Rockstar vyslyšel modlitby. Red Dead Redemption 2 vyjde v listopadu na PC
-
Je to nehoráznej průjem!
Games.cz 10/10 - Zing.cz 10/10 - Bonusweb 100% - Doupe.cz 10/10 - Alza 95% - Vortex 9/10 - Metacritic (7.10.2019) - 97/100
Nespočet cen a prvních míst ve hře roku. A tady se pindá a pindá a pindá. Není to náhodou rovnou sra*ka na smazání z disku? -
Vsichni o tom basnili jako o pomalu "nej hre vsech dob"...
Games.cz 10/10 - Zing.cz 10/10 - Bonusweb 100% - Doupe.cz 10/10 - Alza 95% - Vortex 9/10 - Metacritic (7.10.2019) - 97/100
Nespočet cen a prvních míst ve hře roku. A tady se pindá a pindá a pindá. Není to náhodou rovnou sra*ka na smazání z disku?
-
No zase se na to tolik netěště. Ono je to sice revoluce po technické stránce (tolik detailů jinde není a do GTA VI dost možná ani nebude). Za tohle se člověk musí R* poklonit. Ale po stránce hratelnsoti je to dost slabota. Bu´d jedete z bodu A do bodu B na koni. Nebo střílíte nepřátele co se spawnují v x vlnách. A to je bohužel víceméně všechno. (jo ještě koukáte na cutscény a můžete se vydat na neskutečně nudný lov kožešin).
-
Už vidím jak jakýkoliv PC casual hráč cokoliv moduje :-D LOL.
-
"must have" uz jenom kvulli animacim, to se musi videt. Ty sou uplne jinde nez jakakoliv jina hra.
-
S tím gogem jsem se možná netrefil, někde na redditu jsem viděl info o tom delay pro steam a někdo tam gog zmiňoval, ale možná mysleli GMG, které je i v oficiálním oznámení. I když tam je napsáno i "additional digital retailers" takže se to dozvíme 23. října, kdy začíná předprodej mimo rockstar games launcher
-
popravde mňa RDR2 nebavilo, tento rok som rozohral open world hry ako Witcher3, AC Oddyssey a Final Fantasy 15 a bavil som sa pri nich ovela viac.. ale neviem povedať prečo.. kebyže mám urobiť recenziu na RDR2 tak objektivne by som jej dal 10 lebo z niektorých detailov padá sánka a na tej hre sa proste nedá nič skritizovať ale aj tak som sa musel to nútiť dohrať
-
Technicky zpracovani je na jednicku. Jestli se chces pokochat tak to zase musim doporucit. Popravde nechapu proc hra s tak skvele napsanym pribehem a tak vybornym zpracovanim musi mit tak strasne dementne udelany mise.
Stejne jako v GTA musis nekam dojet, dostanes cutscenu, neco udelas a pak uz jen strilis desitky lidi a pak ujizdis na koni a strilis desitky lidi. Alespon ze ten nucenej stealth je zjednodusenej az na kost protoze to me jinak strasne nebavi.
-
Tak jdi! Nedávno vyšlo Switch Lite, nedej na stupidní názory lidí, co to nedrželi v ruce, ta konzolka je geniální! Jediná moje výtka je, že mohli udělat robustnější páčky, jinak je perfektní. Jen nekupuj na alze, tam to mají předražené, já si vzal tyrkysovou verzi spolu s obouma Zeldama z mironetu za 8K rovných. Jestli máš rád hratelnost Zelda her, tak neváhej ani minutu, těch 8K za tohle je nic. Mimochodem Links Awakening je stejně skvělá jako před dvaceti lety. Navíc tak do dvou let vyjde pokračování, respektive prequel, tak to budeš mít i s výhledem na budoucnost :)
-
No... ja to tak taky vidim. I kdyz me to samotnyho prekvapuje. Pri vydani sem byl nadsenej z toho co sem videl v ukazkach. Vsichni o tom basnili jako o pomalu "nej hre vsech dob" a me to za ten rok nejak preslo... Ale porad dokazu ocenit "dobre remeslo". A tady to vypada na velice solidni praci (co se technickeho zpracovani tyce). Asi si zase pockam na recenze, udelam prumer mezi "prehnane nadsenymi ovacemi" PC hracu a "salty" komenty priznivcu PS platformy - treba se to samo vyvrbi. Kdyz ne, tak aspon zbude vic casu na Mechy ;)
Dikec za nazor
-
No jo... Nova Zelda. Do ni bych sel hned! Radsi vubec nepripominat, nebo se rozplacu :D
-
Jojo přesně takový pocity mám taky :) GTA V jsem si koupil když byla 50% sleva na steamu, a myslel jsem si, jak mě to bude bavit, protože Vice City hraju do dnes, takových 400 - 500 hodin bych tam mohl mít za ty roky, město znám nazpaměť. GTA V jsem odehrál 10 hodin a už se k tomu nevrátil, vadily mi tam ty moderní věci jako mobil, auto za pět mega na každý ulici, od začátku military grade zbraně, nejlepší auto s GPS atd ... Oproti tomu Red Dead vypadá, že ačkoliv má podobou hratelnost, je tam ten old school prvek, a nejsou tam úplně tak ty moderní hrací trendy jako je ulehčování všude kde to jen trochu jde. Třeba fast travel. To vyloženě nesnáším, ve Skyrimu a Witcherovi jsem tu možnost nepoužil ani jednou, stašně to kazí imerzi. Oproti tomu se mi třeba hrozně líbí nová Zelda (Breath), kde hra vysvětlí jen absolutní minimum a na ostatní si člověk musí přijít sám (fast travel je tu teda taky, i když dává smysl v rámci lore a lokalit na které teleport funguje je málo ...) ... prostě od Red Dead si slibuju větší immerzi do příběhu a světa, oproti GTA, které vnímám jen jako hru na vyblbnutí.
-
Jestli jsi nedohral GTA protoze te to prestalo bavit, nemusis westerny a pribeh te nezajima tak bych to nekupoval.
-
Ja Vam nevim. Kdyz loni RDR2 vyslo, do roka a do dne sem "si to slibil" na PC. Vo "tejden" to nevyslo, ale co uz... Kdyz je to ted tady, tak nevim, jestli to vubec chci. Recenze sem cetl. Nejaky gameplaye videl, ale western neni muj salek kavy a sem tak nejak celkove "prejedenej". Her je moc. Je na RDR2 neco, co z te hry dela "must have" zalezitost? Sem technicej rejpal, hledac der a bugu. Takovej ten co hru "nehraje", ale spis do ni "reje". Pribeh me nezajima ani v nejmensim, ale sandbox hratelnost naopak miluju! GTAV sem nedohral - prestalo bavit. Hrat "gaunera" je mi proti srsti a dos mi to kur.. imersi. Na konec roku se chystam na Mechwarriory a tak se ptam: stoji tahle hra za ty prachy? (ocekavam na steamu "full-price" 60e). Je tam neco co tu jeste nebylo? Rad si ji koupim "jen abych ji mel" ve sbirce, ale... nebylo by od veci, kdyby me to aspon par hodin i bavilo. Uz jednou jsem se tady takhle ptal na Rage2 a (NASTESTI!!!) sem se dozvedel co sem potreboval a za tu kravovinu prachy neutracel (vlastne dik - na to sem zapomnel ;) ).
A ted je tu RDR2, vsichni sou z toho na vetvi, i ja bych mel bejt, ale... Co je tam to "must-have"?
dikec
PS. Prosim "lito" a "Radkaa" nereagujte. Ja bych se rad neco dozvedel. Dekuju.
-
Skutecne? tak proc pises ze hrajes rpg vseho druhu pac jsou jen an PC, takova pitomost.
-
Na mě zase působí dost hloupě, hádat se jestli je lepší konzole nebo pc. Já proti konzolím nic nemám. Jenom na některý typy her se co do ovládání a výběru titulů daného žánru, víc hodí pc. To je všechno.
-
Ale to ja vam RDR 2 na PC moc preju, je fajn ze tam bude. Jen by se PC komunita mohla zacit chovat vic kulturne, to je cele, vzdyt to je desny bordel co tam vladne. Kdyz se to stane treba vam R da hru i v krabickach a bez ochrany, to za to stoji ne ? :)
-
Dobre napsana, dlouha hra s umorne reptetivnima misema. GTA v tomhle melo vyhodu ze moderni prostredi tomu dalo trosku vic moznosti to alespon castecne zakryt ale tady je to proste jak pest na oko. Jednou stacilo.
-
typicky PC argument, oni by si to stejne nekoupily, achjo :) Vse omluveno, jedeme dal..
-
Vypadá, že nerozumíš skoro všemu a všem :)