Přejít na výpis diskuzí
Rok života s Xbox One: klady a zápory konzole, která nedávno dorazila do ČR
9.10.2014 | Jan Olejník
235 příspěvků
-
PC je lepší.
-
-
PC a konzole jeste vic;-))
-
Velice hodnotný příspěvek.
-
-
Jen má zkušenost po necelém roce (dostal jsem XB 1 s Kinektem k Vánocům 2013), pokud byste o to stali...
1) Primárně a nejvice na tom pouzivam XBOX Fitness, který v kombinaci s KINECTEM a XBOX Live uctem super domaci telocvicna. Kinect Vám dokonce zmeri i tep a to velmi presne - kontroloval jsem to na opasku, který pro heart rate pouzivam na behani!
2) Ovladani konzole pres Kinect nepouzivam. Gamepad je rychlejsi.
3) Gamepad se pres USB da perfektne pouzit do Windows/Steam her pro gamepad
4) Nekoupil jsem si zatim jedinou hru. Dostal jsem Titalfall - nejak mne to nevtáhlo.... Váhám stale nad Horrizon 2...
5) Uzivatelske rozhrani je "OK".
6) Nejvice stale hraju na PS3 a PC -
Já jsem četl na jednom nejmenovaném webu že má Xone problém s NHL15 po netu od O2 ani O2 to neumělo moudře vysvětlit a vymyslet... abych jen nepsal o Vesko... a taky rozjmně přispěl do koryta zdejší už tak rozvodněné řeky. *4*
-
-
Taky jsem to četl o problémech u O2, ale vypadá to že je to jen problém nabindování příslušných portů a je řešitelný přes technickou podporu O2
-
-
Rok s Xbone som vyriesil pred mesiacom kupou bielo glazurovej PS4 s Destiny...ked sme to dali vedla kamosovho Xbox One len sklamane kukol a poznamenal ze to uz je ina kava ako ta jeho velka cierna bedna. Btw Xbox mal sancu i u mna..hry mal dobre...ale z filmov som zvyknuty na FullHD, pride Bloodborne a bola lacnejsia...a hlavne vsetky exkluvity z xboxu si zahram i na PC co ma zaujali...
-
Nikdy jsem nechápal flamewar mezi XBoxem a Playstation. Vždyť je to tak jasné. Zajímá tě frenetická adrenalinová akce, který odsýpá a nemusíš moc přemýšlet? Kup si XBox. Zajímají tě příběhově založené hry s krásným vizuálem a zaměřením na postavy a drama, které se můžou trochu táhnout? Kup Playstation. Já beru to druhé, ale nikoho neodsuzuju.
-
-
Příběhový hry a PS v jedné větě? To jako myslíš vážně? :-D
-
-
no rozhodně maj hry na PS3 (HR, TLoU, U) výrazně lepší story než ty na xboxu GeoW, HALO atd.
-
-
-
tvl dneska je zase "všichnijsouveskoslav" den, nevím co je to za ústav, ale svoje svěřence příště nepouštějte na internet a zdvojnásobte dávku léčiv, zjevně nezabírají
-
Jinak když už sme mimochodem u těch konzolí, tak já osobně sem nedávno hrál na kámošově čerstvé ps4 ten novej killzone, a když přišlo na střílení, tak sem to jakožto myší zmlsaný pc hráč vzdal. Na druhou stranu sem si pak doma zapojil stařičkou ps1 a hrál crashe 2 nebo 3, a přišlo mi to milionkrát zábavnější (a překvapivě na tu dálku to vypadalo docela dobře, i když můj zrak za moc nestojí, a brejle se mi nosit nechce). Vycházejí dneska ještě takový zábavný plošinovky nebo se z těch konzolí furt snažej dělat něco, co nejsou?
-
-
Heh já s tim jménem asi působim jako provokatér, ale vážně si vůbec nedělám srandu, tak nač ty mínusy, vždyť musí každej uznat, že je pravda, že se konzole hoděj hlavně na plošinovky, hry ve kterejch se moc neotáčí, a závodní hry... Už jako prcek sem na tu ps1 kdysi dostal nějakou střílečku s mířenim a tak, a nemohl sem tomu přijít na kloub; to se mi pak při přechodu na pc a míření myší vůbec nestalo - takové zkušenosti nevinného dítěte doufám mluví za sebe.
-
-
Mám stejnej pocit.. na konzoli jsem rozjel Destiny.. je to fajn, ale ten aim je vopruz - jako jde to, ne že ne, ale je s tím prostě tak nějak víc práce!.. když pak jdete sednout k PC a dáte tam WoTko nebo něco kde taky musíte aimovat a díky myši se to krásně plynule zaměřuje... prostě fakt, který někomu kdo hraje jen na jedné platformě asi nepřijde.
-
-
ah další HC gamer z WoTka
-
Typnu si, že aby ses trefil tak máš nastavenou tak malou citlivost že když se pak potřebuješ otočit, tak si shodíš věci ze stolu. Takhle na tom zatím byli prakticky všichni kteří na gamepad nejvíc držkovali, a prostě si nedokážou připustit že jsou jen gramlaví a neschopní jemné motoriky.
-
-
Prd, FPS na myši jsou pro casualy, střílet s myší, která má 3000dpi dokáže i Veskoslav, ale na gamepadu bez aim a dalších zbytečnosti jen se zpětnou vazbu je ta pravá FPS...
-
-
Tak nějak. Po té, co se pro mě hraní na myši stalo nudným klikáním na hlavy, přešel jsem na gamepad a hry se staly opět výzvou. Teď jsem přešel na konzoli a hraní mě zase baví. Ale když je někdo gramla a pokud nemá myš tak se ani neotočí, tak ať si zůstane na PC. Je to jeho věc a nic proti ničemu. Ale měl by držet hubu, a nemudrovat o tom jak je PC lepší.
-
-
-
-
Já zakotvím důležitě u PC.
-
-
No to já nebudu od PC ani odkotvovat. *1*
-
-
Upřímnou soustrast
-
a poenta??? *8*
-
-
Ahoj,
pointa (ano píše se to tak) je v tom, že v článku se nachází tahle část: jiní zakotví u počítačů (a nezapomenou nám to v komentářích důležitě zmínit). Samozřejmě jsem danou situaci parodoval. Ano to je ta pointa, jedná se o vtip.
Ty si se nezasmál, takže jsou dvě varianty, bud komentuješ blbě článek a můj příspěvek aniž bys článek četl celej, nebo prostě si člověk bez humoru. Obojí je na prd. Ahoj. -
-
aha to bylo vtipné až jsem si poplival monitor... díky za vysvětlení, hned mám lepší den...
-
-
V pohodě, pozdravuj mámu
-
-
-
-
-
To je bohužel problém Microsoftu. Neumí si udržet exkluzivity (však se podívejte kolik her jen X-One opravdu exkluzivních). Ona i historie už nás dost použila (viz že Alan Wake bude 100% pouze na X-Box apod). V mých očích to dost sráží ochotu investovat do zařízení, kde je multiplatform často v nejhorší kvalitě a u exkluzivních her nemám jistotu že se někde po čase neobjeví.
PS4 už má teď jistý Bloodborne a Uncharted 4 (u obojí si vsaďte že se na 100% na jiné platformě neobjeví, protože studia patří Sony).
Moje preference velí PS4 silné exkluzivity, WiiU hry u kterých člověk sedne a hned hraje bez tuny tutorialů, PC na multiplatform - to je v mých očích asi to nejrozumější řešení.
Jinak samozřejmě naprosto souhlasím s článkem, jde jen o preference a fixovat se na jedinou platformu je hloupost - hlavní je se u hraní bavit, takže všem přeji příjemnou zábavu ať už si koupí cokoliv a hlavně ať jsou se svým zařízením maximálně spokojeni. -
-
nejlepší z PC, PS4 XO je stejně WiiU, teď nová Bayonneta všechny hry strčí do kapsy...
-
-
Ano a výkonnostně ještě horší jak stará generace konzolí.
-
-
Veskoslave výkon zajímá maxinálně nějaké nuly bez života..
-
-
Veskoslave? Aha. Další pseudonick haha *7*
-
-
-
Na tu se těším fakt strašně moc - na co sáhnou Platinum Games je vždy pecka bez debat.
-
-