Přejít na výpis diskuzí
Rok života s Xbox One: klady a zápory konzole, která nedávno dorazila do ČR
9.10.2014 | Jan Olejník
235 příspěvků
-
Hezkej průmaz, můžu se hlasitě zasmát a doufám že dostali alterega (vy víte koho) i hezké bany.
*3* -
-
*2*
-
-
Když tu čtu některé příspěvky PCčkářů tak se až stydím, že to PC taky mám. Fakt .....! Jsem generace starší, začínal jsem na Atari a moje první PC byla 386.. taky jsem byl ortodoxní PCčkář, ale přišly děti a koupil jsem jim xbox s kinectem (xbox má podle mě vícero titulů pro děti a to hopsání před kinectem je prima). A můj pohled se taky změnil, protože jezdit Forzu nebo hrát Thiefa na 120televizi s podsvícením a s hifi soustavou je zážitek, který bohužel to PC nedá.. i to Diablo 3 ve dvou na Xboxu je něco jiného! Na druhou stranu díky absenci myši a lepšího míření dominuje ve FPS stále PC. Prostě AC4 se mi ovládalo líp na PC, to nemluvím o Wolfovi atd.. Destiny na xboxu je spíš trápení (neříkám, že to nejde, jde to, ale když si sednete zpátky k FPS na pc s myší.. tak je to prostě jiný feel.). Obojí má prostě něco.. jestli XboxOne nebo PS4 .. jestli to má těch 1000p nebo 900p to bych fakt neřešil.. momentálně nemám ale potřebu konzoli "upgradovat" .. jde totiž o zábavu, na kterou mi stačí zatím i ten xbox360 v kombinaci s hraním na PC.
-
-
Zařadil bych se do stejné generace, ale jediné, co mi chybí z konzole jsou některé exkluzivní hry. S kinectem na pc se samozřejmě žádná hitparáda nekoná. Já mám třeba pc zapojený přes delší hdmi kabel i do televize (150 - plazmový Samsung v akci za 25 tisíc). Pod stolkem mam hozenou bezdrátovou myš i klávesnici a jedeš stejně (ale mám to hlavně na filmy). Někdo tu řešil, jestli je v čase levnější PC nebo konzole. Díky tomu, že vývojáři vymáčknou všechno, aby mohli vydat třeba watch dogs na starý konzole je dělá určitě rentabilnější. Já tu napíšu pohled, člověka, kterému nevadí dát peníze za pc. Já se na něm i přiživuju a líbí se mi když to šlape jak má, včetně her pro odreagování a nemám rád notebooky a podobný zařízení, protože to používáme v práci a je sám si tam vyměním leda ramku a i přes ty slibné parametry je bída! Jednou za 6 let investuju 50 tisíc do novýho počítače včetně bedny, zdroje. Úplný komplet, vždy si udělám velkou radost. Starý pc prodám, tak jak je vyjma disku. Na stole mám 3x 27" lcd od NEC (koupený v akci za 7k jeden) ale eyefinity mě docela zklamalo, každopádně na práci 3x display dobrý. Jak se pěkně píšou skripty po otočení pivotu. I po těch 6 letech je to velmi obstojný pc, myslím, že by tam stačila jen změnit grafická karta, aby ji utáhl procesor a jelo by se dál. Chápu lidi, kteří si kupují konzole z nedostatku peněz, respektive to vidí jako zbytečné utrácení, stejně jako někdo v tom si koupit luxusní automobil i přesto, že na něj má. Za komfort se platí, jo kdyby se navíc nemusely některé aplikace, třeba zrovna hry instalovat, tak by to mohli používat i ti méně zdatný a nemuselo by se čekat.. Škoda ale každé hry, která je poznamenaná tím konzolovým ovládáním. Viz třeba bethesda - skyrim , inventář a podobný výblitky..
-
bych se nechlubil tim ze neumis zapichnout audio sestavu do pocitace a pustit si to na televizi:)). To neni zadna vyhoda konzole. Jinak souhlasim s tim ze neni treba konzole hejtovat Komu se lii at na nich hraje...
-
Pokud nechceš se stydět radši si ty příspěvky ani nečti. Jinak nesouhlas, FPS se daj naučit hrát i s trochou cviku na gamepadu jasně klávesnice a myš je pohodlnější ale to je tak všechno.
-
-
Ono se uplne v klidu necha spat na hrebikach a rozbitym skle, jen postel je pohodlnejsi, ale to je tak vsechno.
-
-
až si na té posteli budu moc zahrát konzolové exklusivity a né jen omalovánky ala WoW, tak mi řekni.
-
To jsem nezkoušel, jistě ano když přeneseš svoji vůli na jiné místo... tak se dá i projít např sklem či ohněm. (není to však pro každého, víme he? *4* ).
-
Proč pořád demagogicky zakrývat fakt, že hrát střílečky na gamepadu (zvlášť toho od Xboxu) jde úplně v pohodě? Vždyť to není vůbec pro ruky komplikovaný, pro hru samotnou to vliv nemá, je to hodně intuitivní a leckde i lepší. Já taky, podobně jako kolega PCčkář hore, prostě nevidím v tom rozdíl, natož aby byla někdě patrná větší nepohodlnost. Prostě vyjma velmi nepodstatných pár setin v nějakým posunu a reakci je ovládání FPS gamepadem paralelní s myší a klávesnici. Doba prvních na střílečky neohrabaných dualshocků a joypadů za dvacku, dávno pominula. Zkrátka, kdo není neschopnej dement, tak může ovládat gamepad i myš a klávesnici bez toho, aby mu to nějak mělo vadit.
-
-
*15* *15* *15* Samozřejmě, že to jde na gamepadu v pohodě....... potom, co na ně ty FPS hry "zoptimalizovali" = autoaim, nízké tempo hry, obtížnost pro noobíky, náhodné headshoty, které se občas podaří i autistovi, aby se cítil jako pro, omezené mechaniky zbraní (shock combo v Unreal Tournament anyone?), koridorovost. Škoda slov. Peasant vždy vidí jen ten svůj 30fps tunel pravdy.
-
-
*15* *15* *15*
Full reta*d mode activated. -
Nemáš pravdu. Každopádně já hlavně vidím jednoho zanglizovanýho vypatlanýho blbečka, kterej není schopnej ani pořádně a střízlivě myslet. Strč si ty svý klávesnicový vejplachy do p*dele a nechytrač ty nepotřebnej kweik-buzerante.
-
-
Já to vidím tak že se akorát bojej že by se ztrapnily při MP , jenže opak je pravdou vždyt na konzoli jsou si všichno bez vyjímky zcela rovni ale na pc? to bych dost pochyboval. *3* Zase opět to klasické, nemůžu se dočkat až nějaký konzolista potopí pcckáře s 200000milionovou hodinovo CS/COD/BF/RO zkušeností. Crossplatform je potřeba jak sůl si myslím. Snad se toho někdy dožiju.
-
Simte kdyby to tak bylo jak pises tak swe neboji pustit pckare z konzolakam do kupy... Mys v 3D akci nicim nenhradis spon ne zatim.
-
-
Jasně, a na motorkách se nedá závodit, protože kdyby jo, tak jezdí závody společně s F1.
(tvl, to jsou fakt argumenty jak z nosu) -
A pomáhá ti ta myš i s vyjadřováním, gumo?
-
-
Ale prosimtě, na to tady nadávaj jen PC hráči co to jednou (někteří ani to ne) zkusili a nešlo jim to tak si myslí že je každej levej jako oni a nadávaj na to...
-
-
-
-
-
""Že necelý rok po světové premiéře je Xbox One konečně tou konzolí, kterou Microsoft sliboval"" ano necelý rok, FTL speed
-
Taky tady mělo zaznít, že XBox One nefunguje s internetem od O2, což je jeden z největších, ne-li největěí, poskytovatel internetu u nás.
-
-
Tohle je prů*er O2 a ne Microsoftu.
-
-
Tohle je prů*er hráče, který má internet od O2 a koupí si XBox.
Já třeba mám net od O2 a fungují mi s ním všechny zařízení, konzole, televizory, mobily, tablety desktop, notebooky, satelitní přijímač, internetové rádio, NAS - prostě všechno. Takže na hlavě má máslo spíše Microsoft. Když může fungovat vše ostatní, proč ne XBox? -
-
Co jsem četl, tak to osbně vidím fakt jako problém čiště u O2. Lidem, co mají alternativního operátora, který přeprodává internet od O2, to funguje.
-
Kdyby to byl problém MS, tak by ten problém nebyl jen a pouze u českého O2. Mimo to, po půl roce co se to řeší už O2 přiznala že mají problém u nich, po jednání s MS už i ví co se děje, ale ještě neví kde a proč.
-
Nemá proč mít net od darmožroutů jako je český... ehm OUtů... bez urážky samozřejmě.
-
-
Jo tak tenhle argument je pěkně dementní já mám taky net od o2 a proč asi? Protože tam kde bydlím nemá nikdo jiný pokrytí... Je to neuvěřitelná bída musel jsem přestat streamovat a nahrávání videí na youtube zabere asi 5 hodin (upload 2mb/s!!!!). Našel jsem nějakou lokální síť, provozovanou nadšenci, ale musím si postavit mikrovlný visílač abych se k nim mohl připojit. Místo na střeše už jsem si domluvil a po vánocích se do toho pustím, ale je to hrozná anabáze nemít ten byt v osobním vlastnictví už bych se stěhoval....
-
-
-
-
-
"Xbox potřebuje připojení k internetu alespoň jednou za 24 hodin, což je v dnešní internetové době poměrně snadno splnitelný požadavek."
Co vím, tak tahle věc byla zrušena už před vydáním konzole, ne? -
-
to bylo spis pripojeni 24/7, ne?
-
-
Ne.
-
-
-
XBox One bych nikdy nekoupil, podle mě je to ta nejhorší volba. Jeho rádoby exkluzivity si člověk zahraje i na PC, multiplatformy má výrazně horší. Exkluzivity o ničem. Teď to ještě není poznat, ale stačí se podívat na PS3 vs X360 a člověk už ví, co má očekávat v další generaci, zvláště když je tentokrát XBox i prodejně neúspěšný. Nejlepší konzole je PS4 a nejlepší pro hráče je mít PC+PS4.
-
-
Já si xbox one kupovat budu. Prostě jsem se rozhodl, že si udělám radost a koupím jednu z nových konzolí. Hlavní důvod nákupu xbox one je u mě ovladač. Mám ruce jak lopaty a dualshock je pro mě malej *1*.
Beru konzoli jako doplněk k hernímu PC pro těch pár konzolových exkluzivit.
No a když vezmu exkluzivity na Xboxu a na Playstationu, tak v mém připadě se vlastně rozhoduje akorát mezi Halo a Uncharted. A i když Uncharted má nepopiratelné kvality, tak já si raději zahraju Halo. A díky Halo: Master Chief Collection budu mít všechny hlavní Halo hry na Xbox One. Z minulé generace mi docela chybí Lost Odyssey a to taky byla Xbox exkluzivita. Kdo ví, třeba se něčeho podobného dočkám i na Xbox One.
Navíc když si budu chtít zahrát Uncharted, tak si od kámoše půjčím PS3 a mám vystaráno *1*.
Takže pro mě, jako pro hráče videoher, kterému je naprosto putna kdo na čem hraje, je výhodnější kombo PC+Xbox One. -
-
Jsem na tom podobně. Ale přítelkyni bohužel Halo vůbec nezajímá system seller je pro ní Little Big Planet. Ale poslední dobou začínáme uvažovat nad Wii u já bych si zahrál Bayonettu, pro ní je tam Mario cart a Zelda pro oba.
-
Kupovat si konzoli kvůli jedné hře je opravdu úsměvné. Navíc když většinu "exkluzivních" her pro Xbox One si můžeš zahrát na PC. Nevím jak může být někdo tak slabomyslný a upřednosťnovat Xbox One před PS4 z hlediska exkluzivit.
-
-
Píšu tam, že si beru konzoli jako doplněk k PC, abych si mohl zahrát konzolové exkluzivity. A těch určitě bude víc, než 1. Jak někdo může upředňostňovat Xbox One před PS4 ohledně exkluzivit? Asi ho baví jiný typ her, než tebe. Ono různí lidé mají různé zájmy. Co je na tom tak složitého?
-
-
-
-
Docela rád bych si nějakou next gen konzoli koupil, ale podle mě je pořád hrozně málo zajímavých exkluzivních her. Spousta konzolových hitů je oznámena i na PC, takže prozatím zůstanu u PC a budu čekat, jak se situace s exkluzivitami vyvine třeba za rok.
-
-
Pravda, také zatím s koupí PS4 čekám, až na ni bude více her. Exkluzivity, které mě zajímají:
Alienation, Dead Nation, Resogun
Bloodborne
Driveclub (tohle mě začalo zajímat ve chvíli, kdy si hráči začali stěžovat, že je soupeři předjíždí)
No Man's Sky, Rime, Wild
The Last of Us, Uncharted 4, Infamous (obě ps4 části)
Spousta toho ještě nevyšla, ale až vyjde, tak nebudu váhat. Zlomový bude nejspíš Bloodborne.
-
-
Honzíku, "protěžováním" se nepíše. Dál članek nečtu...
-
Stahovat updaty na konzolích, nutnost mít internet, proplácet o minimálně 500 až 700 za hry, a vždy vkládat cd a taky zvuky co vydávají, nevýhod to má ještě víc ale nechce se mi psát, proč to někdo kupuje ? protože dmti se vždy najdou a ještě si budou říkat jak sou konzole lepší než pc zatím sem nenašel výhodu žádnou
-
-
Vypadá to, že s tím dmtem si vystačíš sám. *2*
-
Jj souhlas. Také jsem o X1 uvažoval, pak jsem zase uvažoval o PS4+Vita (kvůli streamingu, když je TV obsazená). Ale Steam prostě vede. Ze starého počítače s Core2Duo E7200, 4GB, nVidia 650GTX jsem udělal Steam/HTPC. Wow a home-streaming do slabého notebooku na tom jede bez chybičky v 720p! Příští rok upgraduju na Intel Skylake + novou grafiku a na konzole si ani nevzpomenu. Ano, zabije to nějaký čas Steam PC nakonfigurat, plus nějaké nastavení u každé hry, ale stojí to za to. U konzole vše jede zmáčknutím jednoho tlačítka, ale vzhledem i k cenám her to prostě u mě vyhrál Steam.
-
Tak si to shrneme. Windows se aktualizuje taky. Nutnost mít internet je podle mě hlavně nutnost doby, takže jestli k němu připojím konzoli nebo PC je uplně jedno, protože net mám tak jako tak.
Cena her? Jednak se dost ušetří při nákupu stroje (14tis za konzoli na 5-7 let vs 30tis za PC na 2-3 roky), a navíc, když jsem kupoval hry na PC a nečekal na slevy, tak taky stály 1000-2000, stejně jako u konzolí. Starší hry jsou na konzole taky slevněný, stejně jako u PC. Rozhodně to není rozdíl 500-700 rozíl. Když si na PC koupím placku, musím ji tam dávat uplně stejně jako do konzole, z toho stejnýho důvodu -> ověření licence. Když hru koupím přes Store, je to stejný jako nákup přes Steam, Uplay, Origin apod.
Takže, nevýhody co jsi zmínil má i PC, který navíc v průběhu let vyjde dráž. Co tam máš dál? *5* -
-
"14tis za konzoli na 5-7 let vs 30tis za PC na 2-3 roky", tento výrok považuji za hloupost. Nikdo totiž nenutí nikoho si nové pecko kupovat co 2 - 3 roky (a již dlouhou dobu to ani není nutné) a proto si člověk koupí PC klidně za 30tis., a nemusí hardware obměňovat stejně dlouho nebo i déle, jako konzole. Na PC vychází tolik games ročně, že není možné je dohrát ani za dva roky.A tady je rozdíl mezi provozem PC a konzole: hry dělané na stejný hardware(po těch letech starý) jsou na PC za ty roky za 50 Kč a méně, kdežto hry pro konzole na tento starý hardware stojí přes 1000 Kč a to jenom proto, že mají nové datum vydání.
Shrnutí: Pokud je člověk závislý na datumu vydání, pak konzole je pro něj vhodná volba, pokud ho ovšem toto datum nezajímá, pak PC vyjde levněji. -
-
Ano, nikdo nikoho nenutí kupovat PC každý dva roky. Ale, když si koupím PC třeba za 10-11 tis (tedy za stejný peníze co stojí samotná konzole), tak si na tom nezahraju ani letošní novinky, natož pak to co vyjde příští rok, a pokud přeci jen ano, bude to za cenu takových kompromisů, že jednak člověk stráví půl dne laděním aby z toho dostal co nejvíc, a nakonec to stejně nebude vypadat tak jako na konzoli. Takže herní PC za tyto peníze je nesmysl už dnes, natož pak na konci životnosti konzole. Takže půjdeme na vyšší lvl, a poskládáme PC za 20 tis. Tady se už bavíme o relativně výkonném herním PC, které i nějakou tu dobu vydrží, ale i přes to bude buď za dva roky nutný upgrade, nebo zase přijdou na řadu kompromisy, protože se začnou objevovat hry které už budou chtít víc. Takže ideálně je nacpat do PC (pokud to člověk s PC hraním myslí skutečně vážně) 30tis+, ale ani takové PC neudrží krok víc než 5 let (a to jsem hodně velkorysej).
Skutečně bych si nechal předvést, jak ti jeden počítač vydrží bez obměn 7 let v takovém stavu, aby nově vydané tituly vypadaly a jely alespoň trochu schopně. Argument, že na PC vyjde ročně tolik her, že není možné je dohrát ani za dva roky nepovažuju za relevantní, jelikož nehraju každej šunt co někdo vyprodukuje, ale tituly si pečlivě vybírám. A k čemu mi je, že můžu hrát x let starý hry který mě nezajímají (protože hry který mě z té doby zajímaly už mám dávno odehraný), když se těším na něco co vyjde příští rok, a nezávisle na platformě to bude tak jako tak stát 1600 ať už to bude na PC nebo konzoli?
Tvrdit, že PC vyjde levněji, je naprostá hovadina. PC nikdy nevyjde levněji,a to o dost.
Za nějakých 20 let co hraju jsem toho za počítače a hry utratil dost na to, abych věděl že pokud člověk nevyžaduje hard core grafiku, vyjde konzole výrazně líp (přičemž pochopitelně záleží taky na tom jak se člověk sžije s gamepadem), a pokud hard core grafiku vyžaduje, pak je jediná možnost PC, ale to skutečně nebude levný. A taky už jsem dávno pochopil, že obvykle jedinej skutečnej důvod, proč lidi hrají na PC je ten, že jim prostě nesel gamepad a vyžadují klávesnici a myš, přičemž ale tento prostý fakt nedokážou přiznat (což nechápu proč, jako by o něco snad šlo), a místo toho budou nesmyslně kopat do konzolí.
Nevyhovuje ti konzole a víc ti sedí PC? No tak prostě nekupuj konzoli a hrej na PC, ale hlavně se to nesnaž obhajovat, jako že je to jediná správná cesta. Jednak je to naprosto individuální, a za druhé se akorát dovedeš do stavu kdy začneš plácat naprostý nesmysly. Žádnej globální a obecnej důvod pro všechny, kterej by určil na čem mají všichni hrát neexistuje. Každopádně PC vyjde dráž, rádoby nevýhody který zmínil expert Ritz platí jak pro konzole, tak pro PC. V zásadě jde jen o rozhodnutí se mezi: "menší náklady + horší parametry her + dlouhá morální životnost = konzole" nebo "vyšší náklady + nejlepší možné parametry her (případně si parametry může každej určit sám výběrem komponent) + krátká morální životnost = PC"
Ale už si každej musí vybrat sám co mu padne víc. Neplatí že jedno je lepší a druhý je horší. Jsou to odlišné světy, každý má své pro a proti a je na každém aby si vybral ten svůj. Takže pokud je pro tebe priorita hrát každej blaf kterej kdo vydá, nebo chceš hrát top AAA tituly v nejlepší možné kvalitě a jsi ochoten si připlatit (nebo ti prostě rodiče koupí na co ukážeš prstem), je PC jasná volba. Pro mě je důležitá hratelnost na gamepadu a obsah hry, přičemž grafika pro mě není prioritou. Po dlouhé době hraní na PC jsem tedy zvolil pohodlí, nižších nákladů, a dlouhou morální životnost, za cenu horší grafiky. Proto jsem zvolil konzoli. -
-
Místo téhle grafománie si položte jednoduchou otázku: Co je to konzole? Odpověď: Předem sestavené nemodifikovatelné PC.
Klidně si můžete koupit stejně výkonný hardware do PC, jako má konzole. Rozdíly budou jen dva.
Hry na konzole budou mít aktuálnější datum vydání a budou výrazně dražší. Ono software se totiž nekazí a proto je jedno kdy byl vydán.
A ano hraní na PC je levnější. -
-
Mě právě ten výkon PS4, X1 hodně odrazuje. Když vyšla PS3 byl tu wow-efekt, HW opravdu předběhl dobu, používal se i pro distribuované výpočty atd. Také je známý fakt, že Sony/MS na každé konzoli peníze tratilo. Podle analýz je naopak PS4, X1 výdělečná záležitost (levné AMD APU) už od startu prodeje konzolí. Navíc už teď po vydání je u her problém s framerate her, stahuje se to na 900p. A teď jsem četl článek o novém dílu Assassin creed, u kterého je problém s CPU výkonem kvůli AI. Sry, ale takhle by neměl vypadat start konzolí nové generace.
Jediný důvod pro koupi jsou pro mě exkluzivky na PS4 (X1 stejně časem všecko/většinu portuje na PC). -
btw: grafománie? Vždyť je to slabá půlka A4. To není ještě ani krátkej článek v novinách :-D
-
Ehm. ne, ani omylem. Nemáš pravdu naprosto v ničem. Teda, v jednom jo. Je to nemodifikovatelné PC.
Ale o to právě jde. Konzole má jednu jedinou konkrétní konfiguraci, a díky tomu se dají hry optimalizovat naprosto perfektně. U normálního PC? Her, který jeli líp na slabší kartě, jen kvůli tomu že pro ni měli optimalizaci už tu bylo. To je nevětší neduh PC, kdy pro dosažení stejného výsledku potřebují vyšší výkon jelikož optimalizovat hru pro veškerý HW a všechny mozné jeho kombinace je zhola nemožné.
A kolik PC už jsi si koupil že tak neochvějně tvrdíš že PC hraní je levnější? To totiž nikdo kdo si koupil alespoň jedno opravdu herní PC napsat nemůže.
-
-
Jako souhlas, i když né s tím a kor v dnešní době že pc nevydrží dlouho to je hloupost, jediné co potřebuji DX11 grafiku ( abych se vešel) a můžu zas několik let vydržet jasný na max detaily a max všecho to chce silnější ale rozumně se dá taky dneska vystačit se starším mírně upgradlým...
Sloh ač hezky sepsanej mi příjde tady celkem zbytečnej, ale snaha se vždycky cení né že ne.
(i když je zbytečná, k ničemu)
Za mě mít nějaké schopné pc na nové hry konzoli - pc jen na hry které by na konzoli se třeba nehráli tak dobře. Můj názor. *4*
-
-
-
-
Zapni si Mordor v rovnakej kvalite s nizsimi FPS na 2x tak drahom PC ako konzola a drz hubu warez teen smrad
-
-
Kupuj si o polovinu dražší hry na konzole a za rok nám řekni na kolik tě vyšli ty 2x dražší PC *1* *1*
-
-
Spočítej si kolik peněz spolknou upgrady PC za životní cyklus konzole tak, aby sis mohl vždy bez přemýšlení novinku prostě koupit a hrát. A velice rychle zjistíš, že i přes dražší hry, vychází konzole v v dlouhodobém horizontu výrazně levněji.
-
-
Kecy...nejsme v 90. letech kdy sis koupil kartu a zítra byla zastaralá...dneska ti ten kus HW v PC vydrží léta
-
-
Jo, tak asi 2 léta. Ale jen v případě že nevezmeš mainstream. A jakmile jdeš do highendu, tak je to násobně dražší než konzole a pořád to vydrží kratší dobu ve stavu kdy se člověk starat o to jestli hra pojede nebo ne.
-
-
Nemluvě o tom, že krabicovky můžeš dál prodávat...PCčkáři to mají zmknuté na "nejúžasnějším" Steamu...
-
-
pokud neplanuju ze si hru chci nechat az dosmrti tak ji dam na samostatny email a jeto prodavt pak muzu jak chci nehlede na to ze sposta vydavatelu jiz povoluje preprodat digi key hry na jiny ucet
-
Dá jenomže většina má lock na nějaký email, nebo účet a můžeš pak hru prodat leda i s tím emailem ... tzn. na konzolích je to výrazně jednodušší s přeprodáváním
-
walltar:
Tak pokud na PC koupíš nějakou krabicovku, tak víc jak z 90% tam máš kromě disku i klíč na steam, kde hru musíš aktivovat a jinak jí nespustíš... -
Ono se nedá kupovat hry jinak než na steamu? *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
Jen další slovo do pranice, někdo tyto jedince označuje jako tzv. "SLASHERS".
-
hlavně, že Windows aktualizace nepotřebuje a patche na Steamu taky neexistují, na konzoli si můžeš klidně hru nainstalovat a nepotřebuje žádné CD proboha, PS4 je naprosto tíché, startuje ve vteříně -takže další pc-debílek v akci. Odpad společností, utratit prosím.
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=pWdd6_ZxX8c
-
1 dmnt se ozval prý odpad společnosti nenech se vysmát jak se říká hrám co hraješ na svoji krabičce ??? pc hry ? nebo konzolové hry konzole sou na závěsy !!!
-
-
Tak Ty mas vazne dost. Odsuzovat konzoli jen proto, ze se tak jmenuje, Ty jsi asi nevidel tu divnou krabicku ani z rychlovlaku vid.
-
zavři tlamu hrbe...
-
-
-
-
popravdě řečeno jediná věc, která mě na xone láká po roce její existence, je gamepad, kterej bych uvítal k hraní na PC. Jinak mě nezaujaly ani tituly (dobře, možná Forza, ale to je asi tak jediný), ani nic jinýho.
-
-
Ovladač pro Windows existuje (už od června, nebo od kdy), takže připojím gamepad z Xbox One přes USB a hraju. Bezdrát není a nejspíš ani nebude, protože i "PC verze" ovladače je drátová.
-
Microsoft už myslím vydal "záplatu", takže kabelový Xbox One Controller by měl normálně jet. Bezdrát ale nemá být oficiálně podporován na pc narozdíl od 360 bezdrátu. Poprosím kamaráda o zapůjčení a zkusím jej připojit a kdyžtak ti na mail pošlu zprávu, jestli to funguje+video.
-
-
Bezdrát po připojení kabelem k PC funguje na jedničku (jen se rozpáruje s XOne, tak je potřeba ho pak zase napárovat). Takže nevidím důvod proč by nefungoval drátovej. Jenom je potřeba stáhnout a nainstalovat ovladače.
-
-