Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sice mám PS4 ale měl jsem možnost zahrát si na xbox one a byl jsem velmi překvapenej s ovladače a Forzy :) rád bych viděl vedle mé ps4 i xbox one
  • pěkný článek, potěší rýpnutí do PC-gum, už i redakce si všimá nárustu debility u pc-populace...
    • Raději budu mít PC, které za 22k utáhne 4 roky hry na high/ultra detaily než mít konzoli za 10k, která to jede v 720p, grafika bude na medium a ještě budu muset platit o 400 dražší hry s ročním předplatným za 50 E. #ConsolesAREcancer
    • Veskoslav
      Předpokládám, že další pseudonick některého ze zdejších konzoblbů ala haha/hehe/ggg.
    • Tak když tě tohle potěší, tak to mnohé vysvětluje :-)

Zakomplexovaný konzolista, naštvaný, že kupuje hry výrazně dráže než na PC, nehraje je v češtině a na modifikace může zapomenout (čest výjimkám)? *1*

lets the flame begin *2*
      • Proč by konzolista nehrál hry v češtině? *8*
        A hry sice kupuje o něco dráž, ale neřeší jestli to pojede nebo ne, a navíc nemusel kupovat PC za 30tis aby ho za dva roky komplet upgradoval za dalších 15 :-D
        • a taky pak může hru alespoň prodat a koupit jinou :)
    • Jam97
      Tak, a vlna palců dolu se blíží :D
    • zato z tebe inteligence primo srší *1* *1* *1*
      • srší z něj frekvencí 30fps za vteřinu zdeformovaná o 180 bodů roztažených z 900 do plného 1080 rozlišení *1*
        • del0
          Ale no tak pánové. Na grafice a fps přece nezáleží. Hlavně, když to má hodně scriptů, cutscén a QTEček, prostě kvalitní gameplay.
          • To mně pověz, příteli, co fetka závislá na hopsající hovadině může vědět o kvalitním gameplayi?
          • pan del0 či delO děláš něco jíneho než nonstop okupuješ novinky o konzolích a hrách, které tě vůbec nezajímají? Co vede člověka k takové diagnoze? Osobní problémy? Málo sexu? Povíděj, přeháněj...
  • Veskoslav
    No hlavně mě osobně se naprosto nelíbí ten nový ovladač. Špatně se drží. Když to srovnám s 360 ovladačem, tak ten je naprosto o něčem jiném.
    • davskal
      Taky se mi nelíbí, hlavně sticky (děsně neohrabaný) a bumpery (tvrdý jak krááva).
      • Veskoslav
        Mě i ten kříž se blbě mačkal. A na páčkách mi chyběly ty drobné výstupky.
        • to mne udivuje, že MS pořád jede na ovladači ten kříž vcelku, jednoznačně přesnější je když sou čudlíky oddělený jako u PS
        • Jaký drobný výstupky?
    • neni delanej pro detsky rucicky
    • na co máš xbox gamepad, když pak hry určené pro něj(Shadow of Mordor) hraješ na psacím stroji? xD
      • Perovpuseslav no
    • Jam97
      Je to asi individuální, mám Xbox 360 a ovladač mi sedí jako ulitý. Když jsem ale čapl ovladač od Xbox One, bylo to ještě lepší (možná to je tím, že mám dlouhý prsty).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit