Rockstar vyslyšel modlitby. Red Dead Redemption 2 vyjde v listopadu na PC
-
Pokud koupíte na Steamu tak pravděpodobně budete muset nainstalovat R* launcher jako teď u GTAV.
-
-
Co jako stejně to má Ubisoft.
-
-
Přesně. Jen to píšu protože v článku to zmíněno neni.
-
-
Bere se to jako samozřejmost, ono to dává smysl - když si vezmu že každej autor má ještě jinou ochranu zakomprimovanou ve svém launchru....
-
-
-
-
A opravdu to chceme?
-
-
😂že ti toho na PC v listopadu vychazí, že?
-
-
Na seznamu mám celou sérii Divinity, takže mám co dělat. Někdo prostě nemá sušku jak to bývá na konzolích.
-
-
aha a Divinity jako na konzolích není? A co obecně s listopadem tohoto roku má společného roky staré hry? Trošku postižený argumenty, ne?
-
-
Lol, víš ty vůbec, že existují i jiné díly než Original Sin? Buď jsi hloupý a nebo neumíš číst. Tak jak to je? A ten nesmysl s listopadem tady píšeš ty, já o tom nenapsal ani řádek. Ono totiž nemusí vycházet každý měsíc hra, abych se zabavil, ale chápu, že u konzolí vychází téměř vždy hry na "večer".
-
-
😂 krásné argumentační fauly. Samozřejmě můžeš vytáhnout 20 let staré hry, ale je to naprosto směšný argument. Tímhle faulem nahráváš jenom mě, jelikož nemáš co hrát, tak se musíš vracet k něčemu, co všichni hráli. Jinak z Divinity jsem většinu hrál, takže děkuji už nechci. Stejně tak nemám potřebu hrát na konzolích retro FF VIII, proč si kazit vzpomínky, kdy ta hra byla aktuální. Máš jen plané kydy ubohého, zapšklého pc trola.
-
-
-
-
-
proc bychom to nemeli chtit? lol
-
jop
-
-
Amen.
-
Paráda, hned jdu zavolat šéfovi, že si na listopad beru volno.😀
-
tesim se na mody a ovladani s mysi .. osobne sem to cekal az za rok ale rockstar mile prekvapil