Přejít na výpis diskuzí
Rockstar vysvětluje obsah dnes spuštěného GTA Online
1.10.2013 | Aleš Smutný
109 příspěvků
-
Asi se to blbě pochopilo a R* myslelo hlášku o heistech že dodají další (banky, vlaky, letadla co já vim) :D Jinak super, na to se těšim nejvíc
-
Ne registraci nepotřebuješ ale pokud budeš regnutej budeš mít bonusy- auto (elegy C8 nebo tak něco, vypadá jak nissan gtr), upilovanou broknu od začátku nejspíš, a pokud budeš v crew tak i barvy crew pro auto a logo crew na auto a hadry ;)
-
Heisty tam jsou, co se to tu šíří? Dokonce uz beta testeři řikaj že jsou obří, že heist má třeba 25 tech počátečních misí...
Pro mrnila dole, vymen si slovo heist treba za loupež -
ja sem se dost tesil hlavne az s kamosema budem delat ty heisty noo skoda, ale sice to bude zadarmo vsak pri mi smule mam xbox takze diky goldu to pro me zadara nebude :D
-
no jestli si myslíš, že má, tak proč ho nenapíšeš hned do svého příspěvku?
-
kdo zase prisel s tim slovem heist..ve hre nebudou heisty..cestina nemá pro tohle slovo ekvivalent?
-
někdo prorokoval, že ještě letos. tak kdo ví. tak za měsíc budeme patrně chytřejší.
-
Tak pak sem napiš, díky :)
-
http://socialclub.rockstargames.com/crew/bohemian_mobb pridej se
-
Ted to du zkusit , ale pochybuju
-
PS3 Crew CzSk Ronin http://socialclub.rockstargames.com/crew/czsk_ronin
Kdo chce porušovat zákon a při tom si i pokecat tak ať se přidá už nás je 73 -
Hloupá otázka..... asi nikdo nevíte kdy se to bude moct pařit i na pc co? :D
-
Divny, me to jde... Uz jsem udelal par misi pro Lamara, nejlevnejsi barak koukam stoji 80 tisic a ja mam 3.5k *1* Ale uz jsem ve fazi kdy jsou potreba hráči takze mam smulu když to nejde
-
Bez Xbox Live Gold si to asi nezahraji že ?? :)
-
jak to vlastně funguje? musím si přes PC udělat registraci do toho jejich social clubu aby mě to pustilo do hry na konzoli?
-
nejde ani to
-
SocialClub je nepatrně přetížený *1*
-
na PC mi to jede v klidu
-
V menu dej Online, Play GTA Online a Solo session. Nez se jim uklidni servery, je potreba hrat solo
-
mne nenaskočí ani to intro, nefunguje to vôbec...