Rockstar vyslyšel modlitby. Red Dead Redemption 2 vyjde v listopadu na PC
-
Tu krabičku jsem měl v ruce už několikrát a něco mi vždy říkalo abych počkal, jinak budu litovat a je to tady :D
-
-
Ale to nejdulezitejsi si nerekl! Pocklas nebo litujes? :D
-
-
počkal naštěstí, občas se vyplatí poslouchat svůj vnitřní hlas :)
-
-
-
Ehm, Steam az v Prosinci? Ja najednou nejak nevim jestli se mi do toho chce.
-
-
Je jenom otázkou času než na Steamu nebude vycházet vůbec nic.😂
-
-
A na to jsi přišel jak?
-
-
Jo nějakých blbin s 0 recenzama bude na STEAMu pořád 10 denně :D
Ale největší pecky ne, nebo za rok. Fuck off STEAM.
-
-
Opět se ptám. A na to jsi přišel jak? Nebo si naivně myslíš, že Epicu budou stačit peníze z Fornite? A kolik že těch her na tom Steamu vyšlo později nebo vyjdou a jsou nějak zásadní? 5-10? To je fakt super.
Navíc jediný, kdo na tom tratí, tak je zákazník.
-
-
Kolik letos vyšlo na Steamu AAA her ? Asi moc ne, co ? 😀
Spíš žádná.😂
-
-
-
-
-
-
-
No zase se na to tolik netěště. Ono je to sice revoluce po technické stránce (tolik detailů jinde není a do GTA VI dost možná ani nebude). Za tohle se člověk musí R* poklonit. Ale po stránce hratelnsoti je to dost slabota. Bu´d jedete z bodu A do bodu B na koni. Nebo střílíte nepřátele co se spawnují v x vlnách. A to je bohužel víceméně všechno. (jo ještě koukáte na cutscény a můžete se vydat na neskutečně nudný lov kožešin).
-
-
Poprvé, co jsem z hlavní linie uhnul a šel dodělat medvěda, to bylo náhodou docela zazivne to skinovani moji postavy medvědem. 😁
-
Je to nehoráznej průjem!
Games.cz 10/10 - Zing.cz 10/10 - Bonusweb 100% - Doupe.cz 10/10 - Alza 95% - Vortex 9/10 - Metacritic (7.10.2019) - 97/100
Nespočet cen a prvních míst ve hře roku. A tady se pindá a pindá a pindá. Není to náhodou rovnou sra*ka na smazání z disku? -
-
No kecy lidi, co to nehráli jsou stejné nejlepší.
Jediná vypovídající hodnota je hráčské metacritic. Těch 8+ sedí.
Samozřejmě tomu taky aktivně nahlásíš 10/10 po půl hodiny odehrané, ale já to třeba ještě nedohrál. Takového spidermana naopak na pohodu.
-
To je ako Zaklínač a podobne. Ako keby bolo pre niektorých vyslovene zážitkom rýpať do úspešných hier. Nielenže vyjadria svoj názor, že ich to možno nezaujíma - čo je v poriadku - ale niektorí vyslovene celé roky striehnu v diskusiách na to, aby mohli útočiť na konkrétnu hru. Miesto toho, aby si radšej zahrali niečo, čo ich baví.
-
-
Přesně. A hlavně ty výtky typu: "Jezdí se tu jen na koni z bodu a do bodu b."
Ve hře z divokého západu. Jezdí se v ní na koni. NA KONI. SEM A TAM. No to je nehoráznost! (ironie, pochopitelně)
-
-
Uprimne mne to bylo opravdu lito. Atmosfera husta ze by se dala krajet, technicky zpracovani je uplne neuveritelny. Hra je napsana uple skvele a vsechno pusobi tak zive a realisticky.
A pak prijdou na radu hlavni mise kde at delas co delas tak to skonci vetsinou tak ze budes zabijet desitky nepratel porad dokola. Proste jak se zacne strilet tak kvantita nahrazuje kvalitu. Za celou hru urcite zastrelis takovejch 500 O'Driscoll boys ne-li vic, policajtu zabijes tolik ze v Saint Denise nemuze zbyt jeden jedinej. Skoncilo to tak ze jsem se musel doslovat nutit RDR2 dohrat protoze me to strileni nebavilo a jak zacnu pribehovou misi tak prestne ze ta mise bude koncit nekonecnym strilenim a ujizdenim a strilenim.
Popravde vubec nechapu tu stiznost na jezdeni sem tam na koni protoze to me zrovna fakt bavilo. Nikdy nevedel koho potkam nebo co se stane. Vedlejsi mise a takovy ty maly pribehy me nakonec bavili mnohem vic nez hlavni mise.
Desitkovy hodnoceni od recenzentu i hracu chapu. Na kazdem detailu je videt ze se do ty hry cpali penize horem dolem ale sam se nejak nedokazu prenest pres strilici napln hlavnim misi. A ne nestezuju si na to ze musis ve hre z divokyho zapadu strilet ale stezuju si na to ze v realisticky pusobici hre z divokyho zapadu strilis postrilis v kazdy misi desitky lidi. Je to ubijejici a proste to neni zabava a je mi trochu lito ze R* nedokaze za ty roky co GTAcka dela tohle nejakym zpusobem zmenit. Za me by to presne kvuli tomuhle rozhodne 9/10 ani 10/10 nebylo.
-
-
na druhou stranu kdyby tam bylo malo nepratel treba jen 3 za misi tak by lidi asi nadavali vic
-
-
-
Tak je. A človek im nevysvetlí, že to je náplň väčšiny hier. Presúvať sa z bodu A do bodu B na koni (RDR, Zaklínač), autom (GTA, Sleeping Dogs), alebo pešo (Assassins Creed, Yakuza) alebo pešo a terénom v menších lokáciách (Sniper Elite, Metal Gear Solid a podobne).
Pointa je v tom, že akú zápletku, príbeh a atmosféru namontujú na tie body A, B, C a ďalšie, aby nás bavilo sa za tým presúvať. A aký svet vytvoria, aby nepôsobil pusto a prázdno. Každý jeden lov príšery v zaklínačovi pôsobil unikátne, kým každá jedna pomoc občanom v Skyrime pôsobila tuctovo (ó, ukradli mi prsteň, meč, peniaze, elixír - idem, zabijem, donesiem). Skyrim to vyvážil svetom, prostredím, aktivitami.
Taká kritika proste nedáva zmysel a pôsobí len ako že "Som cool, lebo nie som na vlne ošiaľu všetkých osatných".
-
-
-
-
-
Ja sem to jeste nehral ani na Ps4 :)
No na PC to bude narez tomu verim.
-
Na GoGu to nebude?
-
-
isto nie. GOG je DRM Free a to si R* nedovolí. Nie u svojho zlatého prasiatka.
-
-
to už sú nové konzoly tak blízko, že R* púšťa svoje zlaté prasiatko na bitúnok? ale zas pre zákazníka dobrá správa.
-
-
Jak souvisí vydání na PC s novými konzolemi??
-
-
Tak a teď ještě udělat ten Mutliplayer obsáhlejší.
-
Jsou v plánu i nějaké fyzické kopie a speciálky?
-
Řeknu na rovinu čekal jsem spíše nějaký ten polovinu roku 2020, ale asi to chtěli vydat dříve... je to super zpráva nebude co hrát. Nicméně tuhle hru bych si klidně zahrál i později, HYPE na jedničku jsem nepochopil a ke konci už mě trochu otravovala. GTA z divokého západu které se trochu vleče ale dám proč ne. I když nevím jestli na gempu na tv nebo na k+m to ovládání bude na ovládači lepší míření je lepší na myši. Když ten port nezkoní mohlo by to být dobré... zombíky snad dofají někdy příští rok.
-
Ale to viete, že je to dlhá hra? žiadny fast travel, tak mesiac hrania denne 2 hodky, ak teda robíte iba main story misie.
-
-
Dobre napsana, dlouha hra s umorne reptetivnima misema. GTA v tomhle melo vyhodu ze moderni prostredi tomu dalo trosku vic moznosti to alespon castecne zakryt ale tady je to proste jak pest na oko. Jednou stacilo.
-
pc casual hráči zmodovali i Sekira, aby byli schopni ho dohrát. Nebojím se, že by sílu modů nedokázali zúročit ke s casualnění RDR 2.
-
-
Už vidím jak jakýkoliv PC casual hráč cokoliv moduje :-D LOL.
-
-