Přejít na výpis diskuzí
Rollercoaster Tycoon 4 míří i na PC, bude se lišit od mobilní verze
25.3.2014 | Aleš Smutný
28 příspěvků
-
Hrál jsem kdysi jen jedničku, ale nikdy jsem se nedostal ani přes druhej park, přestože mě to dost bavilo. Pozdějc jsem přišel na to, že zkrátka na jakýkoliv strategie (možná snad mimo HoMaM série) nemám vlohy *9*
-
-
Jestli si to dobře pamatuji tak jsem objevil 100% úspěšnou strategii. Každý panáček měl vždy s sebou 70 peněz. Dal jsem vstup do parku za 70 a vše v parku následně zadarmo. Panáčci byli spokojeni a peněz jsem z nich dostal vždy maximum.
-
-
Jenže problém je v tom že ti platí jen za vstup, tím pádem jsou tvoje příjmy nic moc..spíš to nic :D
-
-
Přiznám se, že jsem tycoony (TTD/OTTD, Rollercoaster Tycoon, Zoo Tycoon a Theme Hospital) nikdy za "strategie" nepovažoval. Spíš za takové zábavné stavění. Možná to někdo hrál s důrazem na ekonomičnost, zisk, efektivnost apod., ale já se snažil především o estetičnost. Všechno muselo být "eňo ňůňo" *1* Peníze byly až druhotný problém.
-
-
Já to hrál přesně opačně - nejprve vydělat peníz, mít finanční jistotu a pak tam teprve šlehat parčíky, stromečky a další serepetičky čistě jen z estetického hlediska. V RCT ale i tyto estetické blbůstky pro potěšení hráčova oka měly velký vliv na spokojenost návštěvníků parku a zvedaly jeho celkovou úroveň.
-
No mě nejvíc bavilo stavět šílený horský dráhy, navolit jim hroznou rychlost a sledovat, jak ti chudáci návštěvníci vyletěj fuč a někde se rozsekaj *15*
-
-
To jsi podobný případ, jako když lidi hrajou The Sims jen kvůli tomu, aby mohli Simíky hodit do bazénu a nechat je pak utopit .. *1*
-
-
V Simsech jsem zas nejradši pořádal párty. Měl jsem dva týpky, co spolu žili a když si našli práci, první vejplatu utratili za gauč a velkou plazmovku... pak uspořádali mega párty pro všechny sousedy v okolí, načež se k ránu buď dobelhali do postelí, nebo usli ve stoje cestou tamtéž. Celej den prochrápali, nešli do práce a večer zas uspořádali mega párty. Takhle fungovali několik nocí, pak už to s nima šlo z kopce *4*
-
-
-
-