Přejít na výpis diskuzí
Rok života s Xbox One: klady a zápory konzole, která nedávno dorazila do ČR
9.10.2014 | Jan Olejník
235 příspěvků
-
Sice mám PS4 ale měl jsem možnost zahrát si na xbox one a byl jsem velmi překvapenej s ovladače a Forzy :) rád bych viděl vedle mé ps4 i xbox one
-
pěkný článek, potěší rýpnutí do PC-gum, už i redakce si všimá nárustu debility u pc-populace...
-
-
Raději budu mít PC, které za 22k utáhne 4 roky hry na high/ultra detaily než mít konzoli za 10k, která to jede v 720p, grafika bude na medium a ještě budu muset platit o 400 dražší hry s ročním předplatným za 50 E. #ConsolesAREcancer
-
Předpokládám, že další pseudonick některého ze zdejších konzoblbů ala haha/hehe/ggg.
-
Tak když tě tohle potěší, tak to mnohé vysvětluje :-)
Zakomplexovaný konzolista, naštvaný, že kupuje hry výrazně dráže než na PC, nehraje je v češtině a na modifikace může zapomenout (čest výjimkám)? *1*
lets the flame begin *2* -
-
Proč by konzolista nehrál hry v češtině? *8*
A hry sice kupuje o něco dráž, ale neřeší jestli to pojede nebo ne, a navíc nemusel kupovat PC za 30tis aby ho za dva roky komplet upgradoval za dalších 15 :-D -
-
a taky pak může hru alespoň prodat a koupit jinou :)
-
-
-
Tak, a vlna palců dolu se blíží :D
-
zato z tebe inteligence primo srší *1* *1* *1*
-
-
srší z něj frekvencí 30fps za vteřinu zdeformovaná o 180 bodů roztažených z 900 do plného 1080 rozlišení *1*
-
-
Ale no tak pánové. Na grafice a fps přece nezáleží. Hlavně, když to má hodně scriptů, cutscén a QTEček, prostě kvalitní gameplay.
-
-
To mně pověz, příteli, co fetka závislá na hopsající hovadině může vědět o kvalitním gameplayi?
-
pan del0 či delO děláš něco jíneho než nonstop okupuješ novinky o konzolích a hrách, které tě vůbec nezajímají? Co vede člověka k takové diagnoze? Osobní problémy? Málo sexu? Povíděj, přeháněj...
-
-
-
-
-
No hlavně mě osobně se naprosto nelíbí ten nový ovladač. Špatně se drží. Když to srovnám s 360 ovladačem, tak ten je naprosto o něčem jiném.
-
-
Taky se mi nelíbí, hlavně sticky (děsně neohrabaný) a bumpery (tvrdý jak krááva).
-
-
Mě i ten kříž se blbě mačkal. A na páčkách mi chyběly ty drobné výstupky.
-
-
to mne udivuje, že MS pořád jede na ovladači ten kříž vcelku, jednoznačně přesnější je když sou čudlíky oddělený jako u PS
-
Jaký drobný výstupky?
-
-
-
neni delanej pro detsky rucicky
-
na co máš xbox gamepad, když pak hry určené pro něj(Shadow of Mordor) hraješ na psacím stroji? xD
-
-
Perovpuseslav no
-
-
Je to asi individuální, mám Xbox 360 a ovladač mi sedí jako ulitý. Když jsem ale čapl ovladač od Xbox One, bylo to ještě lepší (možná to je tím, že mám dlouhý prsty).
-