Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Phillios191

počkal naštěstí, občas se vyplatí poslouchat svůj vnitřní hlas :)

• Row

Kysele hrozny? :D

Myslim si ze z dlouhodobeho hlediska stejne jako u GTA pojedou a budou chtit vydelavat na RD online a tam si asi s warez verzi clovek moc nevrzne... za to tam zas bude urcite milion chateru :D

• Phillios191

Denuvo je jisté a jak vidím, tak poslední verze odolává už celkem dlouho, od vydání Heavy Rain uplynulo už skoro půl roku a crack nikde, takže možná i proto R* s tím releasem na PC moc neotálí.

• Row

Ale to nejdulezitejsi si nerekl! Pocklas nebo litujes? :D

• flash789

Doufam ze R doda nejakou dobrou ochranu, jinak to bude zas za 5 hodin na torrentech a PC ,,hraci,, to vetsinove rozkradou a udelaji ostudu jako obvykle.

• lito

aha a Divinity jako na konzolích není? A co obecně s listopadem tohoto roku má společného roky staré hry? Trošku postižený argumenty, ne? 

• Phillios191

Tu krabičku jsem měl v ruce už několikrát a něco mi vždy říkalo abych počkal, jinak budu litovat a je to tady :D 

• clovicekO

Super, budou skvělý Vánoce! A teď! Malí burani co tu ještě nedávno vyřvávali, že "rockstar red dead 2 na PC nikdy nevydá a dobře ví proč", okamžitě vylezte!

• Ale ono to bude na Epicu. A Humble store a na gogu, atd atd. Na steamu to bude jen o měsíc později

• Jasný oni vydaj vlastní launcher aby to dali na Fortnite store ....špatnej pokus o troll :)

• Souhlas. Však já to taky nedávno psal. Totálních exkluzivit ubývá, dočasných naopak přibývá. Cross-platform hraní se množí ve velkém. Prostě časy se mění.

Příští rok ještě Death Stranding taky jasně bude..

• Kvuli RDR2 jsem defacto kupoval PS4 a nakonec jsem to hral cca 10h - na gamepadu mi to proste nesedlo a pritom jsem tam v pohode dohral HZD, TLoU, U4 atd. Verim, ze na PC by me to bavilo vic, jen se mi to fakt nechce kupovat za plnou podruhy... 

Mozna pockam na cestinu, se kterou bych si to uzil asi zase o trochu vic. Ikdyz kdo vi jak s tou to bude, jelikoz bohuzel zemrel stezejni clen lokalizacniho tymu lokalizace.net, kterej prelozil mimo jiny GTA V. Mimochodem myslim, ze by to bylo i vhodny tema calnku tady na Games - takovy lidi, kteri toho udelali pro ceskou lokalizacni scenu tak moc, jako tenhle clovek a to vicemene zadarmo, by podle me zaslouzili alespon nejakou zminku na ceskych hernich medii.

• Ja vedel ze mam pockat:)

• Radkaa

Super. 🙂 Koupím na Epic Games, Steam zase ostrouhal.

• Corvus
    Cyberpunk 2077 Collector's Edition pro PC zajištěn, Red Dead Redeption 2 na PC. Mohu vklidu umřít! Skoro se mi chce napsat: "Kde pak je ten prďola, co tady velkohubě tvrdil a vysmíval se PCčkářům, že si nikdy tyhle hry nezahrajou?". Ach vy malověrní...
  • Na seznamu mám celou sérii Divinity, takže mám co dělat. Někdo prostě nemá sušku jak to bývá na konzolích.

• drasta

Jednou to stacilo vic nez dost... 7/10

• M4xP0w3r

Až teď jsem si nastudoval, že 2 je prequel 1, takže pokud vyjde později ještě remaster 1, tak to bude dávat smysl.

• M4xP0w3r

Tak super nečekal jsem, že to oznámí jen měsíc před vydáním.

Akorát mi přijde divné, že neudělali nejdřív 1. Snad pracují na pořádném remastru 1 a chtěli stihnout Vánoce s 2, které moc předělávat nepotřebuje?

• TheSuffering

Psal jsem u nějakého staršího článku, že by to byla pecka nejlépe na vánoční svátky, no a vida.😍

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit