FHD/60fps hry, prestoze table to technicky zvlada. a fps do toho netahej, to je debata na jindy. -
HovnoDebile jejdasku
-
Docela bych RDR na PC bral, hrál jsem ho chvilku o kámoše na xboxu a zaujal mě víc než GTA (tehdy teprve čtyřka). Škoda, že to bude zase jen konzolová exkluzivita. Asi vážně budu muset počkat až na Kingdom Come. *15*
-
Proč já v*l vždy reaguji na takovou blbost co kdo o tomhle napíše ale co už.Takže pokud jsi se někdy díval na options na konzolové hře (pochybuji ani to nemáš) tak sis mohl všimnout Auto aim on-off a někdy Auto assist on-off ale někdy tam bývá oboje.Vím že jen rýpeš proto ani nemá cenu reagovat nebo se rozčilovat ale aspoň jsem ti to trošku vysvětlil a objasnil. *4*
-
Melo by se jednat o RDR2, nikoliv o port RDR 1 pro PC. Navic by mela byt RDR2 k dispozici pouze pro nove konzole. Skoda.
-
S tím čekáním na GTA V na PC mě to už nebaví. Objednal jsem si teď EFLC a věřím, že při mém pomalém a líném tempu, mi EFLC vystačí do vydání GTA V na PC. GTA IV hraji velmi aktivně už 2 roky, neboť hrát s dobrými detaily na 60 fps GTA IV je prostě krása, která mě ještě úplně neomrzela. Do hry jsem si však sypal spoustu modifikací. Dělal jsem i modifikace vlastní. Některé jsem uveřejnil a z některých se staly jen zašlapané projekty. Vím, že instalovat EFLC do GTA IV není dobré, když bych chtěl furt takhle masivně instalovat modifikace do hry, neboť některé modifikace nebo spíš mapy nepodporují verzi hry s EFLC (například skvělé Criminal Russia Rage) . Požádal jsem kamaráda, aby mi půjčil instalační CDéčka GTA IV, protože mě ty moje poškrábaná nechce mechanika už načíst. Hru jsem komplet přeinstaloval včera. Je divné po tak dlouhé době zase hrát GTA IV bez modifikací, je to úplně najednou jiná hra! Naposledy jsem GTA IV celou komplet přeinstalovával kvůli jednomu velice známému ENB, které požaduje verzi hry 1.0.4.0.
-
Poslední dobou hraju střídavě RDR i GTA V a obě hry mají něco do sebe. Na GTA V se mi více líbí plynulost celé hry, kde si opravdu dali záležet na tom, aby se třeba postava trefila přesně do dveří a nezasekávala se o futra (což je převzato z L.A. Noire), fakt úžasná grafika a v neposlední řadě jeho komplexnost. Naopak RDR je proti tomu taková oddychovka, kterou si rád zahraju třeba odpoledne po škole, na nic nemyslím, jen jedu na koni lesem a občas odprásknu jelena, pak si zahraju jednu z miniher (mnohem lépe zpracovaných než v GTA V) a vypnu.
-
Poznam, ale ten rozdil je zanedbatelny. Schvalne, poznas puvodni rozliseni jednotlivych obrazku? http://umsle.peklo.biz/img/1400060178.jpg
Mnohem vyraznejsi rozdil v kvalite obrazu nastane vyplytvanim cca 1/3 vypocetniho vykonu na toto zbytecne rozliseni. Proto to u konzolovych her nema smysl, je to kontraproduktivni a celkovy vysledek horsi. Proto se PS3 hry nedelaly a nedelaji FHD/60fps, prestoze konzole to technicky zvlada. -
viděl sem lets playe, dohrál sem to na ps3 a přesto bych si to na pc koupil..
-
Merkura jsem mel na didaktika. Ted mam 60" FHD plazmu. A jinak zalezi hlavne na pozorovaci vzdalenosti. Treba 42" HD TV ma doporucenou pozorovaci vzdalenost 2,5 metru, coz je imho minimalni obyvakova vzdalenost (tv, nejake misto, stolek, sedacka). V takovych podminkach je konzolova hra v 1080p zbytecne plytvani vykonem, ktery se da vyuzit mnohem efektivneji.
-
Proč by jsi si mě pamatoval??? Jen jsem napsal, že už jsem tu svůj názor na toho youtubera vyjádřil, ty šašku. A nepsal jsem ani to, že tu píšeš to samé dokola. To co jsem měl na mysli je to, že když se tu objevují ty samé komentáře od RŮZNÝCH uživatelů, začíná to být únavné *3*
-
Ty v*le na tohle neůžu nereagovat. Doprd*le co tady pořád máte s tou hustotou dopravy? To jsou kecy těch co to opravdu nehrály protože by nekecali takoví p*čoviny! Hustota dopravy je ve hře řešena podle toho co je tam za den a jakou hodinu a věřte mi že když tam chytíte špičku tak se nedá hnout ani na dálnici natož ve městě! Což pak ústí akorát k nasranosti, protože člověk akorát přemýšlí kde šlohnout nejbližší helinu aby mu nepraskli nervy jako tady s váma! Spíš když už tak snad úprava na lepší grafiku, vodu, kratší loadování a podobné věci co vylepší větší výkon, ne? *16*
PS: omlouvám se za výbuch ale tohle jsem tu už četl tolikrát že bych vás za to snad banoval, když nevim tak držim hubu! -
Jaky to ma ekonomicky duvod? Vzdyt na starych konzolich prodali 30 milionu kusu. Proc by predelavali celej kod hry pro par lidi na novych konzolich. Nehlede na to, ze cilovka (lide co si jako prvni poridili nove konzole) uz si to davno zahrala na starych.
-
Zjisti si, co je to HD :-).
-
Podle me si PC hraci predevsim mysli, ze to je strilecka a tezko by rozdychavali veci jako autoaim :-).
-
no tak ty v*le takhle napůl zpracovaný to vypadá na blití. Upravený jen modely aut a jen některé budovy! Postavy tak vypadaj jak kreslený 1.ble a ty silnice jako by to bylo pastelový 2.ble no a kontrast mezi upravenými a neupravenými budovami 3.ble Je to jako by někdo poskládal hru z fotoshopu na reklamu pro sáčky na blití ! *7*
-
Myslím, že PC komunita Red Dead Redemption z neznalosti poněkud přeceňuje. RDR je moc pěkná hra a je to jeden z mála opravdických herních westernů, to je samozřejmě fakt. Na druhou stranu hře chybí humor, který podle mě je hlavní devizou her od Rockstaru. Smrtelně vážný western, rozdělený na mise ve stylu GTA, není zase taková zábava, jak by se mohlo zdát.
Osobně si myslím, že GTA5 je lepší hra, než RDR (obojí jsem hrál na konzolích) - a to nejen díky humoru, ale také díky třem různým (a zajímavým) postavám, propracovanějším minihrám, bohatšímu prostředí (v GTA5 je i divočina, i město), rádiím (se super hudbou a spoustou reklam, pořadů a humoru) atd.
Neberu nikomu, že se mu líbí RDR víc než GTA5. Ale často mám pocit, že lidé, kteří RDR nehráli, si od něj slibují až moc. Osobně doporučuji (a doufám v PC verzi) GTA5. Už kvůli Trevorovi. -
Někdo jiný tu už někdy psal, že GTA5 je pro něj zklamání? ŠOKUJÍCÍ!!!! Já a ten někdo jsme určitě v trolící konspiraci! Sakra, to jsi nás vyhmátl!
Kdo píše to samé dokola? Já ne, já tady píšu poprvé svůj názor na GTA5 od té doby, co tady na GTA5 vyšla recenze. Pod tu jsem napsal, že recenze nic moc.
A sorry, neviděl jsem a nepamatuji si všechno, co jsi napsal. Kámo, já si nepamatuju ani tebe, sorry. Nejsi superstar tipu Veskoslava. -
az tak striktní bych nebyl, kdyz je ted data traffic zdarma...
-
Imho je část v Mexiku pecka. Je to atmosférou dost jiné než americká část, ale rozhodně ne horší. Co mě zklamalo byl ale závěr v Blackwater a okolí. To už podle mě dost uhnulo od westernu někam jinam.