Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • C-BEAM
    "jejdasek.... To mi prijde samozreime a nijak vyjimecne, to snad maji vsechny online strilecky. Ale podani tohoto v této hre je nudne a nezabavne. Vic me bavil CS, ale jen do doby, nez jsem zacal hrat Urban Terror, ktery mi po mnoho let prisel nejlepsi, nez jsem poznal multiplayer v Killzone 3."

a vieš, že v každej akčnej hre ideš a strielaš ?
    (asi takúto hodnotu má tvoj koment)

Bavíme sa tu o progamingu a viac skillbased fpsku ako QL jednoducho nenájdeš a už vôbec takú hru nenájdeš na konzolách, iba CSko je na podobnej úrovni ale QL je dynamickejší.
  • Nejdrive jsi to psal o tom borcovi z videa a pak jsi presel do ich formy. Kdyz se ztratis v diskusi, precti si po sobe cele vlakno.

Hodnoceni co je lepsi je ciste subjektivni, v tomto si nemuzes delat narok na univerzalni pravdu. Objektivne se da rict, ze s mysi je to jednodussi, ale jednodussi nemusi nutne znamenat lepsi. Zamyslet se nad tim a nad sebou muzes ty sam.
  • Nejdriv jsem chtel napsat ze spatne ctes ale pak mi doslo ze jsi konzolovy fankid. Protoze komentare ze u PC se musi clovek hrbit u stolu se tu objevuji pravidelne. Zkus byt mene pokrytecky nebo to vic maskovat. *5*
  • To mi prijde samozreime a nijak vyjimecne, to snad maji vsechny online strilecky. Ale podani tohoto v této hre je nudne a nezabavne. Vic me bavil CS, ale jen do doby, nez jsem zacal hrat Urban Terror, ktery mi po mnoho let prisel nejlepsi, nez jsem poznal multiplayer v Killzone 3.
  • Cize je slabsie to, co za obdobnu cenu, funguje lepsie ako konzola (vid testy multiplatforiem) a ma este aj omnoho vacsie vyuzitie ako konzola?
  • Tak kde jsou ty miliardový zisky? Ajo, ono vlastně se nakupuje hromadně až ve sklevách za 5 eur. No to není divu...
  • TheGGG
    já brečím? To tvůj kamarád del tu dostal záchvat a ty jsi upadl do nudného stereotypu a smajlík s brýlemi ti nepomůže *5*
  • TheGGG
    ajeje, tady se někdo na*ral. Dokud si urážel ty tak OK, ale běda jak děťátku někdo vzdoruje. Že ti to trpí spolužáci je smutný.
  • To ze je neco masove jeste neznamena ze je to kralovske, spis na opak :-). On takovy masovy popik nebo lidovy automobil znacky skoda zrovna dojem neceho kralovskeho nevzbuzuje. Kralovsky pridomek ma naopak hra v sachy, ktera az tak masova neni a ani se v ni netoci tak velke prachy jako v jinych popularnejsich sportech.
  • Ne, já ti děkuji za čas. Stačilo hned a bez zbytečných serepetiček a měli jsem vystaraný.

Každopádně se teda domnívám, že něco z toho, co si vypsal jsou věci, který se naučí automaticky každej, kdo hraje on-line hru jistou dobu. Každá střílečka, každá strategie, každá jiná kravina vědomě i nevědomě naučí dotyčnýho hráče přesně těmhle věcem, který začne v nějaké míře v závislosti na hře, co prezentuje, používat. Nevidím v tomhle případě na tom nic zázračnýho a fascinujícího. Já se prostě divím, že třeba frajeři nad tím tráví měsíce analyzováním druhých, když vpadnou do patrový místnosti a lítaj tam mimoděk jak cvoci s náhodou. Fajn každej má určitě svý cesty, úkryty, věci, zbraně, na tom se určitě dá založit taktika ve stylu "co dělá druhej", ale to je přece taková samozřejmá klasická věc, kterou by se měly honosit jen HC profesionálové. Samozřejmě to asi nehrajou úplní blbci, to netvrdím, ale z principu a mechanik té hry si to prostě nějak nespojím s přílišným uvažováním a taktizováním, žvlášť když to vidím na vlastní oči. Ale dobrý, no, v pohodě...
  • Kozy
    Hele del, můžeš mi vysvětlit to "prostě výkonější"? K čemu ti to je? A to ve prospěch pc, to znamená co? Nenech se vysmát.
  • D3 jako neupiratitelna hra prave ukazuje, ze pc platforma by mohla mit radnou kupni silu, kdyby se na ni nepiratilo a byli by ochotni za hry adekvatne platit. S takovou kupni silou by herni scena na pc vypadala uplne jinak a pc hraci by mohli prestat byt frustrovani z jeji urovne. Ale da se rict, mohou si za to sami, dobre jim tak.
  • Presne tak, takove herni pc je slabota a ja bych si ho rozhodne nekoupil. S tou cenou se nad tim jeste zamysli, mozna ze i ty pochopis, ze srovnavas sestavu, ktera vyjde o 50 % draz nez konzole a neni schopno fungovat jako nahrada te konzole. Konzole nejsou zarizeni primarne zamerena na vykon, jsou na ne kladeny i dalsi dulezitep pozadavky. Kdo si to neuvedomuje nebo to dokonce nedokaze pochopit, pak tezko muze neco srovnavat.
  • C-BEAM
    "Protoze na konzoli se hraje s gamepadem, protoze jednodussi neznamena lepsi, protoze se holedbas, ze by sis dal hrace na konzoli k snidani a chces dokazat, ze jsi lepsi. "

čo to zase meleš ? kde som sa "holedbal" že si dám hráča na konzole k snidani ? ty už fakt nevieš ani čítať. A myš je jednoznačne lepšia na konkrétny účel - rýchlo a presne zamieriť. V tom sa jej z princípu nemôže gamepad nikdy vyrovnať, keď ani tomuto nedokážeš pochopiť tak by si sa mal nad sebou riadne zamyslieť... alebo by sa mal nad tebou zamyslieť niekdo iný kto ti snáď pomôže.
  • Ty mas nejake omezene chapani. Musis porovnavat stejne ceny, je jedno jestli v korunach nebo dolarech, ale musi byt stejne a se stejnou danovou zatezi. Zahranicni cena v dolarech se nerovna ceske cene v korunach pri primitivnim aplikovani kurzu, to uz bys mohl davno vedet.
  • Nepochopil jsi, ze mluvim o urovni souteze, ale hlavne ze mas silne reci. Progaming na konzolich se stejne jako progaming na pc objevuje v soutezich nejvyssi urovne na rozdil treba od progamingu na tabletech. Ted uz tomu snad porozumis.
  • C-BEAM
    " zvlášť když gameplay měl nějaký zrychlení nebo co"

*1* *1* *1*
    a tebe mám niečo vysvetlovať ? ti chalani sa učia mesiace taktiku ostatných hráčov, každý má iný štýl hry, v tejto sfére je práve taktika to čo rozhoduje, tí čo vedia predvídať ďalší krok súpera, tí čo ho vedia oklamať, tí čo ho vedia dostať do pasce víťazia. Takisto keď nepoznáš mapu na 100 % a na 100% ju nevieš takticky využiť tak si bez šance aj keby si mal reakcie ako superman. A to že je tá hra tak rýchla ešte zvyšuje nároky na hráča a jeho uvažovanie, kde má na rozhodnutie v najlepšom pár sekúnd ale často i desatiny sekundy. Neviem prečo s tebou strácam čas, ale nedalo mi, moja chyba.
  • A po treti jeste pro tebe, precti si diskusi a zjistis, ze spousta lidi o progamingu na konzolich nic netusi a vydava moznost progamingu jako vyhodu pc.

Neni na tom nic zajimaveho, progaming frci hlavne v asii, tady se o nej skoro nikdo nezajima. Prakticky nulovou miru zajmu muzes videt i na vsech cesko-slovenskych hernich webech.
  • Naopak, precti si diskusi a zjistis, ze mnozi o existenci progamingu na konzolich netusi a predhazuji progaming jako vyhodu pc platformy. Konzoliste se progaming zvelicovat nesnazi, pac je za a) vetsine normalnich hracu uplne volny, konzolisti radsi hraji pro zabavu a b) o nem zpravidla nic netusi.
  • C-BEAM

No táák, rád se nechám poučit. To je vždycky plno keců, ale když chce člověk, aby se mu vysvětlilo, tak se s ním nemá ztrácet čas. Tak sna příště...

del

Mistře, poznal si jednodušše ho*no a zbytečně slepě věříš koulím. Upřímně je mi jedno, jestli je to nějaká skill-based pič*ovinka a svatej grál nějakýho skillu a rychlých ruk. Já nepotřebuju rád hry, abych si dokazoval skill a čůral ze skill a řešil skill. To považuju za archaickou vlastnost herních zaseknutých Rumcajsů. Neuznávám to nikde, ani u CoD, ani u Bf ani v tomhle nářezu. Ale zastavil jsem se u toho, páč jsem viděl to předložený video a znovu jsemse podivil v tom, co má být na Q3 tak zázračnýho, zvlášť když gameplay měl nějaký zrychlení nebo co. A když se k tomu přimíchalo něco o taktice, tak to už jsem musel posbírat info. Bohužel mi nikdo ještě rozumnou argumentací nevyrátil to, proč bych neměl na první pohled zfetovanej nudnej a chaotickej gameplay s devastovaným mezerníkem, považovat za něco jinýho. Ale někomu se to líbit může, což o to... Tak snad jsem tě tak nepohoršil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit