Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

Rockstar žádné modlitby nevyslyšel...Jsou v tom šílené prachy. Protože která jiná firma dokázala prodat stejnou hru na staré a nové konzole a pc a pokaždé za plnou cenu...Rockstaru jsou úplně někde nějaké modlitby...

• proc by to melo byt v poradku ?

• I pres piratstvi je ale nakupni sila PC dostatecna, snad nejhur bych jeji dopad videl na indie hrach jako Hades, kde tech 10-20 € uz opradu dokaze vysolit vetsina, ale spousta si rekne: "Proc? Nema to multiplayer, radsi koupim GTA V ve sleve." U AAA her s online prvky bych rozhodne piratstvi moc neresil. 

Mame ale jednu mnohem horsi zlodejinu - stranky jako G2A pro preprodej klicu at uz legalne ci ilegalne porizenych. To muze byt pro vyvojare/vydavatele opravdovy oser, naproti tomu crackla hra jim moc prace navic neprida.

• flash789

Takže je v pořádku je okrást když i tak budou mít balík peněz? Ach jo, prostě pc logika prvoka.

• R to pripravil na PC, protoze se podival na zisky z PC u GTA (online) a videl ohromny balik penez. Nejsou to zadni dobraci, plnici hracum tajna prani a oni moc dobre vedi, ze se na RDR znova napakuji jako prase, pirati nepirati.

• denuvo 

• Ne kazdemu to ovsem diru do penezenky udela, urcite se najde spousta zejemcu, kterym udela vetsi radost otevrit krasnou sberatelku, nez aby o tom premysleli jako o investici.

• flash789

Naivní, stačí se podívat na torrenty když něco vyjde, seeduje to tisíce lidí, a těch torrentu jsou stovky.

U Zaklinace 3 šlo jen o marketing, ztráty jim samozřejmě vadily, aby ne, jsou to poláci. První dva díly měli ochranu jak prase.

• CRYPT

Vice infa by nebylo?

• Třeba Zaklínač vyšel bez ochran a na prodeje si nestěžují. Ono většinou čím víc je to chráněné a otravuje to skutečného platícího zákazníka všelijakými always online, save jen online, limit počtu instalací, atd. , tím spíš sáhne po cracku, z toho důvodu se vyhýbám Ubisoftí produkci, naštěstí se už pár starších věcí objevilo na GoGu, tak jsem si je "legalizoval" tam. Pak máš další faktor a to je příjem. Ne každý si to může dovolit, když jsem ještě nevydělával, tak jsem měl 99% her stažených, tedy ten kdo nebude mít možnost to stáhnout si to stejně nekoupí, takže se tím připravý o hráče a budoucí prodeje. Dneska mám na Steamu 400 a GoGu 100. Jediné co občas stáhnu je něco u čeho si nejsem jistý, že to stojí za to. Ale většinou to už docela dobře suplují free weekendy a navíc těch her je tolik, že mám pořád x let staré hry v knihovně, koupené ve slevách a bundlech a ještě jsem se k nim nedostal.

• clovicekO

?? :D

• Morlang

kník

• To už radši ten Rockstar launcher. Všechno, uplay, origin, blizzard app. Jen ne epic store. Epic mě naučil jednu věc. Když ne na steamu, tak přímo u vydavatele.

• Mart9

Tak proto si mi tak nadával, když jsem oznámil své plány se sběratelkou Cyberpunku :D Si měl strach, aby na tebe zbyla. Udělat s tím něco jiného než schovat a za několik let prodat je při té ceně nesmysl. A ano, také už mám zaplacenou.

• Lukass

Ja sem to jeste nehral ani na Ps4 :) 

No na PC to bude narez tomu verim. 

• Waclavka
    😂
  • Radkaa

Je jenom otázkou času než na Steamu nebude vycházet vůbec nic.😂

• Ehm, Steam az v Prosinci? Ja najednou nejak nevim jestli se mi do toho chce.

• M4xP0w3r

Od vydání Heavy Rain uplynuly spíš 3 měsíce než půl roku. A je to v porovnání s RDD2 neznámá hra, takže to bych vůbec nesrovnával. 

Imho 2-4 týdny max než to někdo crackne.

• flash789

Ani ne RDR me nezajima nijak zvlast. A s PC verzi se dalo pocitat. Jen by bylo fajn kdyby to lidi nekradli no, to je cely. Pusobi to dost spatne, obvzlast kdyz na konzolich si to kazdy musel poctive zaplatit a R to Pc hracum nakonec pres vsechny obavy ze to mozna nebude pripravil.

Je to pak trapas a seriozni vyzneni PC platformy jde do haje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit