Rockstar vyslyšel modlitby. Red Dead Redemption 2 vyjde v listopadu na PC
-
to už sú nové konzoly tak blízko, že R* púšťa svoje zlaté prasiatko na bitúnok? ale zas pre zákazníka dobrá správa.
-
😂 krásné argumentační fauly. Samozřejmě můžeš vytáhnout 20 let staré hry, ale je to naprosto směšný argument. Tímhle faulem nahráváš jenom mě, jelikož nemáš co hrát, tak se musíš vracet k něčemu, co všichni hráli. Jinak z Divinity jsem většinu hrál, takže děkuji už nechci. Stejně tak nemám potřebu hrát na konzolích retro FF VIII, proč si kazit vzpomínky, kdy ta hra byla aktuální. Máš jen plané kydy ubohého, zapšklého pc trola.
-
Tak se nezlob, to víš my děti jsme skodolibe a vám dospelakum moc nerozumime :)
-
ne každá firma si může dovolit dát více do hypu a marketingu než do samotné hry jako u Zaklínače 3, čili u takových firem samozřejmě ta ztráta bolí mnohem více. Ve finále si ale nemyslím, že v současnosti torrenty mají nějaký velký dopad na prodeje. Máme tu 100 milionů PS4, Steam prodává taky krásně. Takže pohoda.
-
agresivní hlupák jsi tu pouze ty. Pochop to konečně. Podívej se zpětně na své komentáře pod epicem. Pokud se nestydíš, tak jsi ztracen.
-
proč jsi zkopíroval můj příspěvek? Úplně zbytečný koment. Smaž to raději.
-
Vzhledem k tomu, ze GTA V melo hodne velky uspech a rozhodne se nejednalo o obycejny konzolovy port, tak verim ze toto bude mit uspech jeste vetsi. Uz jen tim, ze Westernovych her na pc je jako safranu a kdyz jeste dostanes westernovou hru, ktera bude ve stylu gta, s moznosti delat si temer vse a hlavne tim nadechem stare dobre Ameriky v modernim enginu a provedeni celkove - uspech zarucen. Pri GTA V porteni na pc Rockstar ukazal, ze s optimalizaci si vyhrat umeji, takze nevidim nejaka uskali
-
To by mne taky. Vzhledem k tomu ze na Epicu to ma byt drive nez na steamu a jeste 25 goldu nebo co to psali na rckastaru jako bonus...
Ja se priznam, ze by mi bylo uplne fuk, od koho si hru koupim, ale chtel bych mit pouze jeden launcher, ktery by mel propojeno vse dohromady. Od steamu pres gog, origin etc...
-
Na GoGu to nebude?
-
Lol, víš ty vůbec, že existují i jiné díly než Original Sin? Buď jsi hloupý a nebo neumíš číst. Tak jak to je? A ten nesmysl s listopadem tady píšeš ty, já o tom nenapsal ani řádek. Ono totiž nemusí vycházet každý měsíc hra, abych se zabavil, ale chápu, že u konzolí vychází téměř vždy hry na "večer".
-
Promiň, ale už mi lezou krkem ty hovadiny, co tu plodíš. Pokud máš potřebu psát nesmysly, piš si to na papír a večer po kakau to házej do koše.
-
Muzu te max odkazat na FB sstranku lokalizace.net
-
Kolik dostal R* od Epicu peněz to by mě zajímalo.
-
Tak určitě, indie pixel mánie, hry v early acessu a jedna exkluzivní strategie za rok je to co dělá pc výjimečným, lol
-
Opět se ptám. A na to jsi přišel jak? Nebo si naivně myslíš, že Epicu budou stačit peníze z Fornite? A kolik že těch her na tom Steamu vyšlo později nebo vyjdou a jsou nějak zásadní? 5-10? To je fakt super.
Navíc jediný, kdo na tom tratí, tak je zákazník.
-
To plus sis dal sám Vesko? :)
Tak ti jedno přidám aby ses necejtil blbe:)
-
Jo nějakých blbin s 0 recenzama bude na STEAMu pořád 10 denně :D
Ale největší pecky ne, nebo za rok. Fuck off STEAM.
-
Tak to sem na ten konzolovej zazrak vazne zvedavej... se nakonec ukaze ze je to takova midla jen proto, ptotoze na konzole proste nic lepsiho nemaj
-
A Flash...Že tě to pořád baví ze sebe dělat hlupáka. Kolik těch lidí, co to stáhnou z torrentů, tak má doma konzoli? Polovina?
Mimojiné se podívej na prodeje GTA V na PC. Stará hra za plnou cenu a jak se prodávala...Tvůj brekot ohledně pc se stává více trapný než LITO a jeho komentáře o CD Projektu.
-
A na to jsi přišel jak?